Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Gol iz prve sanse i onda dve mrtve sanse za 0:2.
Kasnije jos jedan udarac Kvaratskhelie.
Opet, moga je i Liverpool jedan.
Uglavnom, napeto. Kako i treba bit.
Kasnije jos jedan udarac Kvaratskhelie.
Opet, moga je i Liverpool jedan.
Uglavnom, napeto. Kako i treba bit.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kak je ovo Livepool dovuko do penala ne znaju ni sami.
16/17 obrana Allisona, neke su bile odlicne.
Rekli bi cinici, tko ce drugi falit penal nego Darwin
16/17 obrana Allisona, neke su bile odlicne.
Rekli bi cinici, tko ce drugi falit penal nego Darwin
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Toliko o favoriziranom i jakom Liverpoolu. PSG ide zasluženo dalje.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jedno poluvrijeme su igrali kako spada. Od cetiri.Mr.Spaceguy je napisao/la: 11.03.2025., 23:48 Toliko o favoriziranom i jakom Liverpoolu. PSG ide zasluženo dalje.
Ne znam jel samo do mene al mi je van dijk bio simpa lik kad je fot dobro igro. Dns mi nije daleko od stava kojeg sam ima prema Pepeu.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni su bili bolji u drugom poluvremenu nego tih 15 min nakon kojih su dosta pali.
Cijelo drugo poluvrijeme su puno bolje drzali PSG i gradili prema golu Giggija
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
PSG zasluženo.
Povlačim (zasad) ono što sam pisao kontra njih.
Izgleda da su napkon skontali da im nisu potrebni Ibrahimovići, Neymari, Messiji, Kyliani i slični....
Mada im je trebalo malo da kliknu ove sezone, barem u LP, jer su jedva prošli grupnu fazu.
Liverpool, šta reći.
Za početak, Salah se može pozdraviti sa balonom. Pitanje je da li bi uzeo balon i uz eventualnu Liverpoolovu titulu u LP, ovako, definitivno ništa od toga.
@Crash, Virgil je uvijek bio daleko od simpa lika (ok, ja sam Unitedovac
). Nevezano za to, ove je sezone u EPL gazio ljude đonom po potkoljenici, po skočnom zglobu, davio ljude (bukvalno), itd...., te je trebao fasovati, minimalno 3 crvena (i barem isto toliko tekmi da propusti), a nije.
Enrique je definitivno nadmudrio Slota.
Što se tiče EPLa, vidim po drugim forumima i portalima kako fanovi Liverpoola svršavaju na ovakvu sezonu, kako su se popišali po ostalima,...., a liga kao nikad jača, jer se Forrest, BHA, B`mouth, pa i Villa, te Newcastle, tuku za visok plasman i borbu za LP, tj. izlazak u Evropu.
Liverpool ima čitavih 6 bodova više ove sezone, nakon istog broja kola, u odnosu na prošlu sezonu.
Istina je da da su im prvi pratioci topnici, poznati kao chokeri, plus osakaćeni povredama, da je City popucao po šavovima, da se Chelsky još uvijek traži (i još se nije našao, iako će, po svemu sudeći obezbijediti plasman u LP naredne sezone), a Spursima i Unitedu se smije čitav univerzum (nije im ugrožen opstanak samo zato što su Wolvesi, a pogotovo Ipswich, Liecester i So`ton, teški krševi,,pa su daleko ispod po broju bodova).
Neću ulaziti u suđenje.
Da najbolje igraju u EPL, to stoji. Da su iskoristili sve kikseve i situacije u kojima im se nalaze glavni konkurenti, takođe stoji. Da je Salah fenomenalan, isto.... Ali da je EPL nikad jača, to ne stoji.
Povlačim (zasad) ono što sam pisao kontra njih.

Izgleda da su napkon skontali da im nisu potrebni Ibrahimovići, Neymari, Messiji, Kyliani i slični....
Mada im je trebalo malo da kliknu ove sezone, barem u LP, jer su jedva prošli grupnu fazu.
Liverpool, šta reći.
Za početak, Salah se može pozdraviti sa balonom. Pitanje je da li bi uzeo balon i uz eventualnu Liverpoolovu titulu u LP, ovako, definitivno ništa od toga.
@Crash, Virgil je uvijek bio daleko od simpa lika (ok, ja sam Unitedovac

Enrique je definitivno nadmudrio Slota.
Što se tiče EPLa, vidim po drugim forumima i portalima kako fanovi Liverpoola svršavaju na ovakvu sezonu, kako su se popišali po ostalima,...., a liga kao nikad jača, jer se Forrest, BHA, B`mouth, pa i Villa, te Newcastle, tuku za visok plasman i borbu za LP, tj. izlazak u Evropu.
Liverpool ima čitavih 6 bodova više ove sezone, nakon istog broja kola, u odnosu na prošlu sezonu.
Istina je da da su im prvi pratioci topnici, poznati kao chokeri, plus osakaćeni povredama, da je City popucao po šavovima, da se Chelsky još uvijek traži (i još se nije našao, iako će, po svemu sudeći obezbijediti plasman u LP naredne sezone), a Spursima i Unitedu se smije čitav univerzum (nije im ugrožen opstanak samo zato što su Wolvesi, a pogotovo Ipswich, Liecester i So`ton, teški krševi,,pa su daleko ispod po broju bodova).
Neću ulaziti u suđenje.
Da najbolje igraju u EPL, to stoji. Da su iskoristili sve kikseve i situacije u kojima im se nalaze glavni konkurenti, takođe stoji. Da je Salah fenomenalan, isto.... Ali da je EPL nikad jača, to ne stoji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Vitinha je odlican. Ruiz (sinoc mozda i najlosiji u ekipi) i Neves odlicno mogu igrat a tu je i mladi Emery
Ima PSG dosta mladica koji imaju potencijala. Dembele ima top sezonu.
@Frantic
Povlacim ono da je bio simpatican momak, vise da se nije istica gadostima ko zadnje vrijeme pa je bio podnosljiv
obzirom da igra za Liverpool.
Igrao je odlicno, nije ima ni glupe izjave ni poteze.
Dns ima vise pogresnih postavljanja i prljavih poteza nego onih dobrih.
EPL da je nikad jaca je u rangu izjave Arsenala da nisu odustali od naslova.
E da, nije Ruiz bio najlosiji. Tu etiketu dajem Barcoli kod gostiju.
Ima PSG dosta mladica koji imaju potencijala. Dembele ima top sezonu.
@Frantic
Povlacim ono da je bio simpatican momak, vise da se nije istica gadostima ko zadnje vrijeme pa je bio podnosljiv
Igrao je odlicno, nije ima ni glupe izjave ni poteze.
Dns ima vise pogresnih postavljanja i prljavih poteza nego onih dobrih.
EPL da je nikad jaca je u rangu izjave Arsenala da nisu odustali od naslova.
E da, nije Ruiz bio najlosiji. Tu etiketu dajem Barcoli kod gostiju.
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Hehe, Arsenal je kao Binotto kad je izjavio da ako pobjede sve utrke do kraja uzimaju prvenstvo hehe.EPL da je nikad jaca je u rangu izjave Arsenala da nisu odustali od naslova.
EPL je u silaznoj putanji zadnje 3 godine. Kada ti se jedan klasični prosječni chokerski klub kao Arsenal mota po drugom mjestu onda znaš koliko je propala liga. Nekako sam i očekivao da taj Liverpool iz tog razloga nije toliko jak koliko su ga hvalili, no nisam očekivao da će ih PSG izbaciti. I taj Salah mi je uvijek bio igrač koji nije za Ligu Prvaka, ne da je loš, ali često je chokeao, ne samo u klupskom dresu. Prvu utakmicu protiv PSG-a je bio nevidljiv doslovno bilo koja stavka statistike NULA, niti šut na gol. Jučer jedan šut u okvir.
City je u početku sezone imao formu koju je prenio iz prošle sezone, što se njima dogodilo u jednom trenutku ne znam, naglo su pali, ali da su nastavili u onakvom stilu kao što je bilo Liverpool bi bio zacementirani drugi. Svakako da će Liverpool zasluženo osvojiti naslov, ali ova sezona Premier ligi je jedna od najslabijih što sam ja gledao.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Baš puno sreće pogotovo u penalima. Alvarez nespretno pucao i imao dvostruki dodir sa loptom.
Atletico bolji, ali nikako realizirati šanse , osim tog prvog gola. Jbt stvarno ih neće ta Liga Prvaka. I kada su bolji onda im se događaju nestvarne situacije.
U Realu Courtois igrač utakmice. Dignuti mu spomenik.
Atletico bolji, ali nikako realizirati šanse , osim tog prvog gola. Jbt stvarno ih neće ta Liga Prvaka. I kada su bolji onda im se događaju nestvarne situacije.
U Realu Courtois igrač utakmice. Dignuti mu spomenik.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nema ništa slađe nego ovako krumpiraški izbaciti Atletiko. Courtois je čudo od golmana, bez njega bi Real imao jedno tri lige prvaka manje.
- Frantic
- Formula 1
Dajte nafakašima odmah klempu.
Džaba se igraju dalje tekme.
Čim krenu ovako prolazit, to je to.
Pročitah na drugom mjestu komentar kad je favelaš promašio penal.

Džaba se igraju dalje tekme.
Čim krenu ovako prolazit, to je to.

Pročitah na drugom mjestu komentar kad je favelaš promašio penal.

Ima li da kome nije drago što je ovaj promašio?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mnogo sam razocaran. Dugo budan za nista
Bilo je dovoljno sansi sa se to dobije.
Penali ko penali a jos kad onako imas promasaj, zapitas se stvarno kæ s tim Realom i ovim kupom

Bilo je dovoljno sansi sa se to dobije.
Penali ko penali a jos kad onako imas promasaj, zapitas se stvarno kæ s tim Realom i ovim kupom

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ja i dalje ne vidim Alvarezov dupli dodir.
Nisam toliko ćorav.
Jutros se pojavio novi snimak i opet ništa.
Ima i onaj snimak "frame po frame".
I s obzirom da u CL lopte nemaju senzora, odluka je znači donešena na osnovu snimaka.
Opet ostade sudačka mrlja na prolasku.
Moguće da suci u VAR sobi imaju pristup nečemu što mi nemamo, ali .....
I onda onaj Rudigerov penal na kraju.
Ono se samo Realu dešava, odnosno njihovim protivnicima (zavisi s koje strane gledaš).
Ostavimo nafakaše po strani.
Ja da sam u upravi Atletica, meni bi Cholo davno dobio otkaz. Baš zbog Reala.
Ok, imaš u primeri za konkurente Real i Barcu, plus imaš te iste ekipe (i još 10-ak drugih jakih) u LP, ali morao je odraditi više od 2 primere i 2 LE (jedna nakon ispadanja iz LP i "prelaska" u LE).
Čovjek jednostavno ne može dobiti Real, svaki put kad ima pozitivan rezultat krene sa povlačenjem, ciganluk, anti-fudbal.... Kroz sve ove godine, mislim da ih je Real samo jednom nadigrao.
Davno mu je uprava trebala reći, ako još jednom naletimo na njih i ne prođeš ih, a da objektivno imamo šanse da ih prođemo (nije problem ako nas poderu igrom), slijedi ti pedala.
Sad će nafakaši da rutiniraju Artetu i kmečavce, hladno.
Smrdi mi finale po El clasicu.
Eto, neka se ostvare napokon nečiji mokri snovi.
Nisam toliko ćorav.
Jutros se pojavio novi snimak i opet ništa.
Ima i onaj snimak "frame po frame".
I s obzirom da u CL lopte nemaju senzora, odluka je znači donešena na osnovu snimaka.
Opet ostade sudačka mrlja na prolasku.
Moguće da suci u VAR sobi imaju pristup nečemu što mi nemamo, ali .....
I onda onaj Rudigerov penal na kraju.
Ono se samo Realu dešava, odnosno njihovim protivnicima (zavisi s koje strane gledaš).
Ostavimo nafakaše po strani.
Ja da sam u upravi Atletica, meni bi Cholo davno dobio otkaz. Baš zbog Reala.

Ok, imaš u primeri za konkurente Real i Barcu, plus imaš te iste ekipe (i još 10-ak drugih jakih) u LP, ali morao je odraditi više od 2 primere i 2 LE (jedna nakon ispadanja iz LP i "prelaska" u LE).
Čovjek jednostavno ne može dobiti Real, svaki put kad ima pozitivan rezultat krene sa povlačenjem, ciganluk, anti-fudbal.... Kroz sve ove godine, mislim da ih je Real samo jednom nadigrao.
Davno mu je uprava trebala reći, ako još jednom naletimo na njih i ne prođeš ih, a da objektivno imamo šanse da ih prođemo (nije problem ako nas poderu igrom), slijedi ti pedala.
Sad će nafakaši da rutiniraju Artetu i kmečavce, hladno.
Smrdi mi finale po El clasicu.

Eto, neka se ostvare napokon nečiji mokri snovi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Sta sam uspio popratit , pri kraju prvih 90 min je Atletico trebao zabit ako su mislili proc , bilo je sansi. Kad je uslo u produzetke znalo se da Real prolazi , jer imaju tu neku srecu u LP i gotovo. To nitko nemoze shvatit , pa ni oni sami.
Kod penala Juliana , nevidi se niti minimalno pomjeranje lopte. Ali opet , sta kaze Frantic , mozda sudije imaju uvid u nesto sta mi nemamo.
Koliko su zadnjij godina samo zasluzili ispast pa uvijek nekako produ , osvoje , to apsolutno nitko ne razumije
Kod penala Juliana , nevidi se niti minimalno pomjeranje lopte. Ali opet , sta kaze Frantic , mozda sudije imaju uvid u nesto sta mi nemamo.
Koliko su zadnjij godina samo zasluzili ispast pa uvijek nekako produ , osvoje , to apsolutno nitko ne razumije