Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Evo i Dubois je na instagramu objavio drugu fotografiju, a ne fotku pocetka udarca/prvog kontakta.
Koji klaun :rofl:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Realista je napisao/la: 27.08.2023., 01:04 Lijepo je objasnio zasto je ono Low Blow iako ce biti dosta kontroverze oko toga.
Ne bi nikome sa dva zdrava oko trebalo bit dileme oko toga.
Fino Alla Fine

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma bio je udarac ispod pojasa, sve čisto. Hrvoje Sep je odlično to objasnio i u prijenosu i sutradan u dnevniku. Normalno da se Warren, Britanci i na kraju krajeva sam Dubois žele izvući na to i pokušat doći do love.

Zanimljivo je da su Britanci sad u problemu. Joshua ima možda još jedan kvalitetan meč ispred sebe (sve ovisi o match makingu), Dubois već sad ima dva poraza, Joyce je izgubio od Zhanga, Whyte je po ko zna koji put pao na dopingu... Ostao im je jedino Tyson Fury kojemu su trenutno egzibicije na prvom mjestu.
Hitno im treba malo osvježenja za vrh boksa jer će im lagano druge zemlje počet izbijati lovu. Polagali su dosta nade u Joycea i Duboisa, ali čini se da nijedan neće biti sami svjetski vrh.

I za kraj, Hrgović je sad vrlo blizu napadu na titulu. Definitivno je prvi izazivač i sve ovisi o možebitnom meču Usika i Furyja. Čak i da dođe do tog meča moguće je da IBF organizira borbu za privremenu titulu ili tako nešto.
Sve u svemu, bit će zanimljivo. Nadam se hrvatskom prvaku u teškoj kategoriji. Bio bi to jedna od većih rezultata hrvatskog sporta uopće.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Na 1:50 sve jasno, ispod pojasa ga je udario i jos je debil idalje pokusavao isto. Usyk ocekivano izdominirao, Ne znam jel Dubois imao ijedan solidan udarac, Usykovo kretanje je nenadjebivo.

slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Čeka se datum. :pivo: https://twitter.com/trboxing/status/1707780965135736924
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
uf uf, volio bih da Usyk dobije ali mislim da ipak nece uspjeti.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ovo bi mogao biti remi
slikaslika

Realista
Karting
Karting
steta zbog Hrgovica, ali to se i ocekivalo

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
zelot je napisao/la: 30.09.2023., 12:06 uf uf, volio bih da Usyk dobije ali mislim da ipak nece uspjeti.
Također, ali razlika u dimenzijama bi mogla presuditi, pogotovo ako Fury-eva snaga udaraca bude kao u zadnje dvije borbe protiv Wildera.
Ali ako snaga u prvim rundama ne presudi i Usyk se prilagodi, rekao bih da ima barem podjednake šanse na bodove to uzeti.

Kako god, nadam se da fakat do te borbe u skorije vrijeme dođe, jer svaka druga trenutno za boks je od daleko manjeg značaja, budimo realni.
Hrgović nadam se onda dobije prvu priliku izazivača protiv apsolutnog prvaka kategorije, ma da će se dotad vjerojatno boriti s nekim drugim.

zelot
Formula 1
Formula 1
samo da sad Nogannou ne zaledi cigu pa propadne mec

a sta se prica za Jones vs Miocic.

i to ce uskoro, jos 5-6 tjedana samo.

osobno sam uvjeren da Miocic pobjedjuje, vjerojatno ko/tko

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Opet Hrga popusio kantu.
Ali , kako je receno , ocekivano. Ovo svijet zeli , u ovom mecu su prave pare itd.
slikaslika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Sutra :pivo: https://twitter.com/DAZNBoxing/status/1717556690474991945
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Samo ću kopirati šta je Beige Frequency napisao na svom yt kanalu.

“Even as arguably the biggest Francis Ngannou nuthugger on the internet, I was still floored by what he was able to do against Tyson Fury. I gave him very little chance of even being competitive in this fight and he blew my expectations out of the water. The fact that he dropped Fury, bullied him, turned Fury into a wrestler and otherwise made Fury seem terrified of his power is incredible. He became a top 5 hw boxer overnight. The fact that he did this with every possible factor working against him is insane. He was older, smaller and literally making his boxing debut against the best HW boxer in the word in a ruleset that handicapped him and he still arguably won. It's hard to even put into perspective how improbable this win is. It's literally one of the greatest accomplishments in the history of sports. It will take time to process this, but it's definitely one of the most insane things any human being has ever done.

This man bends fate and reality around his will. He's the closest I've ever seen to a person having plot armor in real life. I don't even know what else to say.”

Bravo Francis.
No!

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Odličan meč i prilagodljivost boksu je Ngannuo sinoć pokazao. Iako nije pobjedio osvojio je srca boksačke publike i otlonio skepticizam da ima ikakve šanse u boksu protiv top boksača.

Što se tiče odluke, po meni je vrlo nategnuta, Fury vjerojatno jest dobio više rundi, što mu bodovno daje minimalnu prednost, ali uz onaj nokdaun i prljavi udarac laktom od strane Fury-a sinoć nije zaslužio da mu sudac jedinom digne ruku.

Ngannuo je još jednom pokazao kako je prilagodljiv borac, vraški čvrst i uvjeren sam da ga čeka još koji boksački meč sa top borcima. A dalje ostaje za vidjeti kako će napredovati i šta su drugi boksači naučili iz ovoga.

Što se tiče Furya nadam se da 23.12. ostaje dan borbe u za ujedinjenje teškaškog pojasa protiv Usyka, koji su sinoć spominjali. I da konačno vidimo neprikosnovenog prvaka teške kategorije.

zelot
Formula 1
Formula 1
Nogannou totalno iznenadio. bravo za njega. odradio je velicanstven mec za rookia u boksu.

steta da ga nike zavrsio u osmoj rundi.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Joshua večeras pun samopouzdanja i odlučnosti pokazao vještinu i snagu pravog boksača. Svaka čast! :klanjam:

Ngannuou je ovim teškim nokautom doživio hladniji tuš već onomad dominantnom pobjedom Miočića u UFC-u. Mislim da se nakon ovog ima dobro zapitati ima li smisla išta dalje raditi u boksu i ringu protiv profesionalnog i pripremljenog boksača.
Kad se stavi u kontekst da je Joshua u dvije borbe protiv Usyka, uz svu snagu i eskplozivnost koju je pokazao večeras, ostao nemoćan i tehnički izdominiran, jasno je o kakvim se tehničkim razlikama tu radi. I super je za boks da je tako :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ovo kao da sam ja usao u ring protiv Joshue. Totalno nedorastao ovoj razini boksa.
Mozes ti imat sut neznam koliko jak , ali bez iskustva u sportu dzaba ti to
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma Fury sere nije se lik ni pripremao za Ngannoua, mozda jest, ali uz gajbu pive dnevno, jer ovo sinoc je bio pripremljen profesionalni boxer, svaka čast AJ najavio knock-out i odradio u dvije runde. Ngannou jebi ga reality check, pogotovo za svoje kretanje u ringu koje je katastrofalno, ne možeš vidit kako AJ ide prema tebi sa desnim direktom i ne pomjeriti se nikako, da si ne znam kakav lik, a Ngannou je baš genetski freak, ne možeš od čovjeka od 100+KG dobit desni direkt u glavu i ne upast na guzicu

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/IFLTV/status/1779945581504344066 https://twitter.com/MatchroomBoxing/status/1779937353496146245
slika

Realista
Karting
Karting
Mislim da Hrga ovo dobiva. Dubois je da se tako izrazim: nesigurni klinac u tom cirkusu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡