Šah

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nikad mi neće biti jasno konstantno šetanje igrača kad se igra uživo OTB tu mislim classic. Sjedi za stolom dokle traje partija i tjt nema zujanja imaš jednu/dvije pauze za WC. Pristup drugim tablama zabranjeno.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vidim Magnus opet pomeo sve na ovom prvenstvu. Uzeo 2-3 naslova. Ili sve naslove ,neznam :D.

Zna li netko dali se jos sta kasnije dogadalo oko Hansa i varanja ili je stalo na onom zadnjem ?
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ne znam, ali znam da je Carlsen trenutno dva koplja ispred svih. ne samo sada, vec godinama. tu i tamo izgubi nesto sitno ali kad treba isporuciti, neprikosnoven je. kapa dolje.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Lik je igrao prvu rundu Blitza ili Rapida neznam. 3 min uglavnom. Partija krenula , on zapne u prometu i dotrci u dvoranu kad mu je na satu bilo 30 sekundi i naravno dobije partiju. Bas predominantan
slikaslika slika

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 30.12.2022., 22:15 Vidim Magnus opet pomeo sve na ovom prvenstvu. Uzeo 2-3 naslova. Ili sve naslove ,neznam :D.

Zna li netko dali se jos sta kasnije dogadalo oko Hansa i varanja ili je stalo na onom zadnjem ?
Uzeo je 2 naslova, rapid i blitz, dakle sve. Što se tiče Hansa, u pat poziciji su. Nema nekih konkretnih dokaza o varanju i izgledno je da će tako i ostati.

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Počeo meč za svjetskog prvaka. Tko je po vama favorit? Ja dajem prednost Nepu zbog iskustva

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Ferrari
SebastianFerrari je napisao/la: 10.04.2023., 12:20 Počeo meč za svjetskog prvaka. Tko je po vama favorit? Ja dajem prednost Nepu zbog iskustva
Nepo bolji u prve 2 partije. Ali u prošlosti je znao nekad igrati odlično pola turnira, pa onda ući u lošu seriju,tako da treba pričekati i vidjeti. Ali sigurno je favorit nakon prva 2 dana.

zelot
Formula 1
Formula 1
da, nepo dobio drugu partiju sa crnima.

ne znam sto je ding mislio u odbijenom daminom gambitu u 4. potezu sa h3. to nitko ne igra i na prvu sam mislio da ima neki opaki plan, da je nasao nesto a na kraju je pao u svega 29 poteza sto je uzasno.

nikako mi se taj izlet nije isplatio.

morat ce ne namuciti da se oporavi od ovoga.

niti jedan od njih mi nije neki omiljeni igrac ali ipak malo naginjem ka nepo-u.

zelot
Formula 1
Formula 1
Nevjerojatno svjetsko prvenstvo u sahu. u 7 partija, 5 odlucujucih i Nepo vodi 4:3 protiv Dinga.

Ne sjecam se da sam ikada vidio u klasicnom sahu ovoliko pobjeda u samo 7 partija.

Pretezno se remizira vecina partija i jedna-dvije pobjede za jednog od igraca cesto bude dovoljna za osvojiti titulu.

Ne znam sto je ovoj dvojici ali full zanimljivo. Bas se igra nekako otvoreno i niti jedan ne zeli igrati na sigurno.

Iako sam za Nepa, volio bih da Ding izjednaci pa da gledamo do samog kraja neizvjesnu borbu i na kraju da "majstorica" odluci prvaka :)

Svaka ima cast na uzbudljivom mecu za prvaka. Sa ovoliko pobjeda mozda nijie neka super visoka razina saha, ocito se rade greske i svasta nesto, ali barem je zanimljivo i napeto :)

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Sjajan je meč, svaku partiju dobijemo novo otvaranje. Dingu je dosad najveći problem bilo vrijeme, danas je imao minutu za napraviti 8 poteza.

Baš mi se sviđa što igraju otvoreno i svaka partija je nepredvidiva. :kokice:

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Danas prava poslastica :thumbs:
Luda totalno partija i opet stiska s vremenom

zelot
Formula 1
Formula 1
gledao povremeno live... kaos.. ding je fakat imao u nekoliko navrata partiju u rukama ali je fulao i na kraju samo remi.

malo je nesiguran... nakon onog blefa sa perpetual, trebao je uzet topa jer nije bilo perpetual ali bio je slab sa vremenom (opet) pa je puhnuo na hadno...

uglavnom, fakat se rokaju besposteno.. onaj top sa a1 na a2 je vec bio nagovjestaj kaosa (i ispostavilo se kao dobar potez) i do kraja u istom tonu... odlicna borba za sv. prvaka.. ne pamtim kada je zadnji piut bilo ovako na noz!!

AlkY
Formula 1
Formula 1
Koliko sam uspio popratiti , danas je Ian imao naslov u rukama. I jednim potezom totalno prepustio partiju Dingu.

Lik kad je to skuzio par minuta se svadao sam sa sobom :rofl: .
Ugl 6:6 je sada. Koliko god nekvalitetno finale , isto tako je i napeto. Mozda ce i do tie breaka ici
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
danas kaos od partije. ludilo. vrhunski zanimljivo!

AlkY
Formula 1
Formula 1
Liren Ding , you are the world champion ! The world champion !
slikaslika slika

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Kakva priča. Prvo uopće put do meča (suspendirani Karjakin, pa Magnusova odluka), a onda i sami meč uz sve preokrete. Na kraju lijepom partijom do naslova. Baš mi je drago, jako simpatičan momak :thumbs:
Nepo opet gubi, čini mi se da je ovo već treći turnir zaredom da gubi u tiebreaku

zelot
Formula 1
Formula 1
na kraju mi je drago za dinga. a i bip je bolji. 3x se vracao u mec, na kraju odbio remi i igrao na pobjedu i dobio. samo je maloglupo sto pravi prvak nije igrao i realno magnus je i dalje king!

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
To sa suspendiranjem Karjakina radi političkih stavova mi je teška glupost, oduvijek sam htio vidjeti rematch njega i Magnusa na najvećoj sceni, s obzirom koliko je bio blizu pobjedi kad su se zadnji put sastali u finalu.
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Pomiriše se.

slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Jel pratio iko Ding vs Gukesh?

Izgleda da će Gukesh uzet ovu zadnju i tako postati wc. Navijao sam za njega, Ding mi je nakav dosadan, igra ko mašina.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡