Scuderia Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Hahahahhah. Topcina 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To je i najavljeno
Azzurro La Plata and Azzurro Dino
Fino Alla Fine
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ne volim te bezvezne specijalne kacige i specijalne boje. Sve su boje bile savršene na bolidu iz 2022. godine. Čak su i linije bolida bile prekrasne.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Yes.. Meni isto bzvz.. Dodali nesto a nistaFrantic je napisao/la: 01.05.2024., 16:09 Bolje da su plavi skroz, kako je bilo na jednoj od ranije postavljenih fotografija.
Ovako, malo pobezveze.....

Fino Alla Fine
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Rekao sam da sam su oni jeftini fotošopovi bili veoma jeftini. Ovo je već mnogo realnija solucija.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kad Newey vidi ovu kombinaciju odustat ce od svake pomisli na rad u Ferrariju.
Salim se naravno, sve je stvar ukusa. Nisam niti ocekivao full plavi bolid kao vecina pratitelja, ali po mojem skromnom misljenju ovo izgleda nakaradno. S bijelom bi mozda moglo funkcionirati, ali ovako mi lici kao na nesto sto se da sklopiti u starijoj online igrici. Osobno mi ovogodisnji Ferrarijev bolid nije sjeo nikako pa mozda nisam relevantan. Sto se tice HP-a uvijek me vezu lijepa sjecanja na Montoyin i Schumacherov Williams. Jedna od najjednostavnijih, a definitivno najljepsih livereja koju smo imali priliku gledati.
Salim se naravno, sve je stvar ukusa. Nisam niti ocekivao full plavi bolid kao vecina pratitelja, ali po mojem skromnom misljenju ovo izgleda nakaradno. S bijelom bi mozda moglo funkcionirati, ali ovako mi lici kao na nesto sto se da sklopiti u starijoj online igrici. Osobno mi ovogodisnji Ferrarijev bolid nije sjeo nikako pa mozda nisam relevantan. Sto se tice HP-a uvijek me vezu lijepa sjecanja na Montoyin i Schumacherov Williams. Jedna od najjednostavnijih, a definitivno najljepsih livereja koju smo imali priliku gledati.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ljudi moji, titula se 20 godina nije uzela, a vi tu o livreji. Koga boli uvo kakve su naljepnice na bolidu, da je brdo pimpeka nalijepljeno nebitno.
Bitno je da auto bude brzo, a to koje je boje i dal je lijepo je manje bitno.
Bitno je da auto bude brzo, a to koje je boje i dal je lijepo je manje bitno.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je imao odličnu brzinu promijene guma kod Leclerca
1.9s je trajalo, a baš je nekad prije tog pisalo da je rekord ove godine 1.9s (Red Bull, ako se ne varam), pa su možda i oborili taj rekord.
Ali onda su kasnije kod Sainza zeznuli, i zadržali ga 3.1s.

1.9s je trajalo, a baš je nekad prije tog pisalo da je rekord ove godine 1.9s (Red Bull, ako se ne varam), pa su možda i oborili taj rekord.
Ali onda su kasnije kod Sainza zeznuli, i zadržali ga 3.1s.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Scuderia Ferrari HP announces that Bryan Bozzi, who has worked in the team for ten years, currently as Performance Engineer to Charles Leclerc, will now take on the role of his Race Engineer as from next weekend’s Gran Premio del Made in Italy and dell’Emilia-Romagna at Imola.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Konačno je maknut tip( Xavi) koji je uvjek išao na sigurne bodove bez želje da uđe u rizik za neka bolja plasmana svog pulena
Prošle godine kada je Ferari imao veliku degradaciju guma, on je išao na neke trke sa zaustavljanjem manje od konkurencije. Nema logike ali eto videli smo i to
Prošle godine kada je Ferari imao veliku degradaciju guma, on je išao na neke trke sa zaustavljanjem manje od konkurencije. Nema logike ali eto videli smo i to