Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Sve OK.
Nisam ja ni poentiaro toliko na Barcu (znam da imaš argumenata kontra njih), već sam rekao da malo "tankaju" misleći da su titulu primere već strpali u džep. Meni je Atletico nekako najzayebanija ekipa, bez obzira na taj kiks protiv Gijona. Plus stil igre kakav gaje,.....
Vidjeli smo na izvlačenju da predstavnici Barce nisu bili nimalo sretni što su izvukli Atletico. Mislim da bi im bilo draže da su izvukli Real. :mrgreen:
I opet imaš jedan Bayern, kojeg nikad, ali ama baš nikad ne smiješ potcijeniti i otpisati (vidjeli smo to protiv Juventusa).....
PSG je vrlo jak, plus rasterećen
Uglavnom, biće zanimljivo u LP, jer mislim da su prvaci (pričam o Ligama 5) više manje riješeni (svašta je moguće, ali....):
- Barca +6, 7 kola do kraja
- Liecester +7, 6 kola do kraja
- Juventus +6, 7 kola do kraja
- Bayern +5, 6 kola do kraja
- PSG je prvak
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Muškarci igraju prljavo? Pogledajte žene
https://www.youtube.com/watch?v=Md72RXI57SU

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
HHHHH znam da sam vidio to negdje

https://youtu.be/bFatSR_TuNo

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
evo, večeras nam je Liga Prvaka, predviđam nerješeni rezultat Barca-Atletico (2-2), i naravno prolaz Bayerna (mogla bi tu pasti petarda) :gandalf: :kokice:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
eh jesam li ga predvidio svaka mi čast :facepalm:
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Di nađeš 2-2 a igra ATM... :bonk:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:evo, večeras nam je Liga Prvaka, predviđam nerješeni rezultat Barca-Atletico (2-2), i naravno prolaz Bayerna (mogla bi tu pasti petarda) :gandalf: :kokice:
Čuj, bio si bliži tekmi u Barceloni. Da je Atletico ostao kompletan druga bi priča bila. Možda bi i bilo 2-2. Možda 1-1. Možda bi i dobili.
Rekoh ja par postova iznad, da u Barci nisu nimalo bili zadovoljni što su izvukli Atletico. Nije nemoguće da u Madridu bude 1-0 i game over.
BTW, je li Messi igro sinoć? Ja ga nisam nešto vidio na terenu. :mrgreen: :mrgreen:
A rezultat u Bavarskoj me pravo iznenadio. U Lisabonu je sad sve moguće.

A evo i jedan od najčudnijih penala
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YZFjl_68WpE[/youtube]
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jbte, šta je ovo?
Vukovi vode protiv kraljeva 2:0 !! :shock:
Ibro fulo penal :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

reso20
GP3
GP3
HAHA MADRID!! :mrgreen: :zubo:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
znači gledam i ne vjerujem, nisam navijač Reala, ali ovo je katastrofa, kako objasniti pobjedu nad Barcom u gostima i onda poraz od Wolfsburga.?Vjerojatno će to Real okrenuti na Santiago Bernabeu, ali svejedno....sramota. Skidam kapu vukovima, mast su im izvadili. Što bi tek bilo da je Lord Bendtner igrao.... Znači ona priča da svake godine Realu riktaju lakše klubove pada u vodu. :rofl: :rofl: :rofl:

Real 21 šut, od čega samo 3 u okvir gola, Wolfsburg 10, 7 u okvir. :facepalm:
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Sad će realovci izjavit Wolfsburg>Barcelona :D Iznenadujuc rezultat i loša igra igrača Reala Madrida. Idealan rezultat za Wolfsburg, nisu primili ni jedan gol doma a zabili su dva. No i dalje Real po meni favorit. Šteta sta Hrt nije prenosio onu drugu po meni zanimljiviju utakmicu.

Usput po videnom, nebi se začudio da svi favoriti ispadnu (Barca,Real,PSG, Bayern)

Sutra utakmica svih utakmica slikaarty:
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 06.04.2016., 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Losa igra a najgore od svega sto su i od ta 3 suta 2 bila zicera + onaj Benzemin promasaj glavom.Ali Wolfsburg je posteno pobijedio sutra cu malo analizirati penal jer nisam snimak jos pogledo mislim da ce u utorak biti bolje.Crno nam se pise al propast necemo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@alonso5 "nema tima sa boljom formom od Reala u evropi trenutno, jednostavno nema" izvuku najlaksi par, svejedno popuse hahahaha

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44, ovo nema veze sa formom, podcijenili su ih, onda kad su shvatili da je ozbiljno bilo je drž nedaj, zato se i jesu toliko ispromašivali. Wolfsburg ima šanse izdržati na Bernabeu, bunker neka naprave, pokušaju zabiti gol u gostima iz kakve kontre ili prekida i to je to. Samo bi budala s takvim prosječnim klubom napao Real u njihovoj gajbi. Uzvrat će biti vatren :kokice:
slika

reso20
GP3
GP3
alonso5 je napisao/la:Losa igra a najgore od svega sto su i od ta 3 suta 2 bila zicera + onaj Benzemin promasaj glavom.Ali Wolfsburg je posteno pobijedio sutra cu malo analizirati penal jer nisam snimak jos pogledo mislim da ce u utorak biti bolje.Crno nam se pise al propast necemo.
Analiziraj ti lošu igru Reala a ne penal. Penal je bio. Imate samo sreće da opet u četvrtfinalu dobivate "lake" protivnike. :thumbs:

alonso5
Formula 1
Formula 1
@heat nadji mi onda koji je bolji!? Da nije slucajno Barca koja svaku utakmicu igra sa igracem vise naravno Zubo suta protivnicke igrace ali ni K od kartona ne dobija.
@reso analizirat cu njihovu igru u utorak oko ovih doba vjerovatno si navijac Barce pa si sad nasao da pametujes.

@senna66 potpis!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

HeatBlast44
Baniran
Baniran
pa istina, ja samo malo prcamslika
em su podcijenili Wolfsburg, em su se digli zbog pobjede u El Clasicu. Sljedeca utakmica ce biti viktorija, a ovi ce ponekad prec centar, cisto da posjed ne bude 100-0 haha
Ibro je nesto nervozan bio veceras, lose je odigro, 2 zicera fulao, City smotani golovi iz kontre/polu-kontre i tjt. ako se PSG sabere i ako Ibra bude opusten, mogli bi ih nakantat,mada kao i na Bernabeu, u Manchesteru ocekujem neki autobus, ne dvospratni ko u Wolfsburga, ali odbrana u formaciji 5-4-1 :D

slikaslika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Eto tvoj Real ne napucava igrače i ne dobiva kartone na temelju toga... Nakon svega danas ti ideš zaključivat dal je bio penal ili ne. Shvati da je danas Real izgubio i loše igrao... Pusti kojekakve razloge iako je jedan od razloga i mukotrpni raspored jer su prije par dana igrali sa Barcelonom...
Uvijek ste nedokazani vi realovi navijači, sve je krivo osim samog Reala...

Nego izuzev Reala mene brine Bayern, kakva momčad, kakvi igrači i nikako da uđu u formu. Tako neizainteresirano igraju a mogli bi po meni biti bok uz bok sa španjolcima ako ne i bolji samo da žele...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lPzbJwdYowQ[/youtube]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
nemoj Ferrari1345, sad ce ti rec samo da imaju La Decimu, jer obicno se tako zavrse rasprave sa Realovcima haha ja tu La Decimu ne priznajem ni 2%... ko zna, shvatice me :)

slikaslika

alonso5
Formula 1
Formula 1
@Ferrari ja sam se pomirio s porazom samo uvijek poslije utakmice na povrsinu isplivaju koje kakve stvari koje vecinom idu protiv Reala naravno sto se tice napucavanja Reala u jacim utakmicama oni to i rade ali budu i kaznjeni dok kod nekih drugih ekipa to pravilo ne vrijedi.Posteno je da je Torres dobio sinoc crveni ali zasto i Suarez nije dobio crveni.Naravno jer se "veliku" Barcu ne smi izbacit iz LP.Pa nije ni cudo kad su na krovu ovih nogometnih organizacija sve sami lopovi i prevaranti koji igraju samo za kladionice.

@heat to je tvoj problem sto je ne priznajes samo mi nije jasno zbog cega?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡