LOL
Koji likovi
Što bi rekli "i negativna reklama je dobra reklama".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma dosta novinara je nesposobno cast izuzecima ako neznas kakvo je stanje stvari nemoj nista ni pisat a ne ovako napises pa upadnes u bunar teska blamaza.
Necete vjerovati i na GOL.hr-u su isto napisali da je Seb ostvario pole po kisi mislim
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
mislim da su oni opet promjenili ime, ovaj put u maxf1.net. Valjda sam dobro shvatio jer na facebooku od formulina (f1 racing) daju linkove od maxf1.
Stranica mi se čak sviđa, ovaj dio upoznajte f1 izgleda jako dobro
kimi-f1 je napisao/la:mislim da su oni opet promjenili ime, ovaj put u maxf1.net. Valjda sam dobro shvatio jer na facebooku od formulina (f1 racing) daju linkove od maxf1.
Stranica mi se čak sviđa, ovaj dio upoznajte f1 izgleda jako dobro
Mislim da je Max f1 privatna f1 web str. jedan čovjek je vodi. Barem tako se bio "izreklamirao" (kroz komentare) na GP1.
Nema dovoljno financija za proširiti i forum, barem kako sam ja razumio.
Tek sad vidim da ste spominjali moj portal pa bih samo htio reći da je Ciki F1 dobro rekao, MAXF1.net je isključivo moj portal i nema veze s formulinom i bivšim f1racingom...njihov admin mi je prepustio njihov facebook site jer je formulino prestao s radom pa sam tamo jedno vrijeme objavljivao vijesti s MAXF1
Da, još uvijek nema foruma, ali nastojat ću to što prije riješiti, trebao sam još prije, ali uvijek je nešto bilo važnije...nije lako kad si sam, ali trudim se kao i svi vi... pozdrav svima!
Vidio sam vaš portal i lagao bih kad bi rekao da nije dobar.
Vidi se uložen trud i sam koncept je različit, nema puno podudarnih točaka s našim, sem što pišemo o istom sportu.
Samo tako nastavite, zdrave konkurencije treba biti. Poz
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.