avetma je napisao/la: 13.11.2022., 20:51
Jeste primijetili kako smo za vrijeme zadnjeg SC imali lijepo highlights Hamiltonovih poteza ranije iz utrke?
Počasni građanin zaslužuje poseban tretman kamere
I na team radiju su više bili sretni njegovim drugim mjestom nego Crickeyevom pobjedom.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Kakva šupčina je ovaj Verstappen, Sergio mu zadržavanjem Hamiltona više puta prošle sezone osigurao titulu i ovaj danas odbije da pusti Checa i još veli da ga ekipa nikad više ne pita da propusti Checa, doslovno je cijelu ekipu pljunuo u facu, kakav šupak neviđeni
Sergio je rekao na radio "Max je pokazao ko je ustvari"
Iceman je napisao/la: 13.11.2022., 21:04
Ne znam na sto se Max referira, ali ovaj potez bi mu se mogao obiti o glavu kad mu opet bude bio potreban Perez.
A gle Perezu više treba RB nego on njima i oni to znaju. Maxu Horner mora titrati jajca i zbog toga će opet i uvijek stati iza njega. Već viđeno zadnjih par godina.
Perez je prolazan u toj ekipi. Max to zna i boli ga k.
Kad si na toj razini nikad ne smiješ propustiti. Bio je brži, prošao je i ostao naprijed.
I on tako na to gleda. Je li u redu ili pametno, u to ne ulazim. Smatram da Maxu ne treba pomoć kolege u pravom smislu (da ga pušta i zadržava druge) jer on to može i sam osvojiti.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ne znam na sto se Max referira, ali ovaj potez bi mu se mogao obiti o glavu kad mu opet bude bio potreban Perez.
A gle Perezu više treba RB nego on njima i oni to znaju. Maxu Horner mora titrati jajca i zbog toga će opet i uvijek stati iza njega. Već viđeno zadnjih par godina.
Ma Perezu i ne treba RB.
Ako mu nije do top bolida, može sutra otići. Jedno 3-4 momčadi će stajati u redu za ugovor. Ima pare ima skill.
Ferrari je napisao/la: 13.11.2022., 21:10
Kad si na toj razini nikad ne smiješ propustiti. Bio je brži, prošao je i ostao naprijed.
I on tako na to gleda. Je li u redu ili pametno, u to ne ulazim. Smatram da Maxu ne treba pomoć kolege u pravom smislu (da ga pušta i zadržava druge) jer on to može i sam osvojiti.
Ferrari je napisao/la: 13.11.2022., 21:10
Gdje je bio u Abu Dhabiu? Imao bi naslov manje.
Pa jel osvojio zbog Masija ili Pereza? De se dogovorite
Čestitke Russellu, generalno bolji Mercedes kroz sezonu.
Sudar Max Lewis, pa jasno je rekao Brundle, trebao je Max imati više mjesta i tjt.
Max je trebao vratiti poziciju, iako mu Perez ne treba ali opet ovo je timski sport.
Leclerc moljakanje je žalosno.
Max nezahvalno i glupo. Mogao je ispast timski igrač tako da umjesto šesti završi sedmi (je ti neka razlika).
Glavna stvar, bravo George majstore! 34/34 ovaj vikend, vrhunska vožnja