VN Mađarske 21.-23. srpnja 2023.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Iva dva momka na SK nisu cula/razmijela sta je prvo reka Leclerc ali ih to nnije sprijecilo da ostatak razgovora ismijavaju.
Fino Alla Fine
-
tifosoante
- Karting
- S nama već: 7 god 10 mj
Ovo više nije smiješno, ovo je tužno. Takva razina nesposobnosti, a nisu toga svjesni...GP2Engine je napisao/la: 23.07.2023., 16:01 Copy understood we are discussing it?
What do you mean?
We will discuss it at the end.
LOOOOOOL
Charles i Carlos, bježite iz Ferrarija, bolje je za vas.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ferrari usavrsio mijenjanje pozicija kroz boxeve.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
I još će Čarli dobit kaznu zbog prekoračenja brzine u boxu 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Zašto li je Ferrari s obojicom otišao na H gume, a imali su i M, Sainz nove...
- monkeyseat
- Formula 2
I Čarli +5. Bravissimo 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Cini mi se da su rekli da ima novi S. Mozda sam malo ostarioVettel-Ferrari je napisao/la: 23.07.2023., 16:10 Zašto li je Ferrari s obojicom otišao na H gume, a imali su i M, Sainz nove...
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ako gledaš ove na SK, poprilično sam uvjeren da su provjeravali za M gume.CrashOverride je napisao/la: 23.07.2023., 16:11Cini mi se da su rekli da ima novi S. Mozda sam malo ostarioVettel-Ferrari je napisao/la: 23.07.2023., 16:10 Zašto li je Ferrari s obojicom otišao na H gume, a imali su i M, Sainz nove...
A Sainz je bio već na S gumama, pa dvaput na H, tako da teško da ima nove S gume još...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kako je tocno kriv mehanicar sto su se zavrtile zadnje gume kod Alonsa? Da li ima netko da pojasni.
Ova dva sprdaju likove.
Doduse, spradju oni sve a promakne dosta sadrzaja u utrci.
Sreca pa je sezona kilava pa ne zalim toliko sto nisam uzeo F1TV.
Ma nazalost gledam njih, da @Vettel-Ferrari
Ova dva sprdaju likove.
Doduse, spradju oni sve a promakne dosta sadrzaja u utrci.
Sreca pa je sezona kilava pa ne zalim toliko sto nisam uzeo F1TV.
Ma nazalost gledam njih, da @Vettel-Ferrari
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Wtf.
Ozbiljno?
Svoj ili Checov?
Nisam ulovio vremena
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
1:20.504 je bio krug.
- monkeyseat
- Formula 2
Nadao sam se da će Piastri ubost podij, ali zadnjih par krugova je imao loša vremena. Jel spalio gume? Sporiji je oko 2 sekunde po krugu.
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
Brundle je rekao da je Russell imao 1:23:5 u tom trenutkuCrashOverride je napisao/la: 23.07.2023., 16:22Wtf.
Ozbiljno?
Svoj ili Checov?
Nisam ulovio vremena
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ako ga uvati Ferrari onda je propoTudum je napisao/la: 23.07.2023., 16:24 Propade Piastri. Ne moze on jos drzati taj tempo kroz cijelu utrku
A dobro je. Rookie. Ide mu skroz ok. Napreduje
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Moguće da mu je onaj izlazak sa staze u duelu s Perezom, oštetio gume i podnicu. A nije isključeno i da mu je to i realan tempo trenutno...monkeyseat je napisao/la: 23.07.2023., 16:24 Nadao sam se da će Piastri ubost podij, ali zadnjih par krugova je imao loša vremena. Jel spalio gume? Sporiji je oko 2 sekunde po krugu.
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Nema novi medium, a ovaj što set što su stavili je napola mrtav tako da je ovo ok, top 5 ako završi ja sretan.Tudum je napisao/la: 23.07.2023., 16:24 Propade Piastri. Ne moze on jos drzati taj tempo kroz cijelu utrku

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs