VN Singapura 15.-17. rujna 2023.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Upravo Ted kaže: "Everybody wants to hug George." 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Koliko je Karlo dobar vozač, koliko inteligentan. Sve ono sto nema u čistom talentu nadoknađuje mozgom.
Šta reći za Čarlija i Đorđa?
A koliko god Hamiltona nisam gotivio i nije mi drag bio ranije, toliko mi je gotova sada naspram mu timskog kolege.
Šta reći za Čarlija i Đorđa?
A koliko god Hamiltona nisam gotivio i nije mi drag bio ranije, toliko mi je gotova sada naspram mu timskog kolege.
-
marinko123
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Charlie ne vozi trenutno najbolje sto moze, a isto tako od prvog kruga je on radio sve sto moze da pomogne sainzu i na softu nije lako imat bolji start i preci russela jer je kratak pravac, brzi vozac je al treba malo mozga jos ne lezi mu bolid najbolje i vise trosi gume od sainza od mecki se braniti nije mogao jer su ga sustigle prije nego dvojac sainz norris do tad su i mecke vec malo potrosile medium pa nisu bas brutalnu razliku imali na kraju al su bili brzi, pit stop nesretna okolnost jedino mislim da su pod vsc trebali leca pozvat u box e sad kakve su gume imali i sta ne znam al bolje je i koristeni soft ili medium neg ovaj hard iako je i to pitanje bili rezulatat bio drugaciji tkd sve u svemu dobro je
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Lewis Hamilton je kriv, koji je tražio od boxa da Žorži popravi race pace, tj. da kresne Landa Norrisa. Jer Lewis bi to davno učinio, prije - iskusnjara.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 19:07 Zanima me ko je danas Russellu kriv?
Gušter?
Mick Schumacher?
Neko treći?
Žorži je jak na riječima. G.R. " ne smije" uperiti prstom u Lewisa. U biti Lewis treba voditi momčad, a ne nadobudni mladi british boy.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Mi smo sličnog stava glede Čarlija, ali treba staviti stvari u kontekst.Scuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:58 Neznam baš za to da bi lec pritiskao da pobjegne norrisu. Ja mislim da ne bi jer je stvarno bilo jasno od trenutka kad je merc ušao po nove gume da je najbolji način za obranu dati ovome iza drs. Tako su se ljudi i u prošlosti znali braniti, nije to neka nova tehnika. A pretpostavljati da se leclerc toga ne bi sjetio znači izjednačavati njegov trkači iq sa nulom, što je smiješno iti pomisliti imajući u vidu kako je npr lani u saudijskoj Arabiji ili bahrainu nekoliko puta nadmudrio maxa u direktnim duelima, u objektivno težim situacijama nego danas. A ljudi zadnjih par tjedana stvarno malo previše seru po leclercu (naravno neki od njih su to jedva dočekali) iako ne vozi uopće toliko loše koliko bi čovjek ovdje čitajući komentare pomislio.
Bahrain 2022. je bio Bahrain 2022.
Odličan Ferrari, početak sezone, Čarli pun samopouzdanja.
Danas, da se našao u Karlovoj poziciji, imam osjećaj da bi pokušao raditi kontra stvar.
Slažem se da su ljudi previše počeli srati po Leclercu, ali se moramo i složiti da je stvarno "totalno u nekom blagom knock-downu".
No opet podvlačim, daj mu top bolid i top back-up, čovjek će isporučiti, a vjerujem i da bi dobio Sainza u istim bolidima.
Naravno, može se to gledati i sa negativne strane (neko će reći, kad nije sve tip-top, "nema ga niđe"....)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nije Lewis ništa pogriješio, bio je vidno brži cijeli stint, sa 5 sekundi je došao na 1.5 prije nego što će Leclerca preteć i onda na kraju je jasno bilo da je George poderao zadnje gume i da nije imao trakcije, zato je Lewis bio bliže Russelu nego ovaj Norrisu.pigmalion je napisao/la:Lewis Hamilton je kriv, koji je tražio od boxa da Žorži popravi race pace, tj. da kresne Landa Norrisa. Jer Lewis bi to davno učinio, prije - iskusnjara.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 19:07 Zanima me ko je danas Russellu kriv?
Gušter?
Mick Schumacher?
Neko treći?
Žorži je jak na riječima. G.R. " ne smije" uperiti prstom u Lewisa. U biti Lewis treba voditi momčad, a ne nadobudni mladi british boy.
To se i desilo dobro sam ja to vidio da Russel neće moći izvući jer je već tad prije nego će napasti Norrisa počeo proklizavati u zoni trakcije, zanio se kad je vidio da može pobijediti i poderao zadnje gume.LH44 je napisao/la:Mogao bi Hamilton sjebat Mercedes jer je pola sekunde iza Russela hahah
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Što se Leclerca tiče za njega najviše seremo ja i još dva forumaša da ih ne imenujem sad jer ima ovdje njegovih navijača koji misle da je on nivo Maxa ili Lewisa i Fernanda, kad je to jako daleko od istine. Ili ono najbrži ikad u kvalama

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Mislim da se ne razumijemo. Htio sam reći, da je Lewis bio iza Norrisa, a Russell iza Lewisa, danas bi Lewis pobjedio. Uvjeren sam u to 90% i više.LH44 je napisao/la: 17.09.2023., 20:36Nije Lewis ništa pogriješio, bio je vidno brži cijeli stint, sa 5 sekundi je došao na 1.5 prije nego što će Leclerca preteć i onda na kraju je jasno bilo da je George poderao zadnje gume i da nije imao trakcije, zato je Lewis bio bliže Russelu nego ovaj Norrisu.pigmalion je napisao/la:Lewis Hamilton je kriv, koji je tražio od boxa da Žorži popravi race pace, tj. da kresne Landa Norrisa. Jer Lewis bi to davno učinio, prije - iskusnjara.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 19:07 Zanima me ko je danas Russellu kriv?
Gušter?
Mick Schumacher?
Neko treći?
To je bila moja poanta. Stigao bi i Sainza.
DODATAK: Russell je fakat još neiskusan. Neke podsjeća na Leclerca ( po greškama ). U svakom slučaju Norris je bolji od Russella, da zaključim.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Pogledaj replay onboard kad je spičio u zid i bio stacionaran, prednja lijeva katastrofa.Dani je napisao/la: 17.09.2023., 15:56Nema to veze sa gumama, bile su dobre. Sainza je spasio jedino Norris, a ne Russellove gume.luke flywalker je napisao/la: 17.09.2023., 15:51 Jašta, nije ovo paul ricard niti španija da se može extra pit i novijim gumama komitno sustići, dok je pržio russel je sjebo svoje gume, nije puno ostalo života u njima
Edit: mada cijenim muda, poštovanje.
Ne kažem da su gume jedini faktor što nije uspio pobijediti, Lando je svakako igrao veliku ulogu, ali da nema veze sa gumama je netačno.
Btw luis bi ovo vjerovatno uzeo da je na đorđetovom mjestu.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Čovik je dobio lošiju strategiju. Pit stop ga također sjeba. Ne bi opće rekao da je u knock downu. Sainz je eto pobjedio, bio je brzi cijeli vikend, ali razlike su bile minimalne, zanemarive. Da je kojim slučajem Lujo bio ispred Russela, pojeo bi za doručak i Norrisa i Sainza. Kako kaže Russell, Leclerc je danas bio zrtvovan... i uz dosta pehova ove sezone, tu je on na vrhu ...Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 20:23Mi smo sličnog stava glede Čarlija, ali treba staviti stvari u kontekst.Scuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:58 Neznam baš za to da bi lec pritiskao da pobjegne norrisu. Ja mislim da ne bi jer je stvarno bilo jasno od trenutka kad je merc ušao po nove gume da je najbolji način za obranu dati ovome iza drs. Tako su se ljudi i u prošlosti znali braniti, nije to neka nova tehnika. A pretpostavljati da se leclerc toga ne bi sjetio znači izjednačavati njegov trkači iq sa nulom, što je smiješno iti pomisliti imajući u vidu kako je npr lani u saudijskoj Arabiji ili bahrainu nekoliko puta nadmudrio maxa u direktnim duelima, u objektivno težim situacijama nego danas. A ljudi zadnjih par tjedana stvarno malo previše seru po leclercu (naravno neki od njih su to jedva dočekali) iako ne vozi uopće toliko loše koliko bi čovjek ovdje čitajući komentare pomislio.
Bahrain 2022. je bio Bahrain 2022.
Odličan Ferrari, početak sezone, Čarli pun samopouzdanja.
Danas, da se našao u Karlovoj poziciji, imam osjećaj da bi pokušao raditi kontra stvar.
Slažem se da su ljudi previše počeli srati po Leclercu, ali se moramo i složiti da je stvarno "totalno u nekom blagom knock-downu".
No opet podvlačim, daj mu top bolid i top back-up, čovjek će isporučiti, a vjerujem i da bi dobio Sainza u istim bolidima.
Naravno, može se to gledati i sa negativne strane (neko će reći, kad nije sve tip-top, "nema ga niđe"....)
- Frantic
- Formula 1
Ibarac00, meni nekako njegov govor tijela (čitavu ovu sezonu) govori drugačije, jbga.
Opet ću podvući, najveći dio toga ide na dušu ekipi (tehnika, strategija).
U prilog tome ide (po mom mišljenju) "boli me qratz" stav, kad se sjetimo napada u Monzi, nakon (doduše, nesretno sročenih timskih naredbi, umjesto "No risk", trebalo je biti rečeno "Guys, hold the positions") i današnjeg, skoro pa propuštanja, Mercedesa. Mislim, pretekli bi oni njega malo poslije, ali mogao se malo laktarit.
A da je u blagom knock-downu, govori i činjenica da je Sainz treći trkaći vikend zaredom (od Zandvoorta pa naovamo) bolji Ferrarijev vozač.
Da je uzeo PP u Singapuru, Karlo bi bio žrtvovan.
Opet ću podvući, najveći dio toga ide na dušu ekipi (tehnika, strategija).
U prilog tome ide (po mom mišljenju) "boli me qratz" stav, kad se sjetimo napada u Monzi, nakon (doduše, nesretno sročenih timskih naredbi, umjesto "No risk", trebalo je biti rečeno "Guys, hold the positions") i današnjeg, skoro pa propuštanja, Mercedesa. Mislim, pretekli bi oni njega malo poslije, ali mogao se malo laktarit.
A da je u blagom knock-downu, govori i činjenica da je Sainz treći trkaći vikend zaredom (od Zandvoorta pa naovamo) bolji Ferrarijev vozač.
Da je uzeo PP u Singapuru, Karlo bi bio žrtvovan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Stvar je sto nitko ovdje nema pojma kakvi se razgovori vode unutar ekipe. Moje misljenje je da je Ferrariju posto poto bilo da uzme P1, pa makar to znacilo zrtvovanje drugog vozaca. Posto se CS kvalificirao na P1, a iskreno pokazao se kao bolji ferrarijev vozac na ovoj stazi, onda naravno da ce momcad vise stajati iza njega. Naravno moglo se dogoditi da Leclerc na soft gumama odmah u prvom zavoju predje Sainza i bilo bi zanimljivo kako bi se onda situacija razvijala.
-
renato2107
- GP3
Jasno je da je ovdje Ferrari (napokon) isao na cistu pobjedu, stegli uzde, bez gluposti i dozvoljene borbe, jer ovo je mozda jedina prilika za uzet pobjedu u 2023, uz jasan kiks rb gdje se znalo da ne mogu do pobjede. Vidi se da su isli na zicera i podredili sve sainzu, kad leca nisu pustili da juri naprijed. Da je bolja sezona, i da ga se smjelo pustit naprijed da odjuri i proba opciju jurenja, umjesto cuvanja guma sainza, vjerojatno bi imali 1-2 (ako se njih dvojica ne bi poklali kadnije), jer bi on bio dovoljno naprijed da saiz ne mora u boksu usporavati i imao bi cist izlazak. Cak i da ih nisu podbocili s lecom, vjerojatno bi bilo 1-3 na kraju. Ali sve u svemu, takticki su to savrseno odradili, i to imje trebalo kao ekipi. Mozda je i g. V napokon lupio sakom o stol
- gjoko-mkd
- Formula 2
Ja mislim da je Ferari treao da razdvoji taktiku, i da Leclera pošalje na crvenim gumama kada su Mercedesi ušli u boks. sa tim gumama bi pružio mnogu veći otpor Mercedesima nego sa oguljenih belih gumama
@Frantic......dokle je stanje sa konjima agrarnim......
@Frantic......dokle je stanje sa konjima agrarnim......

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@gjoko Leclerc je bio iza oba Mercedesa kad su oni otišli u boks, tako da bi Russell bio svakako ispred Leclerca, a Hamilton sekundu i nešto iza (prije boksa je imao zaostatak od 1.7s za Russellom, a poslije 5s, tj. izgubio je 3 i nešto sekunde zbog duplog boksa, a Leclerc je prije boksa zaostajao 2.1s za Hamiltonom). Pitanje je kakav je Leclerc bio s gumama, ali vjerojatno nije imao optimalne S gume tada jer je I startao na S gumama.
Btw. odlican dipla zamjena guma Mercedesa, u tom su se baš usavršili
Dok Ferrari rijetko kad to ne zajebe...
Btw. odlican dipla zamjena guma Mercedesa, u tom su se baš usavršili

Dok Ferrari rijetko kad to ne zajebe...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/F1_Newsletter/status/1703428145989222786 Četiri prekršaja bikova ovaj vikend mogli dobiti bar 4x5 sekundi kazne, ali naravno od kazni ništa (vjerojatno je Yuki rekao da je on kriv). Suđenje ovaj vikend što se tiče RedBulla jedna velika nula, bitno da je Alonso ekspresno dobio kaznu.LH44 je napisao/la: 17.09.2023., 16:45 Pereza treba otjerati iz Red Bulla

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs