Ahaha nitko od marquezovih navijača neće biti u Italiji. Koji papci. Baš me zanima zašto se oni osjećaju krivima, pa nisu oni namještali rezultate. Nego zeko jel Pedrosa ostaje u hondi ili dolazi netko drugi?
ja sam jučer na facebooku čito prepisku u kojoj rossijev fan pita je li sigurno da ide s navijačkim obilježjima na utrku u barcelonu.
i svi su mu rekli da se ne brine, da nema problema. ali, čovjek je postavio pitanje, čovjeku nije svejedno. užas.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Iannonen kao da želi pokazati da su u Ducati-ju pogrijesili! FP4 Iannonenn 1, a Dovi nije mogao proći u Q2! Šanse da pobjedi Iannonen su sad dosta velike.
A navodno u ugovoru Iannonen ima mogućnost povratka u Ducati! Sve mi se čini da je njega Ducati htio, a Lorenzo Dovi-ja?
Slavenowsky je napisao/la:Iannonen kao da želi pokazati da su u Ducati-ju pogrijesili! FP4 Iannonenn 1, a Dovi nije mogao proći u Q2! Šanse da pobjedi Iannonen su sad dosta velike.
A navodno u ugovoru Iannonen ima mogućnost povratka u Ducati! Sve mi se čini da je njega Ducati htio, a Lorenzo Dovi-ja?
Jel to IannoneN umjesto Iannone slučajno ili nas samo malčice bockaš?
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Ferrari Maniac je napisao/la:Sutra samo čisti start Doctora i onda bi trebalo sve biti čist fajn...
AkBgda
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kakva nevjerojatna utrka u Moto3! Više od 20 vozača u vodećoj koloni, svaki krug ludnica u prvom zavoju, bezbroj promjena vodstva...To je Moto3
Svaka čast Binderu koji je na kraju pobijedio, treća u nizu,ovo je definitivno njegova godina. Čovjek koji dosad nije imao nijedan osvojen bod završio je drugi, sjajna vožnja cijelo vrijeme i zasluženo drugo mjesto za Di Giannatonia koji je u foto-finišu bio ispred Bagnaie, Antonellija i Quartarara.
Moto 3 je danas bila ludnica, mala greska sa prve mozes na 15 da padnes, danas pri kraju utrke kad su ubrzali, poceli su mnogi da otpadaju kao jabuke. Strasna utrka, kako bi bilo super da se to ponovi i u Moto GP-u.
Odlična borba Zarca i Baldassarija za pobjedu u ovoj sprint utrci klase Moto2, svaka čast Zarcu na pobjedi. Rins je odvozio fenomenalno ovaj sprint, bačen je na začelje grida, a na kraju je stigao do sedmog mjesta, stvarno mi je žao što mu se to dogodilo, bio bi u borbi za pobjedi zasigurno. Na moju žalost, Lowes je prošao i Luthija i Syahrina pa je i preuzeo vodstvo ispred Rinsa u ukupnom poretku za 2 boda, ali vjerujem da Rins može uzvratiti za dva tjedna pred domaćom publikom u Kataloniji
MotoGP utrka startat će u 14:05
https://twitter.com/GP_Xtra/status/734350514117353473