General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
RedBull je napisao/la:Molim vas pomoc...dakle zaljubljen sam u jednu zenu, i super se slazemo i sve je ok. Ali, imam jedan problem, buduci da ona zivi u zemlji gdje si punoljetan sa 24 godine, nemogu probati apsolutno nista sa njom, a obozavam je i najradije bi je odmah zenio. Dosada sam uspjesno odgadjao koliko imam godina, ali necu moci jos dugo, zato vas pitam sto da radim...molim vas najozbiljnije za savjet. Puno hvala!
Prvo: koliko godina imaš?
Drugo: nikad nemoj ženi lagat o godinama.... to je nešto šta mi žene ne podnosimo....

Imam dečka 13 godina mlađeg i znam šta pričam....
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
RedBull je napisao/la:Dajte molim vas ozbiljno pitam, jel postoji mozda nekakav nacin da promijenim godine na papiru ili nesto... Odveo bi ja nju bilo gdje, ali svejedno mislim da to nebi bilo to kao da sam punoljetan. A zbilja mi je stalo do te zene, ucinio bi apsolutno sve za nju.
Ma šta je ovo, F1kupidon forum?? :pusa:
Zadnja izmjena: Ciki-F1, dana/u 18.06.2016., 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Lady je napisao/la:
RedBull je napisao/la:Molim vas pomoc...dakle zaljubljen sam u jednu zenu, i super se slazemo i sve je ok. Ali, imam jedan problem, buduci da ona zivi u zemlji gdje si punoljetan sa 24 godine, nemogu probati apsolutno nista sa njom, a obozavam je i najradije bi je odmah zenio. Dosada sam uspjesno odgadjao koliko imam godina, ali necu moci jos dugo, zato vas pitam sto da radim...molim vas najozbiljnije za savjet. Puno hvala!
Drugo: nikad nemoj ženi lagat o godinama.... to je nešto šta mi žene ne podnosimo....

Moram priznati da sam "njušio" da voliš mlađe, Max, Markez, Seb..... :misli: Neka, neka, mlađe je slađe.

RedBull
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 2 mj
Imam 18 godina, ali imam stalan posao u kojem zaradujem po 180 eura po danu, tako da mislim da je tu sve u redu. Dogodine na ljeto planiram kupiti kucu u inozemstvu, sve sa svojim novcem.
Nisam ja njoj nista lagao za godine, nego sam odgadja sto vise mogu... A stvarno mi je jako stalo do nje...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
RedBull, ako radiš za 180€ po danu mani se starijih, kako ti kažeš, 'žena'..
Nemoj biti budala.. zaljubljenost je dokazana difunkcija zdravog rezumiranja, pogotovo u nižem godinama - koje i zakon to potvrđuje (na kojeg se i pozivaš), jer su ga vjerovatno pisali mudriji ljudi nego što si ti to sada. ..jer znam što ti govorim. :mrgreen:
Ode ti život, kad kažeš keks.. i nećeš ni shvatit što ti se desilo. Lije uvjek vrte repom. ;)
Uživaj u trenutku.. ako me razumiješ, i nemoj ništa previše uzimat srcu.. i navlači dva kondoma, za svaki slučaj. :zubo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Lady
GP3
GP3
hattrick je napisao/la:RedBull, ako radiš za 180€ po danu mani se starijih, kako ti kažeš, 'žena'..
Nemoj biti budala.. zaljubljenost je dokazana difunkcija zdravog rezumiranja, pogotovo u nižem godinama - koje i zakon to potvrđuje (na kojeg se i pozivaš), jer su ga vjerovatno pisali mudriji ljudi nego što si ti to sada. ..jer znam što ti govorim. :mrgreen:
Ode ti život, kad kažeš keks.. i nećeš ni shvatit što ti se desilo. Lije uvjek vrte repom. ;)
Uživaj u trenutku.. ako me razumiješ, i nemoj ništa previše uzimat srcu.. i navlači dva kondoma, za svaki slučaj. :zubo:
hattrick....ne risre..... :trep:

Šta fali 'starijim ženama'?

jbte...dečko mi ima 30, ja 43 i super funkcioniramo... šta bi ja sad trebala bit ograničena zbog godina????
slika

Lady
GP3
GP3
Ciki-F1 je napisao/la:
Lady je napisao/la:

Moram priznati da sam "njušio" da voliš mlađe, Max, Markez, Seb..... :misli: Neka, neka, mlađe je slađe.
Inače, ovdje gledam samo i samo talent.....
tako sam gledala nekad Sennu (koji je bio dosta stariji od mene) i tako gledam i Vettela, Marcqueza i Verstappena.....
slika

RedBull
Baniran
Baniran
Hatt, razumijem u neku ruku i svjestan sam ja toga, ali ja si jednostavno nemogu pomoci...ma ja bi se odrekao svega samo da budem sa njom, ali eto, problem su mi te godine, uvijek pomisljam kako bi bilo bolje da sam se rodio ranije...

Inace, meni su oduvijek starije bile bolje od mladih, nikad me zapravo nisu ni zanimale cure ispod min. 25

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Odi si u neki kvalitetni bordel... da ti doktorica prepiše terapiju. Vjeruj mi ima puno svjedočanstava da zbilja djeluje. ;)
Btw.. najgore je izgubit glavu. To u pravilu zvrši na kraju jako ružno.. i tad skužiš kolika si budala bio i mahao rukom i opravdavao svoje postupke.
Uživaj dok nešto traje, nakon godinu i pol (najmanje) kad se slegnu strasti, onda donosi zaklučke. Dok god govoriš da si zaljubljen do ušiju.. ostani zaljubljen, no sve bitne poteze odgodi dok taj period po prirodi ne prođe.. u suprotnom će ti narast mahareće uši.

RedBull
Baniran
Baniran
Ja sam sa njom u prisnom odnosu vec preko godinu dana...i priznajem da ima vremena kada mi postane malo dosadno, ali ipak na kraju mislim da je vrijedno toga...pa i puno vise. Nikad nisam zalio za nicim u zivotu, pa tako necu niti za ovom vezom ako ona ne uspije. Jos i dan danas se osjecam isto kao i prvog dana s njom...znas, ponekad je dovoljan samo jedan njezin osmijeh i ja pomislim kako bih mogao provesti cijeli zivot sa ovom zenom i razmisljam si kako je ovaj osjecaj dar koji se tesko moze okusiti i hvala joj na tome. I zato ne samo da ne zelim pokusati to prekinuti, ne zelim uopce razmisljati o tome... Ljepoto, hvala ti sto postojis...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
.. no ne kužim onda čemu postavljanje takvog pitanja na forumu, ako se nisi obezglavio. Ako nisi, onda su ti svi problemi premostivi, i siguran sam da ćeš ih sam moći najbolje riješit, bez nekih xy savjeta od nekog tko sigurno ne može biti u tvojoj koži i donositi zaljključke umjesto tebe. ..u svakom slučaju;

Sretno!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Složio bih se gotovo u svemu sa hattrickom. Možda ovo da se mani starijih žena i ne stoji, jer ga i starije žene mogu puno toga naučiti (naravno sa dva kondoma preko k......).

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
KRALJ TOMISLAV

Oružje zveči, bijesne mrke čete.
I Mađari bježe na brzim konjima.
Za njima Hrvati kao sokolovi lete,
Gone ih preko ravni i brjegova.
Šumama gustim, gudurama tamnim,
Sve do sivih Dravinih valova

Kad je rijeku preš'o, mrk je upitao:
„Junače tko si?“
A na drugoj strani pobjednik mladi,
Gromko zavikao:

„Arpade ti si vjetrina što hara!
Ja sam ti hrašće jedro i stoljetno
Na koje zalud vihor se obara!
Ti bijesan rušiš, ja sveđ i vedar zidam,
Ti ko zvijer banu da moriš i kolješ,
Ja od zla branim, ljute rane vjeđam!
Za ime, što me pitaš, varvarine?
Čuvar sam vjerni svoje Domovime,
Lav stražar rodne rijeke i doline!
Susjede, dom si na svojemu gradi!
Zovi me zid međni, plot krvavi!
Al' prohtjel' se tebi jednom natrag, znadi:
Tu ćeš me naći! Čekam te na Dravi!“

Vladimir Nazor

Žalosno je dasam tek prije nekoliko tjedana vidio ovu pjesmu, O bože kaj mi čitamo na tom hrvatskom, za plakat naježih se na ovu pjesmu. <3 <3 <3
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Svaka čast majstoru.. ono je do sada naviđeno..
https://twitter.com/xfighters/status/746461696466706432

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
hattrick je napisao/la:Svaka čast majstoru.. ono je do sada naviđeno..
Za ovo ne trebaš muda, za ovo moraš biti malo lud. Ti ljudi imaju moj :klanjam: :klanjam: :klanjam: i poštovanje kao kolega bajker.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:Svaka čast majstoru.. ono je do sada naviđeno..
ovo još nikada nisam vidio....
:shock: :klanjam:
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Postoje dokazi da Hrvati nisu Slaveni vec jedini narod koji je svoje korijene sacuvao 6500 godina

http://www.hazud.hr/postoje-dokazi-da-h ... 00-godina/

Ovakvu teoriju se tek nedavno počelo ulazitiu školstvo. Tek je naš udžbenik i z geografije za 4. razred prihvatio ovakvu teoriju kao istinitu.
Lomi te, al se nedaš

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nažalost Hrvati ne znaju niti šta se događalo u Domovinskom ratu, a kamoli u drugom svjetskom. A to što ne znamo odkale nam je porijeklo nije ništa čudno.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Explorer je napisao/la:Nažalost Hrvati ne znaju niti šta se događalo u Domovinskom ratu, a kamoli u drugom svjetskom. A to što ne znamo odkale nam je porijeklo nije ništa čudno.
Ha nisam niti ja znao kakav je rat bio, dok nismo učili u povijesti taman pred kraj škole. Kod mene se nije puno pričalo o tome. Ne znam. Kad prođeš gimnaziju, dobiješ neko svoje viđenje o svemu tome. Nekako ipak mislim da ta iranska teorija i jest stvarno istinita i da se ostale teorije trebaju odbacit. Ali kad gledam i na fizički izgled, uopće mi ne ličimo Slavenima. U globalu su oni puno svjetlije puti, a i po faci ne ličimo nikako.
Lomi te, al se nedaš

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Explorer je napisao/la:Nažalost Hrvati ne znaju niti šta se događalo u Domovinskom ratu, a kamoli u drugom svjetskom. A to što ne znamo odkale nam je porijeklo nije ništa čudno.
Potpis kao kuća.
"What a little star." May 26, 2012.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡