Ferrari je napisao/la:Kimi potvrden za 2017. u Ferrariju.
Stići će tik do Masse po broju sezona i GP nastupa za Scuderiu.
Ne znam da li si čuo, ali Ted je danas na FP1 rekao da Ferrari ne tipuje za 2018. ni Sainza, ni Riccia, ni Bottasa već ni manje ni više nego Hamiltona
Jbga, ako se obistini moraću teška srca da ga bodrim (nešto slično sam imao i sa Fernandom).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma nemam je ništa protiv Hamiltona kao vozača...svi znamo da je u Top 3 po brzini...to što on radi izvan F1 svijeta je nešto drugo.
Mislim da neke stvari ni ne bi mogao raditi kada bi bio u Ferrarija jer znamo da je Ferrari strog po tim nekim pitanjima...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Sumnjam da će se to dogoditi, ne vjerujem da Ferrari želi 2 top vozača koji obojica žele biti broj 1. Ferrari je naviknut na takvu politiku da je jasno tko je prvi, a tko drugi vozač i ne vjerujem da oni žele spojiti Lewisa i Seba. Već je netko to na forumu spominjao, Kimija oni drže jer on ne radi nikakav nemir u momčadi, on prihvaća činjenicu da je vozač broj 2 i ne ugrožava Seba, a uz to ima ogromno iskustvo koje je sigurno korisno. Kad bi Lewis došao, nema šanse da bi on ili Seb pristali na takvu politiku.
Ne znam baš, nemam ja ništa protiv Luje kao vozača. Međutim kao što ste i sami rekli partnerstvo Vettel-Lewis nije baš zgodna ideja. To jednostavno nije politika Ferrarija tako da od toga ništa. Neka Kimi ostane što duže uz mali uvijet da drži ovu formu koju ima sada, sve ispod ovoga nema smisla čak niti za vozača br. 2
Zapravo kada bolje razmislim nedaj bože da se to dogodi, ajme pa Sky ekipa bi cijelo vrijeme visila ispred garaže Ferrarija. Pa zamislite samo da Brundle ili Ted dođu pred Arrivabenea i pitaju ono što su pitali Merc o sabotiranju Lewisa. Pa ja mislim da bi ih ovaj istukao na licu mjesta
senna66 je napisao/la:Zapravo kada bolje razmislim nedaj bože da se to dogodi, ajme pa Sky ekipa bi cijelo vrijeme visila ispred garaže Ferrarija. Pa zamislite samo da Brundle ili Ted dođu pred Arrivabenea i pitaju ono što su pitali Merc o sabotiranju Lewisa. Pa ja mislim da bi ih ovaj istukao na licu mjesta
Koliko vidim Ferrarijeva garaža baš i ne voli Skyevce
Ted se ne može ni približiti njihovoj garaži kada radi Notebook jer ga odmah potjeraju
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari je napisao/la:
...........
Ne znam da li si čuo, ali Ted je danas na FP1 rekao da Ferrari ne tipuje za 2018. ni Sainza, ni Riccia, ni Bottasa već ni manje ni više nego Hamiltona
Jbga, ako se obistini moraću teška srca da ga bodrim (nešto slično sam imao i sa Fernandom).
To su samo njihove želje (mislim na Sky) ako kojim trikom nebude više u Mercedesu. A u Ferrari su već "dovodili" i Bottasa i Hulkenberga pa Ricciarda, Pereza i Sainza pa i Verstapena. Sad kad su to već ispucali sve te ćorke koga će nego svoju najveću zvijezdu baciti u prvi plan. Kad je bal nek je maskenbal.
"We confirmed Kimi because first of all he deserves it," explained Arrivabene. "Having said so, we are looking for the interests of the team and the interest of the team was not looking for another driver but concentrating on car development.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
kažu da su potpisali ugovor da u slučaju razvoda, Minttu nema pravo na Kimijevu imovinu... valjda se to Kimiju vec desavalo, pa ne bi volio da se ponavlja...
HeatBlast44 je napisao/la:kažu da su potpisali ugovor da u slučaju razvoda, Minttu nema pravo na Kimijevu imovinu... valjda se to Kimiju vec desavalo, pa ne bi volio da se ponavlja...
čestitke Kimi i Minttu
zar to nije standardna procedura kod bogataša i predbračnih ugovora
sad joj jedino još ostaje dijete i alimentacija