Glupo je da se ne traži zamjena pozicija kad se zna da će ovaj iza sjebati gume i pregrijati motor u lovu na ovog ispred, glupo pravilo pretekneš van staze napraviš prednost i kruzaš do kraja utrke u čistom zraku.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Pa mogli su to sami uradit a ne pravit se pametni, dato mu je par krugova da se sam sjeti vratit i onda su tek objavili istragu i onda još krug se čekalo da mu daju kaznu, sam si je kriv što ide sjeć stazu da bi pretekao, ovo su njegove fore iskorištene protiv njega
Ne može Ferrari meda.
Ni oraha, niti nikakvog slatka.
Gdje je onaj tempo na mediumu?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
luke flywalker je napisao/la: 20.04.2025., 19:19
Uzeće njega oscar prije boxova.
Ma treba ovo više taktično odvoziti.
Mislim da bi Max sad najviše volio da ga napadne, a nabolnije bi bilo da izgubi pobjedu (fizički) ispred Piastrija na kraju utrke.
Tako da, mislim da Piastri ima tu više opcija, i da laktanje sa Maxom nije najoptimalnija.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.04.2025., 19:27
Fino vraćanje pozicije od Hamiltona.
Izgleda da Norris nije naučio gdje se ne napada bolid sličnih perfomansi