Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@scuderia1715 Hvala na linku!

Zna li neko zašto Sport klub 1 ne prenosi F1 ovaj vikend?

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Zbog drugih sportova. Tenisa na primjer. Ako imaš SK6 na njemu će biti. Ja sam gledao danas FP3 na SK6. Tek su se pred kraj uključili na SK1. Ako bude kiše u Rimu, onda bi mogle biti kvale i na SK1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
A znam da ima na SK6, ali ga ja nemam, mislio sam na SK1. Malo pomalo i oni skoro sve počeli propuštati što se F1 tiče, a donedavno su i svaki trening prenosili :S

EDIT: Evo ipak kvale prenose, nadam se da neće u pola prijenosa prekinuti :D

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
A budale mene opet sam gledao arenu i dvojac nespremnitus za utrku. Radije bi dao ekipi koja vodi slobodne treninge da vode utrku ili jednostavno svi da komentiraju. Novak taj sve gore i gore prenosi utrke pa to je kriminal.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Mclaren
Vidim da je uvijek isti problem kako i gdje gledati prenose F1 utrka pa evo da ukratko napišem kako i preko čega ja to radim.
Radi se o jednoj aplikaciji za android uređaje (radi i na telefonima, tabletima i android TV boxovima) koja se zove WSS i koja je trenutno u verziji 1.8 i prije nego sto potražite na Play Storeu o čemu se radi moram vam reći da je tamo nećete naći :)
Aplikaciju možete instalirati tako da skinete apk sa stranice http://www.doctor-dance.net i instalirate na vaš android uređaj. Naravno u opcijama mora biti omogućena instalacija iz nepoznatih izvora, ali pretpostavljam da vas većina to već zna.
Kada pokrenete aplikaciju vidjećete ovakav prizor:

[ link do slike ]

To su sve razni sportski kanali koje možete gledati putem ove aplikacije i svi rade. Tu su i Arene i Sport Klub kanali u HD rezoluciji, britanski SKY kanali su SD rezoluciji (vrlo dobar stream, neuporedivo bolji od ovih raznih internet streamova), ali su njemački i talijanski SKY kanali u HD. Kada se odabere neki od ovih kanala tako da se pipne ili klikne na njihov logo otvori se prozor sa linkovima za stream koji su plave boje i kada se na njega klikne pokreće se stream u aplikaciji. Za britanski SKY su tu tri linka. 2G (ako ste na sporoj internet vezi-lošiji stream) i 2 SD linka. Za većinu ostalih kanala je jedan HD ili SD stream.

Uglavnom puno je jednostavnije kada se koristi nego što se može pretpostaviti iz mog zakomplikovanog pisanja :mrgreen:

Program je jednostavan, brz i što je najjednostavnije odlično radi. Ako instalirate vejrovatno ćete se iznenaditi kvalitetom streamova, pogotovo onih u HD. Odličan je i kada trebate pogledati utrku F1 ili neki drugi sport kada niste kod kuće. Ja sam ga često koristio na kojekakvim porodičnim ručkovima, svadbama, na poslu itd.

Eto, probajte. Ja sam ga počeo koristiti prije nekoliko mjeseci kada sam vidio kod prijatelja na telefonu i svo to vrijeme odlično radi. 90% sporta sada gledam preko WSS aplikacije bilo na telefonu ili na 42 incnom TV.

Ko proba neka javi kako mu se čini, a ako bude zainteresovanih objasniću kako da ga najlakše koristite i na računaru i TV-u.

Pozdrav!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Widowmaker je napisao/la:Vidim da je uvijek isti problem kako i gdje gledati prenose F1 utrka pa evo da ukratko napišem kako i preko čega ja to radim.
Radi se o jednoj aplikaciji za android uređaje (radi i na telefonima, tabletima i android TV boxovima) koja se zove WSS i koja je trenutno u verziji 1.8 i prije nego sto potražite na Play Storeu o čemu se radi moram vam reći da je tamo nećete naći :)
Aplikaciju možete instalirati tako da skinete apk sa stranice http://www.doctor-dance.net i instalirate na vaš android uređaj. Naravno u opcijama mora biti omogućena instalacija iz nepoznatih izvora, ali pretpostavljam da vas većina to već zna.
Kada pokrenete aplikaciju vidjećete ovakav prizor:

[ link do slike ]

To su sve razni sportski kanali koje možete gledati putem ove aplikacije i svi rade. Tu su i Arene i Sport Klub kanali u HD rezoluciji, britanski SKY kanali su SD rezoluciji (vrlo dobar stream, neuporedivo bolji od ovih raznih internet streamova), ali su njemački i talijanski SKY kanali u HD. Kada se odabere neki od ovih kanala tako da se pipne ili klikne na njihov logo otvori se prozor sa linkovima za stream koji su plave boje i kada se na njega klikne pokreće se stream u aplikaciji. Za britanski SKY su tu tri linka. 2G (ako ste na sporoj internet vezi-lošiji stream) i 2 SD linka. Za većinu ostalih kanala je jedan HD ili SD stream.

Uglavnom puno je jednostavnije kada se koristi nego što se može pretpostaviti iz mog zakomplikovanog pisanja :mrgreen:

Program je jednostavan, brz i što je najjednostavnije odlično radi. Ako instalirate vejrovatno ćete se iznenaditi kvalitetom streamova, pogotovo onih u HD. Odličan je i kada trebate pogledati utrku F1 ili neki drugi sport kada niste kod kuće. Ja sam ga često koristio na kojekakvim porodičnim ručkovima, svadbama, na poslu itd.

Eto, probajte. Ja sam ga počeo koristiti prije nekoliko mjeseci kada sam vidio kod prijatelja na telefonu i svo to vrijeme odlično radi. 90% sporta sada gledam preko WSS aplikacije bilo na telefonu ili na 42 incnom TV.

Ko proba neka javi kako mu se čini, a ako bude zainteresovanih objasniću kako da ga najlakše koristite i na računaru i TV-u.

Pozdrav!
Hvala.
Nadam se da neće trebati, ali ipak ću to instalirati.
....na svadbama..... :shock: :prcnjau:
Bravo majstore :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Widowmaker
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: Hvala.
Nadam se da neće trebati, ali ipak ću to instalirati.
....na svadbama..... :shock: :prcnjau:
Bravo majstore :pivo:
A čuj, te svadbe (koje inače izbjegavam u širokom luku, ali nekad si prisiljen da odeš) su zanimljive samo nekom ko voli urlikanje narodnjaka i forsiranje kojekakvih običaja i patetike, a ja to definitivno ne podnosim. I naravno da ću u tom slučaju da gledam utrku ili kvalifikacije. Ma gledaću i boćanje ili pikado samo da se isključim iz "atmosfere". :fakjea:

Widowmaker
Karting
Karting
Ne znam koliko vas je probalo ovu WSS aplikaciju koju sam opisao i kako ste zadovoljni (meni je sada glavni način gledanja sporta), ali evo da napišem i način kako možete gledati F1 i mnogo više preko računara ili TV pomoću ove aplikacije.

Prvo: gledanje na računaru, bilo na monitoru ili TV-u na koji je računar spojen.
Potrebno je instalirati android emulator AMIDuOS koji možete naći na http://www.amiduos.com. Posle instaliranja pokrenuti emulator i instalirati WSS aplikaciju koju skinete kako sam opisao u postu sa opisom aplikacije. Dovoljno je odraditi desni klik na WSS apk i odabrati Apply to DuOS i aplikacija ce biti instalirana u emulator. Dalje korištenje je isto kao u mom opisu.
DuOS je jedini emulator koji sam našao da u njemu radi WSS, bluestacks neće da ga pokrene. Jedina mana je što AMIDuOS nije besplatan i posle triala od 30 dana košta 15 EUR. Za nekoliko EUR više dolazimo do po meni najboljeg načina za korištenje ove app, ali i mnogo više od toga:

Drugo: gledanje na TV-u preko android TV BOX-a
Na ovaj način ja gledam F1 na velikom HD TV-u u dnevnom boravku, ali i mnogo više od toga jer se ovaj BOX može koristiti i za KODI gdje imate pristup svim mogućim filmovima i serijama, surfanje internetom, Youtube, razne android aplikacije pa čak i igre.
Ja trenutno koristim ovaj BOX NEXBOX A95X TV Box Amlogic S905 Quad Core. Vrlo je malih dimenzija, ima 2 USB porta, i sve ostale potrebne ulaze i izlaze koji su potrebni za korištenje (vidjećete sve ako otvorite link). Trenutna cijena je 23,99 USD mada cijena varira od dana do dana (prije 2 dana je bila oko 22 USD). Za ono šta uređaj nudi stvarno nije puno, a dobije se kompletan multimedijalni uređaj čije mogućnosti daleko prevazilaze bilo koje smart TV mogućnosti koje su ugrađene u neki TV uređaj. Play store radi bez problema, KODI otvara sve živo bez laga (bar što se tiče do full HD rezolucije, 4K nisam probao), WI FI radi sasvim solidno, a ima i LAN port za stabilniju vezu kome je potrebno itd. Uglavnom ja sam oduševljen uređajem i preporučujem svima da nabave ovaj ili sličan i imam dosta prijatelja i rodbine koji su odmah sebi uzeli i prezadovoljni su. Iako uređaj dolazi sa daljinskim upravlječem, preporučujem korištenje bežičnog miša ili tastature za kontrolu jer je puno lakše, brže i ugodnije. Naravno mogu se koristiti i žične verzije istih kome ne smeta kabl ili ograničenje udaljenosti.
Jedina, uslovno rečeno, mana je što se prilično grije zbog malih dimenzija, ali ništa preterano što bi uticalo na rad uređaja ili smetalo.
Imam još jedan box istih hardverskih specifikacija, ali u većem kućištu koji se grije puno manje. To je ovaj: NEXBOX MXQ PRO TV Box 64Bit međutim kod njega iz nekog razloga play store prijavljuje da dosta aplikacija nije kompatibilno sa uređajem i iako se to može jednostavno zaobići nije za neiskusnije korisnike pa ga ne preporučujem prijateljima čisto da sebi uštedim živce jer bi bilo stalnih poziva sa pitanjema kako ovo, kako ono. :mrgreen:

Naravno ima i puno boljih uređaja sa više RAMa, bržim procesorom itd, ali sam htio da predložim najjeftinije rješenje koje radi bez problema, a za koje ne treba iskeširati previše love.

Ako bude nekih pitanja pišite pa ću objasniti sve šta bude trebalo. :gandalf:

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Acestrimovi:

acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48
acestream://d4db4ca95b49b3e331cf4d0cf80e2ca02f98e8d0
acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48

Aktualne acestrimove uglavnom možete nači na ovom linku, jedino je potrebno naškrabati bilokakakav nikname, nije potrebna registracija:
https://kiwiirc.com/client/irc.snoonet.org/f1streams
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Snimke prijenosa utrka tekuće sezone - link

..zahvaljujuću kolegi @Ferrariju! :klanjam:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dobio sam istu stranicu već bio u inbox od kolege @Seb-Boss, hvala vam! :D

robojde
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alonso-Ferrari
Widowmaker je napisao/la: Drugo: gledanje na TV-u preko android TV BOX-a
.....

Ako bude nekih pitanja pišite pa ću objasniti sve šta bude trebalo. :gandalf:
ovo radi ako TV ima android?

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
To je kutija koja je u biti android "mobitel" bez mogućnosti klasičnog poziva, i sa video izlazom (hdmi) ..u biti. I nije važno kakav ti je TV dok god ima ulaz (recimo hdmi) koji je potreban za smajanje sa TVBoxom.

Osobno imam Tronsmart Vega s95 Telos i u biti ako imate mobitel i mogućnost stavljanja (strimanja slike) sa njega na TV, jednostavno instalirate na njega Kodi, puknete neki odWizarda (tutorijala imate pregršt na youtubu), stavite ga kao i na bilo koji TVbox.. u biti je ista priča. Sve se vrti oko programa Kodi i njegovih plug-inova (dodataka) preko kojih radite, gledate što god vam je volja.

Osobno je za mene svršena priča sa skidanjem filmova i sl. stvari. Upalim Kodi i strimam si film preko folmskih dodataka kao da gledam u HD-u preko Youtuba, i kad hoću nastavit nastavim gdje sam stao. Također je stavljanje titlova puno jednostavnije nego traženje i skidanje istih kad skinete film preko PC-a. Sve je praktički u hodu gledanja i strimanja..

Po meni must-have multimedijski program.. današnjice.

robojde
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alonso-Ferrari
@hatt
nisam se najbolje izjasnio. Imam Phillips android TV, instaliran Kodi, dosta add onova, al nisam jos uspio pronaci neki stream za sky f1 koji je HD, ili blizu toga. Jedini koji sam nasao da je ok kvaliteta, steka do zla boga. ostali su dosta losi.
inace TV je spojen na kabel, nije nestabilno zbog wifi-a.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Uguglaj zem.tv.kodi addon

Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Takožer možeš staviti link od cijele Bajkers liste (koju također možeš gledati pereko CoD - Croatia on Dimend dodatku):

Samo stavi link na novo omogućen PVR Simple addon (koji ionako već imaš u Kodiju). Nakon toga pod setingsima omogućiš televiziju.. I imaš hrpa televizijskih programa.. Među njima i Sky F1

Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam jel ovo prava tema za to, ali imam jedno pitanje. Može li mi tko objasniti kako funkcionira VPN i kako se VPN može upotrijebiti za streamanje ORF-a? Svjestan da postoje streamovi koji ne zahtjevaju uporabu austrijskog VPN-a , ali ti streamovi su relativno nepouzdani pa bi volio streamat ovaj pouzdani, ali je taj rezerviran samo za Austrijance. Malo sam istraživao kako promijeniti VPN, ali budući da mi informatika nije jača strana treba mi mala pomoć :rofl:

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Najjednostavnije ako imaš Operu. Imaš ugrađen VPN, koji jednostavno uključiš i isključiš. Ali nema puno država za izabrati. Ili instaliraš neku ekstenziju. Hola na primjer. Ima ih još.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡