A jel, a zasto onda Hamilton nije poslusao tim u Madjarskoj i pustio Rosberga da ganja upravo Alonsa i Ricciarda? Da cujem!vlado je napisao/la:Na nici je da poslusa timske odredbe. Sta lewis radi nije bitno.
Hamilton vs. Rosberg
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Za njega ce se uvijek naci opravdanje nema toga iz čega se nije izvukao lišo.Slavenowsky je napisao/la:A jel, a zasto onda Hamilton nije poslusao tim u Madjarskoj i pustio Rosberga da ganja upravo Alonsa i Ricciarda? Da cujem!vlado je napisao/la:Na nici je da poslusa timske odredbe. Sta lewis radi nije bitno.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- vlado Verified
- Formula 1
Otkud ja znam. I ne bitno sto ga nije propustio...
To mi je kao ono, sto ja da skupljam smece iza sebe kada kada ga svi ostavljaju. Pa ne budi i ti govno.
Prije svega, naravno, nico je u dobroj poziciji, sada ima dva plusa u zadnje dvije utrke. Da ponovim ne treba mu da ga sefovi prozivaju. Kao sto kolega kaze, ima jos dosta u ovoj sezoni.
To mi je kao ono, sto ja da skupljam smece iza sebe kada kada ga svi ostavljaju. Pa ne budi i ti govno.
Prije svega, naravno, nico je u dobroj poziciji, sada ima dva plusa u zadnje dvije utrke. Da ponovim ne treba mu da ga sefovi prozivaju. Kao sto kolega kaze, ima jos dosta u ovoj sezoni.
No!
- Slavenowsky
- Formula 1
Ma o kakvim ti plusevima pricas i izvlacis nekakve aforizme koji nemaju veze sa ovom situacijom 
Svijesno ignorises ove moje argumente koje ti dajem, jer si subjektivnog misljenja, sto je i logicno jer si simpatizer Hamiltona.
Ja kao neutralan, gledam situaciju na sasvim drugaciji nacin i mozda malo naginjem (paradoksalno) na Hamiltonovu stranu jer je odlucniji u svojim namjerama, zbog toga je sampion, no Hamilton kao timski igrac je ravna nula.
Zato je smijesno cuti bilo sto vezano za Hamiltona, a da se spominje rijec timski.
Bojim se samo da Rosberg ne popusta zbog novog ugovora, jer insistira na 3 godine, a Merc se jos koska. Sad su strane u pregovarackom tonu, no Rosberg ce mozda osigurat novi ugovor, ali sanse za titulu, sa ovakvim pristupom bojim se da nece nikad!

Svijesno ignorises ove moje argumente koje ti dajem, jer si subjektivnog misljenja, sto je i logicno jer si simpatizer Hamiltona.
Ja kao neutralan, gledam situaciju na sasvim drugaciji nacin i mozda malo naginjem (paradoksalno) na Hamiltonovu stranu jer je odlucniji u svojim namjerama, zbog toga je sampion, no Hamilton kao timski igrac je ravna nula.
Zato je smijesno cuti bilo sto vezano za Hamiltona, a da se spominje rijec timski.
Bojim se samo da Rosberg ne popusta zbog novog ugovora, jer insistira na 3 godine, a Merc se jos koska. Sad su strane u pregovarackom tonu, no Rosberg ce mozda osigurat novi ugovor, ali sanse za titulu, sa ovakvim pristupom bojim se da nece nikad!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- vlado Verified
- Formula 1
Ja sam simpatizer svih vozaca... 
Pa ti ranije pises o vettel vs massa i nekoj usporedbi sa mercedesovim vozacima, nigdje veze.
Momcad iznad vozaca, vozac poslusao naredbu zbog toga i toga. I sta sada. Ja tu jednostavno ne vidim problem.

Pa ti ranije pises o vettel vs massa i nekoj usporedbi sa mercedesovim vozacima, nigdje veze.
Momcad iznad vozaca, vozac poslusao naredbu zbog toga i toga. I sta sada. Ja tu jednostavno ne vidim problem.
No!
- Slavenowsky
- Formula 1
Massa vs Vettel sam uporedio upravo iz jednog razloga, ako je neko brzi, ne mora znacit da taj mora proci! Koliko god mi je Massa vadio zivce, toliko ga i razumijem, on je se borio za sebe i svoj tim.
Rosberg se isto tako bori za sebe i svoj tim - logicno. Cak ga je Mercedes kostao 2 pozicije u boxu, ali to je sve proslo tako glatko, kao da se nista nije desilo?
Nisam bez razloga spomenuo Monako 2014!
A to sto ne vidis u cemu je problem i jeste problem! Opravdavas ovakve odluke, a briga te kako kazes za Madjarsku, tacnije kao nije bitno?
Timske odredbe se jasno slusaju, no pitanje je ko ovdje slusa, a ko ne!? Smio bi se kladit da Mercedes ne bi nikakve mjere preduzeo da je situacija bila obrnuta, jer bi tad Hamilton poludio!
Pored kamaru kvarova, jos mu javljaju da treba propustit Rosberga, taj film tesko da ces vidjet.
Rosberg se isto tako bori za sebe i svoj tim - logicno. Cak ga je Mercedes kostao 2 pozicije u boxu, ali to je sve proslo tako glatko, kao da se nista nije desilo?
Nisam bez razloga spomenuo Monako 2014!
A to sto ne vidis u cemu je problem i jeste problem! Opravdavas ovakve odluke, a briga te kako kazes za Madjarsku, tacnije kao nije bitno?
Timske odredbe se jasno slusaju, no pitanje je ko ovdje slusa, a ko ne!? Smio bi se kladit da Mercedes ne bi nikakve mjere preduzeo da je situacija bila obrnuta, jer bi tad Hamilton poludio!
Pored kamaru kvarova, jos mu javljaju da treba propustit Rosberga, taj film tesko da ces vidjet.
- Slavenowsky
- Formula 1
2017 F1 Mercedes has options if Rosberg talks fail – Wolff
Rosberg i dalje pregovara sa Mercedesom na duze staze, no pregovori se malo razvlace upravo zbog toga sto Rosberg zeli ugovor na duze staze.
Ovo je sad neka ruzna pozicija u kojoj se nalazi Nico. Ako pocne ignorisat timske odredbe, a pri tome ne osvoji titulu, onda sasvim sigurno ce dobit nogu u timu, a ako nastavi da slusa tim, a pri tome ne bude stvarao tenzije u timu, mozda ce i dobit novi ugovor!?
E, sad za ovakve situacije treba imat cahones!
Da li rizikovat kao Hamilton 2014, pa se suprostavi timu, svom timskom kolegi i osvojit titulu koja ce donijeti novi ugovor ili isto to uradit, a ne osvojit titulu, pa dobit nogu ili da radi sve sto je do sad radio, a to je da bude vjeciti vodonosa!?
Ovakve stvari stvaraju pritisak vozacu, ja se iskreno nadam da nece podlec, jer 4 utrke je vozio odlicno!
Rosberg i dalje pregovara sa Mercedesom na duze staze, no pregovori se malo razvlace upravo zbog toga sto Rosberg zeli ugovor na duze staze.
Ovo je sad neka ruzna pozicija u kojoj se nalazi Nico. Ako pocne ignorisat timske odredbe, a pri tome ne osvoji titulu, onda sasvim sigurno ce dobit nogu u timu, a ako nastavi da slusa tim, a pri tome ne bude stvarao tenzije u timu, mozda ce i dobit novi ugovor!?
E, sad za ovakve situacije treba imat cahones!
Da li rizikovat kao Hamilton 2014, pa se suprostavi timu, svom timskom kolegi i osvojit titulu koja ce donijeti novi ugovor ili isto to uradit, a ne osvojit titulu, pa dobit nogu ili da radi sve sto je do sad radio, a to je da bude vjeciti vodonosa!?
Ovakve stvari stvaraju pritisak vozacu, ja se iskreno nadam da nece podlec, jer 4 utrke je vozio odlicno!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
ma bez rizika i cohones nema titule. glavu u torbu i gas. ako zekis titulu onako istinski onda te boli rac i za momcad i kolege i bilo sta. ides po titulu i ne biras sredstva. schumacher... senna... fettel... itd... zato i jesu prvaci po nekoliko puta... kad titula nije na vidiku jer imas slab bolid onda slusas momcad i budes super. kad imas bolid za naslov samo gas. ne jebes zivu silu i briga te kakav si. tako su postupali svi veliki vozaci i svi redom imaju vise od jednog naslova!!
nico mora riskirat sve da bi uzeo naslov... drugacije ne ide
nico mora riskirat sve da bi uzeo naslov... drugacije ne ide
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Kako su neki odmah počeli komentarisat kako Rosberg pada u formi. Pa i dok je imao niz pobjeda Hamilton je bio bolji na kvalifikacijama. Ali ga je Rosberg hladno dobijao na startovima.
Na Rosbergu se i dalje primjeti ona opuštenost i samouvjerenost sa početka sezone. Onaj juče stisak ruke Hamiltonu uz smiješak, nakon kvalifikacija. I opuštenost pri davanju izjava. Ni nalik prošlim sezonama. I ono puštanje u Monaku pokazuje njegovu samouvjerenost ove sezone. Ono usput da pokaže veličinu i kao čovjek.
A siguran sam da će ga i večeras otresti na startu hladno
Na Rosbergu se i dalje primjeti ona opuštenost i samouvjerenost sa početka sezone. Onaj juče stisak ruke Hamiltonu uz smiješak, nakon kvalifikacija. I opuštenost pri davanju izjava. Ni nalik prošlim sezonama. I ono puštanje u Monaku pokazuje njegovu samouvjerenost ove sezone. Ono usput da pokaže veličinu i kao čovjek.
A siguran sam da će ga i večeras otresti na startu hladno

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ham se ispaljuje naprijed kao sto je činio do sad kad god je bio na PP. Prije ce podbaciti u tom segmentu je na 100%zelot je napisao/la:ma seb uzima nicu na startu a ham se ispaljuje naprijed... a ako bude kise mislim da nico pada u poretku...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Dobar.senja je napisao/la:Ma preskaču ga i Rosberg i Vettel, Ricciardo se zabija u njega. Obojica odustaju, i meni donose bodove na F1Puls prvenstvu

Iako bi gubio bodove u našem prvenstvu, nemam ništa protiv.
Šalim se. Neka bude čist start, poslije, ko koga....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”