Problem pri logiranju na portal
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Čudno, resetiraj ga, izbriši cache pa probaj opet.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Kada se logiram na naslovnoj stranici automatski me prebaci na forum (a želim recimo komentirati vijest na naslovnoj). Klikom na opciju Naslovnica prebaci me na naslovnu, ali me automatski odlogira (Firefox 50.0.2 64 bitni, Win 10).
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kad se logiras udari CTRL+F5, trebalo bi profunkcionirati.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Radi! Hvala gospon Vetma :-)avetma je napisao/la:Kad se logiras udari CTRL+F5, trebalo bi profunkcionirati.

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
probaj ažurirati Chrome... nalazi ti se;
http://image.prntscr.com/image/4d648199 ... 21c02a.png
... i onda obriši 'keš' dok si na početnoj stranici (CTRL+F5). Osobno korisitim CCleaner Pro (krekirani) koji uredno postavljen da mi automatski briše temp. kad izađem iz nekog od predlednika, ili restartam komp/lap, ili pređe 200MB tempora (po naški međuspremnik (odma do međunožnika
), sa uređenom white listom kolačića na stranicama koje želim ostati ulogiran.
Iako sam i ja ovih dana naišao na taj problem.. mislim da je na sajtu taj broblem na početnoj stranici jedini koji sam iakd primjetio.. i jedini koji se zna tu i tamo ponavljati. Naravno, prvo me je to zbunjivalo pa sam se išao uligaravat.. što je u biti nepotrebo jer sam već bio ulogiran, to samo pokazuje krivo na toj početnoj stranici, jer kad uđeš u neki od vijesti ili forum to se ne pojavljuje.
..baš me zanima što uzrokuje taj mali bug.
http://image.prntscr.com/image/4d648199 ... 21c02a.png
... i onda obriši 'keš' dok si na početnoj stranici (CTRL+F5). Osobno korisitim CCleaner Pro (krekirani) koji uredno postavljen da mi automatski briše temp. kad izađem iz nekog od predlednika, ili restartam komp/lap, ili pređe 200MB tempora (po naški međuspremnik (odma do međunožnika

Iako sam i ja ovih dana naišao na taj problem.. mislim da je na sajtu taj broblem na početnoj stranici jedini koji sam iakd primjetio.. i jedini koji se zna tu i tamo ponavljati. Naravno, prvo me je to zbunjivalo pa sam se išao uligaravat.. što je u biti nepotrebo jer sam već bio ulogiran, to samo pokazuje krivo na toj početnoj stranici, jer kad uđeš u neki od vijesti ili forum to se ne pojavljuje.
..baš me zanima što uzrokuje taj mali bug.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jest, login zajebaje i moram vidjeti na koji način to riješiti da se više ne javlja. Stvar je u cache sustavu koji olakšava serveru posao i logiranim korisnicima nudi 100% real-time verziju stranice, a svima koji nisu logirani nudi neku zapamćenu verziju od prije par minuta ili par sati. I onda se problem javi u toj međufazi, nakon što se logiraš vrati se na naslovnicu koja još ne skuži da si logiran i vrati ti stariju verziju. Tek na refresh te uhvati kako spada.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
To se I meni desava na mobitelu cesto (nemam obicaj update jer me memorija kajla
)
Par puta refreshujem I to je to. Mada ono nervira sto nakon prijave uleti na forum.

Par puta refreshujem I to je to. Mada ono nervira sto nakon prijave uleti na forum.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ovo je baš gadna stvar, kada stalno trebam "mantrati" sa F5.
Ali to mi se uglavnom događa, kada sam u uredu, na radnom mjestu.
Kući je, koliko se sjećam, sve OK.

Ali to mi se uglavnom događa, kada sam u uredu, na radnom mjestu.
Kući je, koliko se sjećam, sve OK.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ante,
Maloprije mi je pokazalo na naslovnoj da sam prijavljen kao kolega @Jester (ustvari, još uvijek mi pokazuje).
A na forumu, je sve ok, dakle @Frantic.
Edit
Kad sam kliknuo na ime "Jester", bacilo mi je prozorčić sa Franticovim generelaijama za prijavu.
Prijavio se, ponovo se ukazao "Jester"
Nije htjelo ni odjaviti.
Tek nakon nekoliko pokušaja, refreshovanja, bla bla,...., me odjavilo.
Sad je sve OK.
Maloprije mi je pokazalo na naslovnoj da sam prijavljen kao kolega @Jester (ustvari, još uvijek mi pokazuje).

Edit
Kad sam kliknuo na ime "Jester", bacilo mi je prozorčić sa Franticovim generelaijama za prijavu.
Prijavio se, ponovo se ukazao "Jester"

Nije htjelo ni odjaviti.
Sad je sve OK.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provjerit ću o čemu se radi, zna ponekad zaštucati tako, ali to je bezopasno, ne može nitko pisati pod tuđim imenom bez obzira što piše kako si prijavljen.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Hackeru,Frantic je napisao/la:Ante,
Maloprije mi je pokazalo na naslovnoj da sam prijavljen kao kolega @Jester (ustvari, još uvijek mi pokazuje).![]()
Edit
Prijavio se, ponovo se ukazao "Jester"![]()
Nije htjelo ni odjaviti.
Sad je sve OK.

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma bjež baJester je napisao/la:Hackeru,Frantic je napisao/la:Ante,
Maloprije mi je pokazalo na naslovnoj da sam prijavljen kao kolega @Jester (ustvari, još uvijek mi pokazuje).![]()
Edit
Prijavio se, ponovo se ukazao "Jester"![]()
Nije htjelo ni odjaviti.
Sad je sve OK.
Ja u prvi mah pomislio ti meni hacknuo account

Eto kakav sam ja hacker

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Ahahah....toliko informatički ipak nisam potkovanFrantic je napisao/la:
Ma bjež ba
Ja u prvi mah pomislio ti meni hacknuo account![]()
Eto kakav sam ja hacker

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Damir76
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Vettel Ferrari
Postavio sam pitanje na krivom mjestu, sad sam tek vidio ovu temu... Dakle, logiram se i automatski me baca na naslovnicu foruma. kad kliknem naslovnicu (vijesti), više nisam logiran i ne mogu komentirati niti jedan članak... Vratim se na forum, logiran sam... U čemu je problem? I ne, ne želim staviti kvačicu "zapamti me" prilikom logiranja. I kako uopće da stavim avatar? Prije nekoliko dana (kad sam nekim čudom se uspio logirati), pokušaj dodavanja avatara vodi me na neku "divlju" stranicu gdje bih opet trebao raditi korisnički račun... Sad uopće više ne mogu naći opciju izmjene avatara....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pozdrav Damire, vrlo vjerojatno su zaostalo neki kolačići od starog servera i sad rade kupus. Izbriši cookie u svom Chromeu (ili što god da koristiš) i onda se opet logiraj na portalu pa bi te trebalo normalno ulogirati u sve.
Kad to obaviš - promjena avatara za forum se radi na ovoj adresi https://www.f1puls.com/forum/ucp.php?i= ... ode=avatar
(inače to je korisnička ploča -> profil -> uredi avatar)
Javi ako bude problema.
Kad to obaviš - promjena avatara za forum se radi na ovoj adresi https://www.f1puls.com/forum/ucp.php?i= ... ode=avatar
(inače to je korisnička ploča -> profil -> uredi avatar)
Javi ako bude problema.