Društvene igre

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ovo je moja prva igrica zahvaljujuči kojoj sam postao F1 ovisnik. Dobio sam je na poklon 1987 kada sam imao 6 godina. :mrgreen:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Mogao bi koji krug odvoziti da vidimo konfiguraciju staze

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
MrDoomroom je napisao/la:Mogao bi koji krug odvoziti da vidimo konfiguraciju staze

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Nemaš pojma koliko bih volio, ali imam 34 godine i tko zna kod kojeg klinca je završila. Ovo sam pronašao na netu i nije bilo lako. Nostalgija. Bilo bi fora da se nadje netko tko još uvijek ima nešto slično pa da se organizira turnir. Uživo! hahahah :jupije:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ova igrica što si stavio njenu sliku (ne tvoja) može biti najranije iz 1990., jer na omotu kutije je Nigel Mansell, a Ferrari ima broj 2. S druge strane, ne "poklapaju" mi se brojevi na Mclarenu i Ferrariju, a s treće strane "dizajn" igrački (dobro, treba negdje staviti i bateriju) je nekako iz 1985/86.
Moj rođak je imao nešto slično. Naravno i kod njeg je bila kombinacija McL i Ferr.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
dosta zanimljiva staza. ono što ja pamtim je uglavnom dizajn osmice. ovo je hi-tech. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡