Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Falio je Casemiro.
Ma opet ću biti iznenađen ako City ne uzme titulu.
Iako bi više volio da uzme Arsenal.
United valjda ne bi trebao imati problema sa osiguranjem LP, a onda neka ćelo dodatno uštimava ekipu pred narednu sezonu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 22.01.2023., 20:01
Falio je Casemiro.
Ma opet ću biti iznenađen ako City ne uzme titulu.
Iako bi više volio da uzme Arsenal.
United valjda ne bi trebao imati problema sa osiguranjem LP, a onda neka ćelo dodatno uštimava ekipu pred narednu sezonu.
Nije pomoglo sto je Eriksen odigra svih 90...
Obzirom na rivale za mjesto u LP, to ne bi smjelo ispast..
Desna taraba je ostavljala previse prostora cijelu tekmu a nije se proslavio ni kolega na lijevoj strani Shaw.
I za mene je City jos favorit, mnogo vazna ce bit bitka za 3.5 tjednana..Arsenal-City
I ja bih volio da Arsenal napokon osvoji. Ali nedavno sam pročitao da je ovaj Arteta na listi ljudi koji su posjećivali Epsteinov otok... Ne sjećam se da sam vidio još neko ime iz fudbala osim njega na toj listi.
Pastor je napisao/la: 22.01.2023., 22:57
I ja bih volio da Arsenal napokon osvoji. Ali nedavno sam pročitao da je ovaj Arteta na listi ljudi koji su posjećivali Epsteinov otok... Ne sjećam se da sam vidio još neko ime iz fudbala osim njega na toj listi.
zanimljivo da to pišu sada kada je Arsenal prvi na ljestvici. Teško da će slomiti njihov duh. I da ne uzmu titulu, ovakvu herojsku borbu dugo nisam vidio od njih. Čak je i Emirates počeo zvučati i ličiti poput Highburya. Klub se probudio u svakom smislu.
Pastor je napisao/la: 22.01.2023., 22:57
zanimljivo da to pišu sada kada je Arsenal prvi na ljestvici. Teško da će slomiti njihov duh. I da ne uzmu titulu, ovakvu herojsku borbu dugo nisam vidio od njih. Čak je i Emirates počeo zvučati i ličiti poput Highburya. Klub se probudio u svakom smislu.
Ma nisam nigdje pročitao da to neko piše. Slučajno naletio na tu listu, i pročitam njegovo ime...
Casemiro igracina i pol, United izgleda daleko bolje sa njim na terenu. Od ostalih utakmica, golijada u Nizozemskoj između AZ Alkmaara i FC Utrechta(5-5).
Frantic je napisao/la: 29.01.2023., 14:48
Milan opet po starom
I Juve
Monza 3 udarca, 3 gola...
Max je zastario...
Ali je "samo" 0:2
Stigne to Juve....
Tek je 77. minuta
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kod PSGa prezimena igrača nazad na dresovima na kineskom (valjda)....
Ne kontam, ajd da su na arapskom (zbog vlasnika)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Mbappe zvijezda veceri...
Prvo mu je golman skinuo penal, sudac vratio zato sto se golman maknuo sa crte prije izvodjenja( ne slazem se) ..Drugi pokusaj je zavrsio u stativi a odbijanac je zafitiljio na tribine... Od silnih pokusaja da zabije penal se i ozljedio te izasao iz igre nekoliko minuta nakon toga...
Da, tek je mjesec dana prošlo u 2023., a već imamo "blooper of the year"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Sa`će pad
Liverpool se i dalje nadmeće sa Chelsea-em, ko će niže završiti
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”