gjoko-mkd je napisao/la:I danas je Lecler govorio da je izgubio balans, da su probali sa većim prednjim krilom, ali su tada izgubili stražnji dio
Aha, u Bahreinu su bile "problem" kočnice, u Q je bio "problem" stare gume na početku Q3, sada je "problem" promjena pritiska.
Koliko izgovora od generacijskog talenta.
Već duže vreme Ferariju moraju sve kockite da budu posložene da bi izvukli max iz bolida. Bilo šta ako bude van normalnih parametara, oni se pogube. Malo hladniji uslovi, viši tlak.... i nemogu da podese bolid
Ipak, Rb je bio brzi za pola sekunde u odnosu na 2023-će, dok Ferari iznad sekunde
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 24.03.2024., 05:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jutro ljudi!
Koma sam već dva dana. Nešto me ulovilo i doslovno zakucalo u krevet. Jedva gledam.
Eto dočekao odustajanje Maxa. Ako sam dobro pročitao s njegovih usana, rekao je nešto u stilu: it's stupid.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ