Snimke utrka

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pozrav, još jednom. Ovu sam temu napravio za one koje ne mogu gledati utrku, a žele pogledati snimku na internetu, kao što ću biti ja :( za ovogodišnju VN Kanade koja je na rasporedu u nedjelju. Tako da ako netko ima link za snimku utrke, bio bih mu zahvalan kad bi ga tu postavio. Isto to vrijedi i za ostale utrke, ako netko ima link za snimku, neka postavi.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Neznam kak brzo uploadaju za F1, za MotoGP su relativno brzi. A ima i starijih utrka i tak to pa baci oko

http://workwithlord.website/
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

f1zd
Hvala puno, valjda će uploadati Kanadu, i nadam se da ću stići pogledati dok FOM ne blokira...

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Sumnjam da će blokirati tako da oko toga nemaš brige. Kao što rekoh, jedino nisam siguran kad će biti uploadano. Za MotoGP je to obično isti dan tamo negdje predvečer tako da pretpostavljam da je i za F1 isto tako. Ali znaš i sam da je pretpostavka majka svih za*eba tako da.... :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

f1zd
Malo sam istraživao, i ne biste vjerovali, našao sam dosta utrka s HRT-a na Dailymotion-u. Ima utrka od 1994. (Čak i VN San Marina) do Belgije 2009. Našao sam dosta utrka iz novijeg doba (Kanada 2011., Malezija 2012., pobjeda Maldonada u Španjolskoj 2012...) (Utrke su fullscreen i u HD-u (ove novije) ), tako da, koga zanima, neka obavezno pogleda.

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

f1zd
http://www.dailymotion.com/video/x2f0jm ... art-1_auto

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
To je sve (ili barem veeeeliku većinu) postavio kolega @sukhoi (to mu je bio nick na formulinu). :klanjam: :pivo:
Čudi me zašto nam se nije pridružio ovdje.
Možda i jeste, pod drugim nickom.
A možda mu je foruma preko glave.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Pretpostavio sam da je neki Hrvat pošto je stavljao videe s HRT-a, zadnjih 6 mjeseci ne postavlja videe, jel netko zna zašto?

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
sukhoi su je car i meni je zao sto nije tu. on je cak napravio odlicnu bazu na formulinu. uploadso je svih 91 pobjedu gazde. covjek je pravi f1 covjek.

stari ako citas onda znaj da imas veliki pozdrav a slobodno se i pridruzi [WINKING FACE]

f1zd
Jedino mi je žao što nema Brazila 2012.:(

Frantic
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la:sukhoi su je car i meni je zao sto nije tu. on je cak napravio odlicnu bazu na formulinu. uploadso je svih 91 pobjedu gazde. covjek je pravi f1 covjek.

stari ako citas onda znaj da imas veliki pozdrav a slobodno se i pridruzi [WINKING FACE]

Nije svih 91. "Samo" 90, koliko se sjećam. Kinu, iz nekog razloga, nije stavio.
Takođe ga pozivam da se pridruži.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Frantic je napisao/la:
zelot je napisao/la:sukhoi su je car i meni je zao sto nije tu. on je cak napravio odlicnu bazu na formulinu. uploadso je svih 91 pobjedu gazde. covjek je pravi f1 covjek.

Nije svih 91. "Samo" 90, koliko se sjećam. Kinu, iz nekog razloga, nije stavio.
Takođe ga pozivam da se pridruži.
joj da. mislim da si u pravu. mialim da je reko da nece stavit jos tu jesnu iz nekih svojih razloga. da. mislim da si i pravu ;)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra... :bang:
Sisu (fin.)

ToUrNiQuET
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel, Ferrari
Ja obicno zbog posla propustim svaku utrku.... I onda je par sati bez koristenja interneta otvaranja fb i slicnih stranica gdje bi mogao doznati rezultate.. i cekam..
Uglavnom bude na torentima nakon par sati od utrke...
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la:Zamolio bih ako netko zna sad već da postavi link na kojem bih mogao gledati reprizu utrke zato jer postoji izgledna sansa da cu ju morati propustiti, a vidim da bi mogla biti jako dobra... :bang:
Evo link od stranice na kojoj budu snimke cijelog GP vikenda: http://burningwhee1s.blogspot.ba/search ... 0-1%202017

Samo ne znam u kojem točno roku izbace snimku poslije utrke, ali mislim da bi trebala biti istog dana već. Tj. nekad do ponoći...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nevjerojatno mi je koliko T-com propušta s ovim stvarima... Koliko je teško staviti utrku u snimku ili download na zahtjev, pa neka i naplate 10-20-30 kuna po sesiji, koliko god, uopće nije bitno jer mislim da ima hrpa ljudi koja se ne bi zezala sa skidanjem sa xy stranica kad bi imali pristupačno legalno za skinuti bez da moraju razmišljati kad i hoće li uopće biti dostupno. :facepalm:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Koliko mene pamćenje služi još uvijek je zabranjeno skidanje s interneta. Uostalom mislim da tcom nasmije davati usluge skidanja F1. Eventualno može se snimiti ako imaju snimalicu na maxu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
MrDoomroom je napisao/la:Koliko mene pamćenje služi još uvijek je zabranjeno skidanje s interneta. Uostalom mislim da tcom nasmije davati usluge skidanja F1. Eventualno može se snimiti ako imaju snimalicu na maxu.
Nisam siguran da je skidanje nužno zabranjeno, ali čak nije ni potrebno. Zašto se ne bi mogla pogledati utrka u snimci na zahtjev preko interneta? Nije problem u nezainteresiranosti ljudi jer vidim preko statistika portala da hrpa njih dolazi na F1puls upravo pretragom googlea za "F1 prijenosi" ili sličnim upitima. Problem je što je nuklearna fizika doći do onog što želiš, a agenti su potpuno nesposobni za bilo kakvu pomoć. I onda naravno, rješenje je skinuti negdje ilegalno baš zato jer je pristupačnije.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Ovdje na telemachu ima opcija gledanja 72h unazad, za dosta kanala. Pa tako i za SK na kojem je F1.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
I meni se čini da cu morat propustit kvale za utrku cu se potrudit da ju uspijem pogledat makar i to visi u zraku. Ovo izbjegavanje svega da ne vidim rezultat utrke mi nikad nije uspjelo. :zubo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡