Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Vjerujem da je bilo kontakta. Nakon nekoliko dobrih obrana ne znam sta mu je uopce treba taj izlet. 5:1 je bilo.
Nek je ta izmisljotina gotova da se vratimo ligaskom nogometu.
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ne pamtim kada su zadnji put izgubili finale. Nadam se promjenama. Čak i da su nekim čudom preokrenuli ja sam za smjenu Carla.
Zadnjih godina ništa bez teške muke i sramoćenja u prvom poluvremenu.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Zahtjevna ekipa u Reala. Lige prvaka, naslovi i nisu sretni 🫣
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Frantic je napisao/la: 12.01.2025., 21:29 Pa više je bio onaj crveni Reala. :chill:
Ovdje, i sa više ponavljanja ne vidim "čestit" kontakt plus što su u blizini "Mbapeta" bila 2 igrača Barce.
Tako da mi i nije za crvenog. Doduše, Poljak se nije nešto bunio.
Eto ga. :rofl:
Saće nafakaši uvalit još 3 komada, Don Carlo će napraviti izmjenu koja će izjednačiti na 5:5, a @Senna i @Mr.Space će povući ono što su rekli za dotičnog. :rofl: :pivo:
A ne, nikad mi Ancelotti nije "sjeo" kao Realov trener. Svaka njemu čast kao osobi i na osvojenim ligama prvaka ali one su bile osvojene unatoč njemu.

Čovjek koji nema nikakav sistem, kojega su tinejdžeri već treći ili četvrti put pošteno razbili.

Jučer da nije golman dobio crveni, Real bi primio jos dva gola isto tako prije par godina ga je Courtois spasio od teške sramote kad su isključivo zahvaljujući njegovim odličnim obranama izgubili na Bernabeu samo s 0-4.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nakon sto je neki dan krivnju za poraz svalio na loptu, sad je krivca nasao u sucu protiv Uniteda.
Nesto sam i naginja za njih u ovo vrijeme gradjenja ekipe i borbe za naslov ali me ovakve stvari bas ohlade od te price.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Znači, Arteti je krivac sudac koji je očigledno drukao i navlačio ZA njegovu ekipu, KONTRA Uniteda :klanjam:
Presmiješan crveni (drugi žuti) za United, koji se još i može nekako svariti, te nepostojeći penal za njegovu ekipu.
:facepalm:

Mene sramota, majke mi :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Crveni apsolutno podrzavam.. Imas zuti i za mene je teze dobit prvi zuti nego drugi :zubo:
Dok nemas zuju, mozes si dopustit neke gluposti ali kad imas zuti valjda treba nesto i u glavi imat da ne dobijes drugi..
Eno onaj magarac Fernandes je dobio zuti nakon pola sata i opet izdrzo 90 minuta do kraja bez drame..
Penal apsolutno nema veze isto kao i izjave Artete..
Kronicno im fali neki napadac ali nikako da ga se nabavi i nije da ih nema..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kako ke Sahin jos trener BvBa ne znam. Ako ih netko ne nadigra, slucajnost.
Nema discipline, fokusa, igre bez lopte a i sa loptom na par/nepar.
No, kad vidim da se spominje ten Hag mozda bolje da ovaj izgura sezonu. Valjda nece ispast 😂😂
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la: 13.01.2025., 13:34
Frantic je napisao/la: 12.01.2025., 21:29 Pa više je bio onaj crveni Reala. :chill:
Ovdje, i sa više ponavljanja ne vidim "čestit" kontakt plus što su u blizini "Mbapeta" bila 2 igrača Barce.
Tako da mi i nije za crvenog. Doduše, Poljak se nije nešto bunio.
Eto ga. :rofl:
Saće nafakaši uvalit još 3 komada, Don Carlo će napraviti izmjenu koja će izjednačiti na 5:5, a @Senna i @Mr.Space će povući ono što su rekli za dotičnog. :rofl: :pivo:
A ne, nikad mi Ancelotti nije "sjeo" kao Realov trener. Svaka njemu čast kao osobi i na osvojenim ligama prvaka ali one su bile osvojene unatoč njemu.

Čovjek koji nema nikakav sistem, kojega su tinejdžeri već treći ili četvrti put pošteno razbili.

Jučer da nije golman dobio crveni, Real bi primio jos dva gola isto tako prije par godina ga je Courtois spasio od teške sramote kad su isključivo zahvaljujući njegovim odličnim obranama izgubili na Bernabeu samo s 0-4.
Slažem se za ovaj dio. Lagano se vraćamo u onu fazu od prije kada si uvijek znao da će Barca dobiti, koje god natjecanje bilo i postaje frustrirajuće. Znalo se to događati i kada Real hladno osvoji par trofeja da od Barce poberu šamare. U obranu Carlita, Real nema obrane, za što je veliki krivac Perez. Tchouameni nije stoper, Vazquez nije bek iako je nekada znao odigrati fantastično na toj poziciji. Nedostaju jako Carvajal i Militao (koliko god toplo hladan igrač bio bolji je od bilo kojeg veznjaka na toj poziciji). Mendy je više manje oduvijek bio promašaj.
Ono što najviše zamjeram Carlu je što nikako ne vjeruje Modriću od prve minute. Općenito je u boljoj formi od Camavinge (najlošiji igrač te utakmice). Kad god se Real nalazi u problemima evo Modrića u igri od tamo negdje 65. minute i tako već ne znam koliko puta. Raul Asencio po meni također zaslužuje priliku od prve minute. Taktika uvijek ista, ako to uopće mogu nazvati taktikom. Navodno sada razmišlja od 4-4-2 i nekim ostalim promjenama.

Napad je jedno vrijeme bio problem, sada je bolje otkako je Mbappe proradio.
Real bi morao trpati po 4 komada uz ovakvu obranu da bi postojale šanse za jednim trofejem. Ne znam zašto Real ne razmišlja o kupovini barem jednog solidnog obrambenog igrača. U toj obrani ako ne računamo golmana valjaju Rudiger i Carvajal kojeg svake sezone možeš zaboraviti na par mjeseci zbog ozljede. Dakle oba beka nepostojeća, stoperi? Uz Rudigera (koji je ozljeđen upravo ako su glasine točne, od prevelike minutaže)je potreban još jedan ozbiljan stoper.

Perez je jako škrt za obranu, tako da nije baš na Carlu sve. Čak je malo i bolesna ta njegova tvrdoglavost jer je obrana doslovno nepostojeća. Ali da je Carlo za mirovinu i da je potreban novi trener potpisujem. I da osvoje Ligu Prvaka na neku foru i dalje ću biti tog stava.
Mislim da je vrijeme da Perez polako počne zvati Xabi Alonsa.

Daj Bože da ne osvoje ništa jer ovim tempom vjerujem da će Perez koliko je škrt i sam igrati stopera.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
U derbiju začelja EPL na Traffordu ekipa koja je osvojila najmanje bodova nakon 20 kola IKAD od kako je ovog takmičenja, vodi protiv domaćina auto-golom Ugartea, nakon kornera (gle čuda).
Onana skinuo još 2 gola.
Doduše, bio je čist penal za domaćina (ruka, nije faul) koji nije suđen. Nije čak provjeravan ni na VARu. Što uopšte ne mijenja sliku na terenu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
E jbg. Sasvim ravnopravni fenjerasu na Traffordu. Napredak je to
Lijepo
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sramota.
Bez obzira na pobjedu.
Šteta za Svece.
Zaslužili su bili vodstvo od 2 ili 3 gola već na poluvremenu.
Ionako su već "prežaljeni".
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Oplakah brate
:rofl: :rofl: :klanjam:
slika
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Haha. They did him dirty :)

Real sinoc u produzetke protiv Celte.. Ukljucio se nakon Uniteda malo, bio nesto happy kad su izjednacili a tek onda sam skuzio da je to kup :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Znači, gasi mješalicu, motaj kablove, ode sve u 3PM
Braut je potpisao ugovor na 9,5 godina, sa sedmičnom zaradom od 500.00,00 funti (590.000,00 eurića) :facepalm:
Vladimire, pritisni crveno dugme, čovječanstvu treba hard reset
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sta je to. Jedva 30 miliona godisnje.
9,5 godina
Ne znam jel bi plako il se smijo
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ronaldo ce imati preko 700k tjedno , Braut je mala beba :D.
Ali dobro , Arabija i Europa dva razlicita svijeta.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
Zab te pitat za komentar na promasaj entonija u 60oj minutici 🫣
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 17.01.2025., 13:22 @Frantic
Zab te pitat za komentar na promasaj entonija u 60oj minutici 🫣
Iskreno, nisam ni gledao drugo, nakon onakvog prvog.
Pogledao Unitedove golove i naravno, taj promašaj.
Šta reći? :facepalm:
Lik je kloc, 1/1, nadmašio je i Darwina, žali Bože 95 miliona, a ETH bi, ako ništa samo zbog Antonya, morao odslužiti koju godinu zatvora, bez mogućnosti uslovne.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Darwin bar udje pa rijesi tekmu s 2 gola , Anthony nezna ni kako sanjati to kamoli napraviti 😂
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡