1 - One Formula to Rule Them All 53
2 - The Red Devils 45
3 - Cavallino Rampante 44
4 - Magnum-Finlandia ICE Racing 43
5 - Dva prognozera 41
6 - Bvs 33
7 - Dva samuraja 30
8 - Ivan Grozni 28
9 - Schweppes Racing Team 17
10 - 101% 10
10 - Black Falcon 10
12 - Young Force 4
* molim sve da provjere još jednom za svaki slučaj, ako imate prigovor napišite svoju računicu pa ćemo vidjeti gdje ne štima.
Ja sam sebi uspio izračunati 38 bodova
Ham 5
Ros 5
Ric 3
Rai 3
Per 3
Hul 3+1
Alo 1+5
Mag 1+5
Nas 1
Gut 1
But 1
-----
38?
Usput, čestitke Vettel Ferrari i mzf1, a pogotovo kolegi Franticu!
Napokon bodovi
Young Force awakens, ja P8, Felipe P13, malo izvan bodova, napredujemo iz utrke u utrku, najavljujem borbe za pobjede i postolja u drugom dijelu sezone #TheBestIsYetToCome
f1zd je napisao/la:Ja sam sebi uspio izračunati 38 bodova
Ham 5
Ros 5
Ric 3
Rai 3
Per 3
Hul 3+1
Alo 1+5
Mag 1+5
Nas 1
Gut 1
But 1
-----
38?
f1zd je napisao/la:Ja sam sebi uspio izračunati 38 bodova
Ham 5
Ros 5
Ric 3
Rai 3
Per 3
Hul 3+1
Alo 1+5
Mag 1+5
Nas 1
Gut 1
But 1
-----
38?
31 bod
Alo i Mag 1+3 a ne 5
Ups, malo sam se zanio
Isto mi je kad svejedno ne bih bio u bodovima
Jbg novo računanje, neki su kada su radili predikcije računali na to
Na stranu mojeg izrazitog lošeg rezultata, mene zanima što mi je sa momčadskim kolegom. Dal je možda diskvalificiran ili ga je slava sudjelovanja u F1puls ligi uništila. Mislim kolega uništavaš ugled imena 101% s obzirom da ne daješ ni 1%
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Msm da ću morati predati prvo mjesto Franticu po novom poretku, a taman sam malo prije doživio šok nakon što sam vidio poredak, a se uopće nisam nadao biti u bodovima ovog vikenda
Hvala @avetma i @f1zd na čestitkama!
EDIT:
Ja sam ipak za to da mi bojkotiramo ovu kaznu i prihvatimo je kao Rosbergovu sabotažu, čim bi konačan poredak proglasili nevažećim
Blackhawk je napisao/la:Sto sad nakon sto je Rosberg kaznjen? Ne da meni ista znaci :-)
Šššššššš, (ovo čitaj šapčući), nemoj to spominjati, visi mi taj jedan bod koji sam uhvatio, nemoj da Ante ovo vidi.
A sada ozbiljno. Mislim da je na 1. str. piše da se računa prvi službeni poredak te da naknadno mijenjanje službenog poretka ne može uticati na F1 puls poredak , niko nam ništa ne može, pa ni FIA. Ali prolistaj pravila na 1. str, ovo pišem iz sječanja, a to nije pouzdan izvor.
Hvala @Ciki-F1 što si ukazao na pravilo broj 9., koje kaže:
9. Po čemu se gledaju rezultati?
Voditelj natjecanja će rezultate obračunati po preliminarnom poretku FIA-e na kraju utrke, odnosno po prvom .pdf dokumentu kojeg FIA objavi. Bilo kakve naknadne kazne ili promjene pozicija neće biti uvažene.
Spasio si me oduzimanja prvog mjesta i pada sa prve pozicije u ukupnom poretku, a i sebe možda od ispadanja iz osvajača bodova
Malo glupo s obzirom da se znalo da je Rosberg pod istragom. Ovako Hamilton može preticati nepošteno Raikkonena u zadnjem krugu, tako i Massa može ilegalno na osmo mjesto kao u Brazilu 2015. Oni će biti uvršteni u rezultat
Buu, budem prosvjedovao kao i kolega explorer neigranjem
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Možda glupo, ali pravila su tamo od prvog dana, tako da su svi pristali na njih kad su se potpisali da sudjeluju u natjecanju. Ako se složimo da je neko pravilo loše, onda za iduću sezonu može doći u obzir da se naprave izmjene, sad vozimo kako je dogovoreno.