VN Bahreina 29.02.2024.-02.03.2024
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Ne bi rekao da je kiks. Ferrari je imao dobar race pace na C1 i C2 gumama. Tako da mislim da ciljaju startat na softu i dva put hard stavit.
Sto se mene tice dobra ideja.
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
Ja odgledao na FF... nikakva sjeckanja a na wifi sam dok ne protjeram žicu do kompa... malo sam mijenjao raspored po stanu pa sad ne mogu do optike dok ne protjeram kabel kroz bužir.LH44 je napisao/la: 02.03.2024., 09:00Ma ja sam probao na brave, chrome i operi i na sva tri je sjeckalo i onda poklopim laptop i na mobitelu ispratim, probat ću i na edge danas. Prošle godine nisam imao nikakvih problema, ali pretprošle se sjećam da je bilo sličnih problema kad na browseru pustim ili sjecka ili neće prikazati uživo nego kasni 2min, ako već bolje optimizuju za aplikaciju onda ne znam zašto ne naprave aplikaciju za windows i riješen problem.Dani je napisao/la:Meni na chromeu zna često štekati dok na edgeu radi puno bolje. Ne znam zašto.LH44 je napisao/la: 01.03.2024., 17:47 Jel moguće da F1TV šteka kvoliko na browseru a na aplikaciji na mobitelu sve normalno
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Poucen povijescu smatram to kiksom. Ne mogu ignorirat Ferrari i H gumu u utrci. Previse puta je bio kiks sa tim da sad na idem rec e super, dva nova seta H gume.Realista je napisao/la: 02.03.2024., 11:26Ne bi rekao da je kiks. Ferrari je imao dobar race pace na C1 i C2 gumama. Tako da mislim da ciljaju startat na softu i dva put hard stavit.
Sto se mene tice dobra ideja.
Meni zvuci bolje koristen H koji ima tri kruga i novi S ili M nego novi H i koristeni S ili M sa ta tri kruga, cisto zbog nekih situacija koje ne idu pod normalan tijek utrke.
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Edge je po engineu isti vrag skoro kao Chrome.
Meni se cini da je jednostavno bilo preoptereceno da se tako izrazim. Za danas imam stream u rezervi.
Nadam se da Ferrari moze nesto u utrci jer su i kvale blize nego sto se mislilo.
Meni se cini da je jednostavno bilo preoptereceno da se tako izrazim. Za danas imam stream u rezervi.
Nadam se da Ferrari moze nesto u utrci jer su i kvale blize nego sto se mislilo.
"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Meni se bome Edge pokazao kao najbolji browser, pogotovo za stream.MSC je napisao/la: 02.03.2024., 12:34 Edge je po engineu isti vrag skoro kao Chrome.

- LH44
- Formula 1
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sitrep, na microsoft edge radi perfektno, dok na chrome i brave sjecka, ne kao jučer, ali opet dovoljno da me nervira. Tnx for the tipsenna66 je napisao/la:Meni se bome Edge pokazao kao najbolji browser, pogotovo za stream.MSC je napisao/la: 02.03.2024., 12:34 Edge je po engineu isti vrag skoro kao Chrome.

- LH44
- Formula 1
Od cijele ekipe na F1TV ostavio bi samo Alex Jacques, Jolyon Palmer i onog crnca analitičara, ova mrtva puhala bi otjero odmah i zabranio ulaz u paddock koliko su pre bez veze ličnosti za vođenje prijenosa Formule 1.
Pogotovo kad se sastave Will Buxton, ona ženska i onaj Indijac, hebeni cringefest kad oni pođu pričat o bilo čemu
Pogotovo kad se sastave Will Buxton, ona ženska i onaj Indijac, hebeni cringefest kad oni pođu pričat o bilo čemu

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Najiritantniji trio ikada. Čak su mi i cringeri sa Sky-a podnošljiviji.LH44 je napisao/la: 02.03.2024., 15:28

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Radi danas bolje.
"What a little star." May 26, 2012.
- LH44
- Formula 1
Prebacio sam na skyf1 na F1TV, nmgu ono troje slušat kad ih uključe u prijenos, bolje Brundle i Kravitz i tolerisat Croftya, nego ove slušat...senna66 je napisao/la:Najiritantniji trio ikada. Čak su mi i cringeri sa Sky-a podnošljiviji.LH44 je napisao/la: 02.03.2024., 15:28