Previše pišete ovdje!senna66 je napisao/la:ne znam sto im je sprdbox odjednom trn u oku...
Ne znam ni ja zaljepiti sliku, zato odem susjeda pitati pa mu zaljepim šamar kad me otkantaf1zd je napisao/la:Evo, dizajnirao sam logo za UOFO![]()
http://prntscr.com/biolpp
Nisam znao kako zalijepiti sliku ovdje, pa sam stavio link
uh pa kud vec nova obecanja, a jos nam nije ni tlakomjere poslao. Rekao je da ce kroz dan, dva. Cim pošalje slikam vam taj Ferrari tlakomjer.f1zd je napisao/la:Čitam na GP1:
Arrivabene:"Iznenađenja dolaze"
UOFO ponovo postaje aktivan
Čekaj, polako...malo duže traje jer vam šalje automatske digitalne umjesto starih manualnih tlakomjera. Komplicirani materijali i dugotrajan postupak izrade malo koči proizvodnju, a s obzirom da vas ima dosta i po cijelom svijetu događa im se logistička noćna mora. Vrlo vjerojatno je da će se okrenuti proizvodnji za sljedeću godinu tako da postoji mogućnost da ove godine ostanete bez njih. Ali bez brige, sljedeće godine sigurno dolazesenna66 je napisao/la:uh pa kud vec nova obecanja, a jos nam nije ni tlakomjere poslao. Rekao je da ce kroz dan, dva. Cim pošalje slikam vam taj Ferrari tlakomjer.f1zd je napisao/la:Čitam na GP1:
Fale krave negdje u pozadinisenna66 je napisao/la:jedna od najboljih fotki iz F1 ikada, prekrasno.raca je napisao/la:Ma vidi samo, ovog ljepotana
Tlakomjer sutra dolazi, piknem ti sliku ovdje. Zvao me Arrivabene, ispricava se svima. Kaze da nekima nece doci tlakomjeri.....kaze da se ne pravimo glupi da tocno zna tko sta pise na forumu F1puls portala.Jester je napisao/la:Čekaj, polako...malo duže traje jer vam šalje automatske digitalne umjesto starih manualnih tlakomjera. Komplicirani materijali i dugotrajan postupak izrade malo koči proizvodnju, a s obzirom da vas ima dosta i po cijelom svijetu događa im se logistička noćna mora. Vrlo vjerojatno je da će se okrenuti proizvodnji za sljedeću godinu tako da postoji mogućnost da ove godine ostanete bez njih. Ali bez brige, sljedeće godine sigurno dolazesenna66 je napisao/la:uh pa kud vec nova obecanja, a jos nam nije ni tlakomjere poslao. Rekao je da ce kroz dan, dva. Cim pošalje slikam vam taj Ferrari tlakomjer.f1zd je napisao/la:Čitam na GP1:
Ferrari je napisao/la: Praktički cijeli proces je otkrivenMerc kao da se sprda sa svima
![]()
RBR isto radi samo nema svu opremu kao Merc, Force India također, a Ferrari na neki primitivni način pokušava kopirati![]()
Ferrari LOL
[ link do slike ]
Jebemu da ovaj Ferrari nema ove grijače kao Merc ili RBR...i ove "poklopce" za cijelu konstrukciju oko kočnica da ostane toplina na 200 stupnjeva...ovo moraju stvoriti za Austriju, a ne ovako ručno.
Neka proba sa ovim. Možda je potrebna neka nadogradnja, ali nije problem jer nije skup, kineski je.Ferrari je napisao/la:Ali ovo je bas smiješno.
Ferrari koji ima puste inženjere plaćene ko zna koliko i nisu skužili foru...a ovi pokazali cijeli proces ispred cijelog grida...i to ni manje ni vise na kraju uoči novinar AMuS-a...ovi iz Ferrarija sa puhačima za lišće; pokušavaju zagrijati kočnice...tako se dobiju i gube prvenstva...na rupama u pravilniku
Ross je to znao, Newey je to znao, a sada i Merc zna.
Najluđa u svemu ovome je FIA, a i Pirelli...sve se vidi neka reagiraju.
Ahahaha, plačem, valjam se, ne znam šta bih [ link do slike ]raca je napisao/la:http://news-bar.hr/vijesti/sport/camero ... -euro-2016