Igra: Autosport predictor
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pa ono, nije baš da je bilo izgledno da će završiti ispred Vettela u Kini i Rusiji, a i Bahrein je upitan. Jer, gdje god je Raikkonen završio ispred, na toj utrci je Vettel odustao, a odustajanje se ipak ne može predvidjet.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ali za Vettela se znalo da će startati 5 mjesta unazad a to nije mala stvar te se zbog toga moglo predvidjet da bi mogao završit ispred njega

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- xKRgirl01
- Karting
- Navija za: Kimi Räikkönen
Upravo tako. Da Vettel nije imao kaznu bilo bi logično staviti ga ispred jer je bio bolji ovaj vikend.Ferrari1345 je napisao/la:Ali za Vettela se znalo da će startati 5 mjesta unazad a to nije mala stvar te se zbog toga moglo predvidjet da bi mogao završit ispred njega
Bahrein mi uopće nije bio upitan, a ni Kina isto tako.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Zaboravih promijeniti postavke prije qvala i sve mi je ostalo isto kao i u Kini ali opet nije lose proslo 53 poena.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
vrlo sam los jer nisam igrao predictor za VN Australije. Sada je prava prilika da se bodovno popravim pošto Španjolska tradicionalno nema većih iznenađenja. 1-2 Merca i netko od Ferrarija na 3. Ovo ostalo neka priceka do treninga pa cu biti pametniji

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Pa ono, razlika je bila četiri startna mjesta, nije to nešto naročito, a od kako je Vettel došao u Ferrari, Raikkonen je bio primjetno bolji od Vettela samo u Bahreinu prošle godine, dok je slučaj s obrnute strane bio 9. A i u utrkama u kojima su bili slični, opet je Vettel najčešće završavao naprijed. Tako da nije baš da stoji tvrdnja, al dobro, stavite što želiteFerrari1345 je napisao/la:Ali za Vettela se znalo da će startati 5 mjesta unazad a to nije mala stvar te se zbog toga moglo predvidjet da bi mogao završit ispred njega

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni je ostalo predviđanje s VN Kine, ali sasvim sam dobro prošao, 50 bodova, vjerojatno bih imao i gori rezultat da sam nešto mijenjao
U ligi sam ostao peti.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Dobro si prošao još
Španjolsku bi trebalo napraviti tako da se vozače poreda po snazi momčadi, dakle Mercedes, Ferrari, Red Bull, Williams i Toro Rosso.
Za mene je samo upitnik koga staviti kod Mercedesa, jer Hamilton ovaj vikend nije dobio realnu priliku za pobjedu, a mislim da je imao itekako brzine.

Španjolsku bi trebalo napraviti tako da se vozače poreda po snazi momčadi, dakle Mercedes, Ferrari, Red Bull, Williams i Toro Rosso.
Za mene je samo upitnik koga staviti kod Mercedesa, jer Hamilton ovaj vikend nije dobio realnu priliku za pobjedu, a mislim da je imao itekako brzine.
- Ferrari1345
- Formula 1
Po meni je to od velikog značaja kad netko starta iza nekoga. U ovom slučaju Kimi ispred Vettela. Jer onda dolazi do drugih okolnosti a to je da je Vettel mogao lako ostat iza npr. Williamsa, dok je sa druge strane Kimi već mogao odletjeti naprijed. Opet i da nije, drugo je stići, drugo prestići.Explorer je napisao/la:Pa ono, razlika je bila četiri startna mjesta, nije to nešto naročito, a od kako je Vettel došao u Ferrari, Raikkonen je bio primjetno bolji od Vettela samo u Bahreinu prošle godine, dok je slučaj s obrnute strane bio 9. A i u utrkama u kojima su bili slični, opet je Vettel najčešće završavao naprijed. Tako da nije baš da stoji tvrdnja, al dobro, stavite što želiteFerrari1345 je napisao/la:Ali za Vettela se znalo da će startati 5 mjesta unazad a to nije mala stvar te se zbog toga moglo predvidjet da bi mogao završit ispred njega
Istina je da je Kimi truba od kad je došao u Ferrari ali bio je u par navrata brži ili vrlo blizu Vettelu da ga ugrozi ili barem zadrži podiziciju ispred. U britaniji je isto bio solidan, brži u kvalifikacijama, utrci ali je onda došla kiša i potonuo. U Kini je također bio blizu pa i bolji no onda smo bili uskraćeni zbog incidenta u prvom krugu...
Tko zna kako bi završilo da slučajno nije bilo torpeda (doslovnog) u Rusiji ali mišljenja sam da ga nebi dobio, zato sam ga i stavio ispred... Inače u "čistim" uvjetima teško da bi ga stavio ispred...

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- croatic f1
- F1puls suradnik
Slabašna 24 boda za Španjolsku, bilo bi mi pametnije da sam ostao na starom predviđanju kojeg sam imao još od Kine, dobio bi 8 bodova više
Pad za jedno mjesto u ligi (6.).
[ link do slike ]

[ link do slike ]
- Ferrari1345
- Formula 1
Stari moj, možeš komotno tužiti ove iz Mercedesa, jer da se nisu sudarili imao bi pogođen podij a time i vjerovatno najviše osvojenih bodova od svih (samo iz tog vikenda)
Samo koliko vidim ne dijele nikakve nagrade a prošle godine su dijelili svaki GP jedan PS4
Zanimljivo bas gledam najbolje predviđanja i nitko nije stavio Maxa ne samo na P1 nego ni na podij a najveći broj bodova je iznosio 135
Što se tiče mene 34 boda... +1 u F1puls ligi
Samo koliko vidim ne dijele nikakve nagrade a prošle godine su dijelili svaki GP jedan PS4
Zanimljivo bas gledam najbolje predviđanja i nitko nije stavio Maxa ne samo na P1 nego ni na podij a najveći broj bodova je iznosio 135
Što se tiče mene 34 boda... +1 u F1puls ligi

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
uh...ja se sramotim na zadnjem mjestu jer sam preskočio VN Australije. VN Španjolske totalno profulao. Pogodio sam samo poziciju od Masse sve ostalo fulao, dobio sam nešto sitnih bodova za Vettela, Kimija i Bottasa. A baš sam govorio kako bi VN Španjolske trebala biti zicer

- croatic f1
- F1puls suradnik
Povući ću sve svoje veze iz Sprdboxa, ima da već od Monaca i Nico i Lewis "jure" u Manorima, tek sad vidim koliko su me sj*baliFerrari1345 je napisao/la:Stari moj, možeš komotno tužiti ove iz Mercedesa, jer da se nisu sudarili imao bi pogođen podij a time i vjerovatno najviše osvojenih bodova od svih (samo iz tog vikenda)

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Zasadićemo i travu i tratinčicu u Monacu.croatic f1 je napisao/la:Povući ću sve svoje veze iz Sprdboxa, ima da već od Monaca i Nico i Lewis "jure" u Manorima, tek sad vidim koliko su me sj*baliFerrari1345 je napisao/la:Stari moj, možeš komotno tužiti ove iz Mercedesa, jer da se nisu sudarili imao bi pogođen podij a time i vjerovatno najviše osvojenih bodova od svih (samo iz tog vikenda)

Evo ja prijateljski, iako ne igram ovo, uzimam tu obavezu na sebe.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
@Frantic, nemoj saditi ništa, vjerojatno ću zaboravit promjenit ovo predviđanje (sjetit ću se kad počne Q1, kako to najčešće biva kod mene
) pa mi onda trebaju obojica u cilju, da mi bar nadoknade ove bodove koje su mi oduzeli u Španjolskoj 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Eustahija nema u ponudi na Predictoru tako da mi on ništa ne znači
Koliko god oni pazili, bez trave je rizik od kršenja manji

Koliko god oni pazili, bez trave je rizik od kršenja manji