Ovaj četvrtak, 26.10. od 20h održava se Formula 1 kviz u Zagrebu. Vrbani 4, Sofascore bar, pored Zagrebačke avenije.
Kotizacija 5 eura po ekipi, minimalno dva člana, nagrade osigurane.
Nema veze sa mnom, ne mogu doći ni igrati, ali dijelim informaciju ako nekoga zanima.
Ako sam dobro upamtio: Croatičeva ekipa prva, gilmourova treća, moja četvrta od 6.
Kviz kaotičan ko ferrarijev pit wall.
Ali neka smo se mi zabavili, podružili i upoznali.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Meni jedino žao što je kviz tako kasno završio pa sam morao odmah doma krenuti da uspijem bar nešto sna uloviti (stari se ).
Bit će valjda još koje druženje.
Lovrinoj ekipi još jednom svaka čast na maestralnoj predstavi. Za skoro sva pitanja koja sam tijekom kviza proglasio nemogućima sam vidio kasnije kod Lovre da nisu bila tako nemoguća kako mi se činilo na prvu
Premlad si da bi to ono bilo prekasno.
Vrag mi Neda mira ..Pitanje o tehničkom direktoru McLarena....bojler nije bio tehnički nego racing. Točan odgovor bi trebo bit tim goss.
Ne sjećam se točno kako je išlo pitanje.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 27.10.2023., 07:41
Ako sam dobro upamtio: Croatičeva ekipa prva, gilmourova treća, moja četvrta od 6. Kviz kaotičan ko ferrarijev pit wall.
Ali neka smo se mi zabavili, podružili i upoznali.
Također mi je bilo drago da smo se barem malo podružili u F1 atmosferi
DaveGilmour je napisao/la: 27.10.2023., 14:30
Lovrinoj ekipi još jednom svaka čast na maestralnoj predstavi. Za skoro sva pitanja koja sam tijekom kviza proglasio nemogućima sam vidio kasnije kod Lovre da nisu bila tako nemoguća kako mi se činilo na prvu
Bila je Maxovska predstava na kraju, prošla je i većina educated guessova (Vettelovi poleovi, razmaci između vođenja u utrci, karijere vozača). Mama Verstappen je bila vrhunac svih odgovora
zekohonda je napisao/la: 27.10.2023., 14:39
Vrag mi Neda mira ..Pitanje o tehničkom direktoru McLarena....bojler nije bio tehnički nego racing. Točan odgovor bi trebo bit tim goss.
Ne sjećam se točno kako je išlo pitanje.
Da, to smo još u pauzi provjerili frend i ja, Bojler nikad nije bio TD pa mi je odmah bilo čudno, ali kako Podrum kojeg smo stavili nije bio točan nam se nije dalo ispravljati
Charles Leclerc je ove godine izjednačio jedan 35 godina star F1 rekord. Čiji je rekord izjednačio i što mora napraviti da ga obori, odnosno sam se nađe na vrhu liste svih vremena?
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ayrtonov?
Tipa - najviše uzastopnih PPa, ne pretvorenih u pobjedu?
Mislim, ovo mi jedino zasad pada na pamet, onako iz glave.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.