Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Doomroom kako nariktas da trazis pokemone kamerom? Ja ih trazim preko ove mape kad ukljucim gps...nekako mi se vise dopada ovo preko kamere kak je tebi. Hehe, kud baš na index...da je sletio na moj index i zavirio unutra pao bi u nesvijest haha.
senna66 je napisao/la:Gle kako nas dobri Frantic brine za nas mlade...
Ljudi ginu ili bivaju ozbiljno povrijeđeni. Ili ugrožavaju svoj i tuđe živote zbog tih stvorenja.
Moram se brinuti za članstvo foruma, Bog vam dao pamet u glavu.......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Exp moraš lutati po gradu jesi spreman na to? Malo je igra još u beti nije oficial verzija i kacimo se na US server pa nekad zna biti server down. Meni trenutno radi [ link do slike ]
Ovo su moji
Jbte, maloprije sam šetao sa ženom i djecom, kad ide neka trebica prema nama, nabila cvike i tipka nešto na mobitelu. Ništa ne gleda ispred i kad se ne zakuca u nas. Malo mi je digla pritisak, pa nisam mogo da se suzdržim pa joj rekoh: "Jel i ti ganjaš pokemone?". Zauzvrat sam dobio začuđen pogled, a poslije sam ženi (koja je bila, blago rečeno, zbunjena) objašnjavo šta je u pitanju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Jbte, maloprije sam šetao sa ženom i djecom, kad ide neka trebica prema nama, nabila cvike i tipka nešto na mobitelu. Ništa ne gleda ispred i kad se ne zakuca u nas. Malo mi je digla pritisak, pa nisam mogo da se suzdržim pa joj rekoh: "Jel i ti ganjaš pokemone?". Zauzvrat sam dobio začuđen pogled, a poslije sam ženi (koja je bila, blago rečeno, zbunjena) objašnjavo šta je u pitanju.
Frantic je napisao/la:Jbte, maloprije sam šetao sa ženom i djecom, kad ide neka trebica prema nama, nabila cvike i tipka nešto na mobitelu. Ništa ne gleda ispred i kad se ne zakuca u nas. Malo mi je digla pritisak, pa nisam mogo da se suzdržim pa joj rekoh: "Jel i ti ganjaš pokemone?". Zauzvrat sam dobio začuđen pogled, a poslije sam ženi (koja je bila, blago rečeno, zbunjena) objašnjavo šta je u pitanju.
hahaha... to ti je kad postaneš "striček"... već si trebao naviknuti
Aaaaa tek sam sad vidio. Obožavam Pokemone, a pohotovo te prve 3 sezone. One klasične. Haha, razmišljam ih navodno pogledati. Najbolji crtić. Brutalni su. <3 <3 <3
Majki neki imaju problema sa pokretanjem igre izbacuje im nekakav error i totalno je random, a nekad je server prekrcan ljudima.
P.s. da se pohvalim danas sam prešao oko 10km tražeći Pokémone ahahahah
" Ispostavilo se da su Pokemoni doista sveprisutni. Nalazi ih se po WC školjkama i javnim zahodima, u tavama, bolnicama, mrtvačnicama… Jedan je korisnik tako zabilježio hvatanje Pidgeyja dok mu je žena rađala, a jedan se Squirtle pojavio na lijesu u crkvi.
Skupilo se inače i nekoliko zanimljivih priča. U Wyomingu je zabilježen slučaj 19-godišnje igračice koja je u potrazi za Pokemonima u prirodi našla truplo. U Australiji je jedna policijska postaja javno poručila igračima da se ne okupljaju oko postaje koja im služi kao PokeStop. Na Redditu se pak mogu naći iskustva o tome kako Pokemon Go spaja strance time što se na javnim mjestima zna okupiti i po dvadesetak ljudi u potrazi za virtualnim Pokemonima. "