Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
BRAVO Island :party: Sve čestitke !
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
LOL koji pacijenti ovi Brexitovci ahaahahaahah bome ih Island dobro natamburao moglo je biti i vise golova u njihovoj mreži ahahahaha hahahahha

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Island pokazao kako se igra srcem!
Talijani old school :thumbs:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Očekivao sam pobjedu Italije, ali ne i Islanda. Svaka čast dečkima, zemlja koja ima stanovnika kao Wayne Rooney mjesečnu plaću (330.000) :klanjam:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Italija i Island, šta reći osim :klanjam:
Miriše mi finale na Italija - Belgija......
Repriza.
Vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Zašto je Island iznenađenje? Pa već su 4-5 godina zaredom u stalnom usponu. I to protiv ne baš nešto jake Engleske. Prisjetite se zadnja dva ciklusa kvalifikacija.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Tjedna kolega :mrgreen:

Ništa iznenađujuće ja bi rekao.. Ti englezi ionako zadnjih par godina igraju katastrofa. Iako sam očekivao Španjolce favoritima, Italija je ponovno iznenadila... Nekako ako itko mora osvojit, neka budu Talijani. :cheer:
Nego mene ova Francuska jako podsjeća na Brazil kada su oni bili domačini. Provačili su se nikakvom igrom i golovima u zadnjim minutama a onda su naletili na jednu silu zvanu Njemačka. Nekako mislim da bi ovo mogao biti Deja Vu....

slika

Tko bi rekao da če Island i Wales ovako daleko dogurati
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Rekoh ja neki dan za Wales. Mi ih 2x nadigrali u kvalifikacijama, s tim što je gore bilo neriješeno. Jbga :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Nemožes uspoređivati nešto što se desilo godinu prije i ovo sada... Timovi rastu kroz kvalifikacije, neki padaju i tako. Ovo je puno veća uloga i tako. Puno je okolnosti koje se moraju gledati

Mi isto nadigrali talijane u milanu, pa sam siguran da ih sad nebi dobili
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
Ferrari1345 je napisao/la:Tjedna kolega :mrgreen:

Ništa iznenađujuće ja bi rekao.. Ti englezi ionako zadnjih par godina igraju katastrofa. Iako sam očekivao Španjolce favoritima, Italija je ponovno iznenadila... Nekako ako itko mora osvojit, neka budu Talijani. :cheer:
Nego mene ova Francuska jako podsjeća na Brazil kada su oni bili domačini. Provačili su se nikakvom igrom i golovima u zadnjim minutama a onda su naletili na jednu silu zvanu Njemačka. Nekako mislim da bi ovo mogao biti Deja Vu....

slika

Tko bi rekao da če Island i Wales ovako daleko dogurati
Ovo sa Francuzima malo smrdi na to što ih uspoređuješ sa Brazilom, ali ne boj se. Ako, ali ako, prođu u polufinale, ako ih ne strga Njemačka, Talijani će već na svoj način završiti njihovu priču. Mislim da iznenađenjima više nema mjesta

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
evo reći ću Poljska, Belgija, Njemačka, Francuska. Makar moram priznati da će biti svima teško, teško je prognozirati. Ovaj Portugal ako dospije do finala onda stvarno imaju više sreće nego pameti, možda im se vrati za 2004., no svejedno, 3 remija, pobjedu vidjeli protiv nas i to tek u proužecima (117. min) onaj odbijanac.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Jedino sto mi se ne svida na ovom euru je jako puno grube igre s ciljem da se ozljedi. Puno se ide direktno na gležanj igrača. Jučer Španjolska je nemilice udarala kad nije išlo po njihovom iako ni Italija nije ostala duzna. Cak vidim da se usqvrsilo laktarenje koje je van svake pameti i naravno kad se igrači podmeste ispod igrača koji skače. Po meni bi se trebalo puno strože kaznjavati. Svi oni znaju igrati oštro u granicama normale no ako tu granicu pomaknes dalje naravno da ce to igrači iskoristiti.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
[ link do slike ]
:mrgreen:
Nije mi nikakvo čudo što je Island izbacio ove umišljene Engleze. Oni se uvijek smatraju nekakvom silom, ali imaju bezveze igrače. Kane im izvodi sve prekide, kud ćeš više :facepalm:
Island je izbacio Holandiju u kvalifikacijama.

raca
GP3
GP3
ovako se ponasa gospodin:Tako se preuzima odgovornost: Engleski izbornik je shvatio i sam otišao - odmah Vrijeme je da netko drugi napravi napredak s ovom talentiranom i uspjeha gladnom momčadi", rekao je Hodgson na konferenciji za novinare nakon utakmice u kojoj je Island pobijedio 2:1 i prometnuo se u najveće iznenađenje europskog nogometnog prvenstva.

Gospodine Cacicu, znate li sto znaci rijec gospodin i kakvu svrhu nosi ta rijec? :bang: :jbt:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Joj daj molim te. Je li isto izgubiti od Islanda ili od Portugala? To su Englezi koji sebe smatraju najsuperiornijim bicima u cijelom svemiru i po pitanju pretjerivanja su bok uz nas. Po tvome je trebao i Bilic da ti ostavku 2008.

raca
GP3
GP3
Mr.Spaceguy je napisao/la:Joj daj molim te. Je li isto izgubiti od Islanda ili od Portugala? To su Englezi koji sebe smatraju najsuperiornijim bicima u cijelom svemiru i po pitanju pretjerivanja su bok uz nas. Po tvome je trebao i Bilic da ti ostavku 2008.
Ne, Bilić je sve napravio da se utakmica protiv turske dobije. Trenutak nepažnje ili nedostatak sreće, nazovi kako hoćeš, odnio je sve. Čačić je tvrdoglavošću uz nedistatak lucidnosti i plitkim razmišljanjem, odnio osmijeh sa usta čitavoj Hrvatskoj. Pa kako možeš uspoređivati igru i rezultate Portugala i Islanda. Portugal se u raznim kvalifikacijama stalno šverca, dok Island već duže vrijame pokazuje rapidan napredak. Nije to više "onaj mali" Island, a Čačić je imao strašan orkestar kojem kao dirigent nije dorastaoDo kada će više raznorazno-razni vrsni poznavatelji nogometa suditi o nekome gledajući pedeset godina unazad. Afrikanci su do početka 80-tih bili totalni autsajderi, a pogledajmo danas. Dosta reprezentacija igra važnu ulogu, a puno igrača su nositelj igre u skupim europskim klubovima ili igraju značajnu ulogu.
@Mr.Spaceguy čudi me ovo tvoje razmišljanje. Jedino što si u pravu, tiče se ega Engleza.

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
raca je napisao/la:ovako se ponasa gospodin:Tako se preuzima odgovornost: Engleski izbornik je shvatio i sam otišao - odmah Vrijeme je da netko drugi napravi napredak s ovom talentiranom i uspjeha gladnom momčadi", rekao je Hodgson na konferenciji za novinare nakon utakmice u kojoj je Island pobijedio 2:1 i prometnuo se u najveće iznenađenje europskog nogometnog prvenstva.

Gospodine Cacicu, znate li sto znaci rijec gospodin i kakvu svrhu nosi ta rijec? :bang: :jbt:
Da je "Engleski gospodin" shvatio ne bi bio izbornik jer Englezi su uvijek bili šljuka reprezentacija. Ne iznenađuje me pobjeda Islanda, cijelo prvenstvo rade kao momčad za razliku od Engleza.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kako mogu usporedivati? Portugal se sverca i igra lose ali je zato stalno blizu finala. Tako oni igraju vec 20 godina. 1996 cetvrtfinale, 2000 polufinale, 2004 finale, 2008 cetvrtfinale i 2012 polufinale. A nas najveci uspjeh cetvrtfinale. Island sad u cetvrtfinalu a na sljedecem nece grupu proci. Island je solidna ekipa i nista vise. A sta reci na tvoj komentar da je Cacic ukrao osmijehe ljudima.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
bilić nije nista kriv za 2008. igraci su ti koji su, da su imali i malo pameti lezali na podu tih hebenih 15 sekundi. To svi rade...zasto oni nisu otisli na prekrsaj ili glumit grc? Glupo su odigrali tih par sekudni i zato se to i dogodilo. Bilic tomr nista nije kriv. I da btw spominje se Bilića kao trenera Engleske. Vjerujem da nista od toga...on ima svoj WH ali dovoljno govori kako ga englezi gledaju. Al jbg nama nije bio dobar...
A po Čačiću nemojte pljuvat. Nije se sam doveo na poziciju. Nije los posao obavio. Izgubio je od Portugalaca u 117. minuti i to zbog odbijanca. U svim tekmama na prvenstvu smo dominirali. Izgledalo je sve dobro. Slazem se da Cacic nije ni blizu Biliću trenutno, ali dajmo covjeku priliku. Idemo vidjeti kako ce odraditi kvalifikacije. Ponavljam, cinjenica je da je do tog nesretnog gola sve izgledalo jako dobro. Svi smo bili u euforiji. I bome ne mozemo reci da smo imali laganu skupinu. Ima nesto i do lose srece.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:bilić nije nista kriv za 2008. igraci su ti koji su, da su imali i malo pameti lezali na podu tih hebenih 15 sekundi. To svi rade...zasto oni nisu otisli na prekrsaj ili glumit grc? Glupo su odigrali tih par sekudni i zato se to i dogodilo. Bilic tomr nista nije kriv. I da btw spominje se Bilića kao trenera Engleske. Vjerujem da nista od toga...on ima svoj WH ali dovoljno govori kako ga englezi gledaju. Al jbg nama nije bio dobar...
A po Čačiću nemojte pljuvat. Nije se sam doveo na poziciju. Nije los posao obavio. Izgubio je od Portugalaca u 117. minuti i to zbog odbijanca. U svim tekmama na prvenstvu smo dominirali. Izgledalo je sve dobro. Slazem se da Cacic nije ni blizu Biliću trenutno, ali dajmo covjeku priliku. Idemo vidjeti kako ce odraditi kvalifikacije. Ponavljam, cinjenica je da je do tog nesretnog gola sve izgledalo jako dobro. Svi smo bili u euforiji. I bome ne mozemo reci da smo imali laganu skupinu. Ima nesto i do lose srece.
Isto vrijedi i za utakmicu protiv Portugala.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡