Ante, ima li šansi da se ubaci još smajlića?
Mislim OK, ima ih jedno 35-40, ali fali jedno njih 5-10 pa da sve bude potaman (onaj što povraća, što se okrene skine gaće i pokaže guzu,, a ima i dodatna verzija tog istog, onaj što explodira, đavolak, onaj što "melje" s rukama ispred sebe, onaj što plače od smijeha ali da mu se vide suze na sve strane ......).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Haha a fale par smajlija sa GP1.hr na koje sam se naučio ali ih vise nema :/
Nije baš takav. Ima verzija gdje se više iskesio (ko mr.green) i ima puno više suza.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nije problem dodati još koji, iako ne bih pretjerivao... Samo ih treba naći i da budu u OK dimenzijama, ne veće od ovih jer onda zeznu visinu redova pa su postovi neuredni.
avetma je napisao/la:Nije problem dodati još koji, iako ne bih pretjerivao... Samo ih treba naći i da budu u OK dimenzijama, ne veće od ovih jer onda zeznu visinu redova pa su postovi neuredni.
avetma je napisao/la:Nije problem dodati još koji, iako ne bih pretjerivao... Samo ih treba naći i da budu u OK dimenzijama, ne veće od ovih jer onda zeznu visinu redova pa su postovi neuredni.
Ma samo ovi što sam ih pobrojao, mislim da se većina slaže sa mnom.
Meni je jedan od najjačih onaj što vrti rukama u krug (horizontalno) ispred sebe (kao da nešto miješa ili melje).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ovaj je najjači [ link do slike ]
Ali je sa drugog foruma (sportsport.ba), nije ovaj Felipeov Sportklub
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ne, forum i portal nisu povezani u tom smislu, tj back-endom. Neki smajliji na forumu nece biti isti u komentarima, a neki ni ne postoje tamo. Uostalom, ja nisam baš pobornik te najezde emoticona, stickera i inih pizdarija. Napišite tekstualno ono što vam je na umu. Još na forumu ajd, ima širokih tema i zajebancija, ali na komentarima je usko povezano s člankom, tamo ne treba nikakva graficka egzotika.
avetma je napisao/la:Sustav za ocjene kolumni i komentara je na vanjskom serveru, koji zna kihnuti ponekad. Vratit će se sam od sebe
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Gledao sam malo. Radi na Edge-u, IE-u, staroj Operi (v12). Na svemu osim na (novoj) Operi (v38). Čak evo sad gledam radi i na Operi developer (v39). Brisao sam i kompletan browsing data, ali ne pomaže.