Testiranja 2024.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Pratim ova testiranja i nisam znao da smiju paliti DRS na mjestima gdje nije dopusteno za vrijeme trkaceg vikenda. Oconovo krilo skoro cijeli zadnji sektor bilo otvoreno.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Rade što hoće, samo šasija mora biti homologirana. Voze s bilo kojim modom motora i protokom goriva, nelegalnim dijelovima, bilo što...
-
Alonso king
- GP3
1.) Alonso for AutoSprint:
"This year I don't think we will be as fast as last year, there will be many more eyes on us and it will be more difficult to surprise."
2.) Sky Sport Italia (I think it's Roberto Chinchero and another):
"Fernando's position: you know him, I know him... he is not happy"
"This year I don't think we will be as fast as last year, there will be many more eyes on us and it will be more difficult to surprise."
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Cini se da se Aston vraca u midfield.Alonso king je napisao/la: 23.02.2024., 13:08 1.) Alonso for AutoSprint:
-
Alonso king
- GP3
Danasnji dan oko Aston Martina totalna suprotnost u odnosu na proslih nekoliko tjedana. Stoput sam cuo da “vremena nisu bitna”, ali Aston od prvog dana ne pokazuje ni priblizno onu formu s testiranja 2023. Pouzdanost je uredu, bolid tako-tako (niti stabilan niti nestabilan), dugi stintovi sredina u usporedbi s ostatkom grida. Da je narativ oko njihove forme jednak kao nakon filmskog dana jos bih se i ova zadnja tri sata nadao da rade najveci sandbag sezone (s obzirom da su prosle godine bili meta svih kamera), ali nakon onog sto su pokazali na stazi i izjava bojim se da ce biti borba za ulazak u Q3. Nevjerojatno je koliko malo je nama Alonsovcima trebalo da se odviknemo od desetljeca tuzne realnosti. Prije 2 godine bi nam zagarantirani Q3 bio uspjeh, a danas nocna mora.
- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Možda su u sidepode stavili po vreću pijeska.
-
Alonso king
- GP3
Bojim se da su cak odvrnuli vise nego su planirali, a ne po vrecu pijeska stavili. Drugi sektor izgleda jako slabo u svim pokusajima.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Britanac kaže da je McLaren dobro započeo sezonu, ali očekuje da će glavni rivali i dalje imati prednost.
“Imali smo pristojan bolid na kraju prošle sezone i definitivno smo napravili korake u pravom smeru. Ipak, mislim da smo dosta iza Red Bulla, ali i Ferrarija. Ono što moramo da priznamo je da odavno nismo bili u ovako dobroj poziciji pred otvaranje sezone i konačno da i nas malo krene. Mislim da smo bili odlučniji preko zime i da smo se maksimalno pripremili. Definitivno sada imamo više iskustva i znanja i to nam je bilo od velike pomoći. Uzbuđen sam kao i svaki put pred početak sezone, a sada i znam da smo sposobni da napravimo preokret tokom godine”, izjavio je Norris.