Ali, ide to Landu
Jebeš ga, moram reći da sam (pre)zadovoljan sa 3. i 5. mjestom.
Najbrži krug u posljednjem krugu na raspalom harduGrah0 je napisao/la:Sunce ti jebem krvavo šta ti pišeš.LH44 je napisao/la:Dobar jašta, natjerao Maxa na grešku i obišao ga odmah.Grah0 je napisao/la:Dobar ovaj tvoj Lando @LH44.
Mnogo bolji od vozača starog kova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebaš još koji dokaz da je do bolida?LH44 je napisao/la: 25.08.2024., 16:37Najbrži krug u posljednjem krugu na raspalom harduGrah0 je napisao/la:Sunce ti jebem krvavo šta ti pišeš.LH44 je napisao/la: Dobar jašta, natjerao Maxa na grešku i obišao ga odmah.
Šampionski odvezao može pričat ko šta hoće, start sigurno treba popraviti, ali bolje da je to problem nego izvlačenje maximuma iz bolida, što Lando redovno radi.MSC je napisao/la:Trebaš još koji dokaz da je do bolida?LH44 je napisao/la: 25.08.2024., 16:37Najbrži krug u posljednjem krugu na raspalom harduGrah0 je napisao/la: Sunce ti jebem krvavo šta ti pišeš.
Ma ja se slažem da nije nivo Maxa, Lewisa i Fernanda koji su superkompjuteri za volanom, ali ova trojica iza mi nisu ništa bolji od Landa, čak bih Landa stavio ispred sve trojice.Frantic je napisao/la:Lando i REDOVNO izvlačenje maximuma iz bolida su 2 stvari koje (zasad) teško da idu u istu rečenicu.....
Što, naravno, ne znači da to neće postati redovito.
Za mene ni na ovoj trci nije izvukao maximum, zbog starta.
Vratio je poziciju takvom lakoćom, da je to bilo smiješno......
Dakle, Mclarenov bolid toliko jako izgleda trenutno (sada to više nije onih 0,1-0,2s, li-la što bi rekli, već je to vidno brže), da čovjek, koji realno, ne spada ni u Top 6 vozaža na gridu (Max, Hamdo, Ferdo, Čarli, Karlo, Đorđe) ima, ukoliko se zadrži ovakva forma bolida do kraja sezone, realne šanse za napad na titulu.
A tek ako bi Max na jednoj trci ostao bez bodova......![]()
Vidjećemo od čega je satkan taj Lando.
Potpisujem sve, kad Max obara rekorde pišu se hvalospjevi, kad mu ne ide onda je muk i tišina.Dani je napisao/la: 25.08.2024., 17:07 Da je obrnuta situacija i da je Max odvozio takvu utrku bili bi hvalospjevi na nekoliko desetaka stranica i Ante bi bacio kakav osvrt na utrku. Ovako ispada da je do bolida , a ne Landa. Meni osobno Lando ne paše karakterno, ali je vrhunski vozač.
+1.Frantic je napisao/la:Da Oscar ima 2 godine iskustva više, Lando ne bi bio ni "Top 7" vozač
Baš su krelci...a ovi i boju bolida uskladili s navijačima i pirotehnikomblown diffuser je napisao/la: 25.08.2024., 16:35 Lijepa pirotehnika u finišu ali nema euforije na tribinama.![]()
Uživaću u kmečanju njihovih hejtera pa nek pobijedi boljiGrah0 je napisao/la:@LH44
Ako se nekim slučajem sljedeće sezone budu borili recimo Lando i Lewis za titulu, čiji ćeš pravobranilac biti?