MSC je napisao/la:I sam sam se jedno vrijeme bavio proučavanjem slobodnih zidara, Illuminata i ostalih povezanih i manje povezanih skupina i običaja. Ono što možemo zaključiti je da zapravo onaj tko osobno nije u tome, pojma zapravo nema što to u stvari je. Da, postoje mnoge točne smjernice ali upravo hijerarhija tih organizacija najbolje čuva samu mističnost istih. Niže rangirani član nema pristup informacijama onih najviših, kao i u svakom sustavu. Činjenica je da su informacije koje su o tome dostupne i koje su kroz stoljeća dolazile upravo on tih, niže rangiranih pripadnika tako da je kompletnu informaciju i tumačenje praktički nemoguće naći. Mislim na informaciju na kompletan sustav vrijednosti, način djelovanja u detalje opisan. Ono što znamo su samo načela i tu naša prirodna ćud budi radoznalost za takvim društvima koja svakako postoje, ali ih upravo sustav snažne hijerarhije štiti i drži na životu kroz čitavo postojanje. Iako štovatelji sotonizma, ni ti jedan jedini član nikada javno sotonu ne spominje u kontekstu koji bi ga osobno povezao s njim. Čak i Crkva u mnogim svojim djelima Sotonu karakterizira kao oblik koji na čovjeka djeluje obmanom nudeći mu prividnu lijepoga kako bi ga zaveo i uništio s vremenom, te s njim povukao što više ljudi.
Za običnog smrtnika poprilično opsežnim istraživanjem, došao sam do niza jasnih spoznaja u svijetu znakovlja koja jasno ukazuju na prisutnost masonskih i Illuminatskih obitelji koje su osnivači jednih od najreprezentativnijih današnjih korporacija. Za naivan primjer uzeti ću baš Talijanski primjer, jer tamo je sve krenulo. Alfa Romeo, slavna industrija od ogromne povijesne važnosti za svoj segment djelatnosti ima zapravo jako upečatljiv znak. Zmija koja jede čovjeka. Zapravo nikad ranije nisam obraćao pažnju na taj detalj korporacijskog loga, ali je zapravo vrlo zanimljivo i pomalo sablasno.
Onaj dio koji je danas najvažniji prema istraživanju mnogih povijesničara, sociologa i ostalih koji su se amaterski ili profesionalno bavili istraživanjem ovih skupina je upravo slava. Zato sam neborjeno puta rekao da svijet mjesto koje je izgubilo šarm. Šarm je iskrenost, prirodnost, ne ušminkana karakterna ljepota koja smeta onima o kojima pišem. Danas je sve brzo, sve skupo, sve tako nedostižno. Ne postoji više među ljudima predan marljiv rad u mjeri u kojoj je nekada postojao, mladi misle da su svi poznati i slavni, a banke ih jedva dočekaju da se zaduže za mrvicu bolji auto, kreditne kuće da ju kartice za preskupu odjeću koju šivaju gladni ljudi na nama dalekom istoku, mobilni operateri nude odlične ponude za kupiti mobitel na najskuplji mogući način i da sad sve ne nabrajam… Smanjenje ukupne populacije je masterplan ali osiromašenje je plan koji se provodi već dugi niz godina i uzima maha. Upravo tu ulogu imaju poznate moderne zvijezde pokazujući na svakom koraku svoj raskošni način života, dajući smjernice za ono što u mladom čovjeku treba biti prihvatljivo. Njima je lijepo i često nisu ni približno svjesni koliku štetu nesvjesno rade jer ljudski um jasno percipira samo štetu koja je jasno vidljiva. Samo za primjer, jasno percipiramo sudar u kojem je auto uništen ali ne percipiramo malo hrđe na kaorseriji koja nakon par desetaka godina čak i nikad karamboliran auto potpuno izjede.
Nadam se da nisam bio previše dosadan, ali ova tema je uz religije svijeta jedna od onih kojima sam uz autoindustriju posvetio najveći dio života pa sam si dozvolio uzeti petnaestak minuta za složiti ovaj tekst.
Prebacujem iz teme Hamilton da tamo ne nastavljamo. Što je najgore, već je i sama crkva debelo umješana u masonstvo, počevši od Vatikana do biskupija.
Da, Alfa uz Maserati ima uvjerljivo najsotonskiji logo, ali tu su nažalost i ostale marke. Mogu se tu još izdvojiti Subaru, Aston Martin, Bentley itd. Nažalost, ista je stvar i kod svih svjetski poznatih marki. Recimo, logo energetskog pića Monster koji je sponzor Mercedesa. Logo su tri visuljka, a svaki taj visuljak na hebrejskom znači 6, pa ta tri visuljka čine sotonski broj 666.
Nisi bio dosadan, dapače, lijepo je vidjeti čovjeka zdrava razmišljanja i čistog uma, koji nije zatrovan ovozemaljskim "blagodatima".