VN Meksika 28.-30. listopada 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 22:57 Meni iskreno nije uopće impresivan ovaj rekord 14 pobjeda. Jedna ekipa mimo Red bulla pobijedila 3 puta, a kolega koji nije ni bilzu na nivou samo 2 puta.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Vitez u puno dominantnijem autu nije nikad skupio toliko pobjeda. Naravno da je impresivno.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Frantic je napisao/la: 30.10.2022., 22:57 Ferrari, nadam se da je ova trka neka anomalija (nadmorska visina, gume, ovo-ono, neko "testiranje".....).
Ma je, teški odron... ali brate ako se želiš boriti za naslov, jednostavno moraš svagdje biti manje/više konkurentan... ovo je sramota...

toky13 Verified
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Navija za: Schumi4ever
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 22:57 Meni iskreno nije uopće impresivan ovaj rekord 14 pobjeda. Jedna ekipa mimo Red bulla pobijedila 3 puta, a kolega koji nije ni bilzu na nivou samo 2 puta.

Super.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Bome na pocetku sezone. Sa brzim Ferrarijem , sa Red Bullom koji se kvario nenormalno. Rijetko tko se mogao nadati 14 pobjeda. A moze to biti i 15-16.
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 20:59 Prejaka je ova meksička verzija službene uvodne špice

Baš mislio pitati, ima li negdje ta verzija za skinuti ili za poslušati?

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pastor je napisao/la: 30.10.2022., 23:09
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 20:59 Prejaka je ova meksička verzija službene uvodne špice

slikaslika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ukratko, zaspo sam.
"What a little star." May 26, 2012.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tudum je napisao/la:

Vitez u puno dominantnijem autu nije nikad skupio toliko pobjeda. Naravno da je impresivno.
2014-2016 je imao Rosberga za kolegu koji je doktor za Pereza i Ferrari i Red Bull su uletili na 3 utrke i pobijedili. 2017-2019 imao Bottasa koji je isto za koplje bolji vozač od Pereza i Ferrarije i Red Bullove koji su izbili 5-9 utrka po sezoni. 2020 je Bottas bio solidan, a nije bilo ni utrka da odradi ovako nešto. 2021 imao borbu sa drugom ekipom koja je imala jednak ako ne i brži bolid.

slikaslika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 23:14
Tudum je napisao/la:

2014-2016 je imao Rosberga za kolegu koji je doktor za Pereza i Ferrari i Red Bull su uletili na 3 utrke i pobijedili. 2017-2019 imao Bottasa koji je isto za koplje bolji vozač od Pereza i Ferrarije i Red Bullove koji su izbili 5-9 utrka po sezoni. 2020 je Bottas bio solidan, a nije bilo ni utrka da odradi ovako nešto. 2021 imao borbu sa drugom ekipom koja je imala jednak ako ne i brži bolid.

Smiri se.

LH zadnji put kad je pobijedio Max je imao 0 naslova.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Samo kažem, ovaj rekord mi nije ni blizu impresivan s obzirom da je samo jedna ekipa mimo njih pobijedila samo 3x, a timski kolega toliko nije na nivou da je uzeo samo 2 pobjede

slikaslika

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 23:14 2014-2016 je imao Rosberga za kolegu koji je doktor za Pereza i Ferrari i Red Bull su uletili na 3 utrke i pobijedili. 2017-2019 imao Bottasa koji je isto za koplje bolji vozač od Pereza i Ferrarije i Red Bullove koji su izbili 5-9 utrka po sezoni. 2020 je Bottas bio solidan, a nije bilo ni utrka da odradi ovako nešto. 2021 imao borbu sa drugom ekipom koja je imala jednak ako ne i brži bolid.

Bottas i Rosberg bi Maxu predstavljali istu konkurenciju kakvu mu danas predstavlja Perez.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Prestroga kazna za Ricciarda, ako je trebala kazna i biti. Ne znam čemu poređenje sa Russellom? Osim po kazni, koja je pre preblaga bila za Russella. Russell je koristio Sainza za kočnicu. Ricciardo je imao potpunu kontrolu nad bolidom i krivinom. A kako su bili rekli da su uveli ono pravilo da se treba ostaviti prostora, ako je bolid barem malo pored, onda je ono bila Tsunodina greška. Samo je zalupio vrata. Drago mi je što je na kraju završio i gdje je trebao. Odlična utrka za njega, napokon.

Ne mogu da vjerujem kako onaj retardirani Gasly nije uspio Bottasa da prestigne. Pa i on i Albon su ga stizali prebrzo. I to Albon dok je bio pod konstantnim pritiskom od Gaslyja. Šteta što je uopšte uspio da pređe i Albona, baš kad je ovaj trebao da uđe u DRS Bottasu. Siguran sam da bi ga Albon riješio bez problema. I onda kad čujem da lik treba mjesto u boljoj ekipi...

Aston Martin je nešto gadno zajebo. Stroll je prerano mijenjao medium, dok je Vettel na softu odradio preko pola utrke. I još se Stroll žalio da nema uopšte gripa na mediumu. I Vettel je na papiru trebao na tom mediumu imati najbolju šansu da uhvati ove na hardu. Ali očito medium nije radio kako treba. I bio je skidao ovima ispred, dok nije morao puštati vodeće za čitav krug. I onda ga otresu Albon, GFasly i Zhou. A do tog trenutka skidao je brže zaostatak nego kasnije Albon. Jbg, osim što medium nije radio, najsporiji su na pravcu. Prošlu utrku četvrti najbrži bolid, ovu predzadnji, ispred Haasa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
:rofl: :rofl:

Jbga, nisu ni meni impresivne 103 pobjede, od čega je 81 ostvarena u nizu od 8 najdominantnijih bolida ikad (5 baš dominantnih i 3 najbolja overall kroz sezonu), uz 2 izgubljene titule. Ajd, jedna je od timskog kolege. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 30.10.2022., 23:11
Pastor je napisao/la: 30.10.2022., 23:09

Hvala. Zanimljivo, ovo je objavljeno prije dvije godine. Ja kontao da je ovo posebno pripremljeno za ovu utrku. Ali dboro je što je F1 pustila ovo na utrci. Meni bolja od originala.

Kakva bi naša verzija bila? Nešto sa harmonikom. :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
LH44 je napisao/la: 30.10.2022., 23:18 Samo kažem, ovaj rekord mi nije ni blizu impresivan s obzirom da je samo jedna ekipa mimo njih pobijedila samo 3x, a timski kolega toliko nije na nivou da je uzeo samo 2 pobjede

Svaki rekord kao rekord je impresivan...
RB je bio dominantan ali samo Maxov, Checo nije na tom nivou..
Lujina Mecka je bila dominantnija ali je Lujo ima i kolegu koji je iznad Checa..
Zajednicke tocke sa sezonama 2014-16 za mene nema, nije to u tom ballparku..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 30.10.2022., 23:09 Bome na pocetku sezone. Sa brzim Ferrarijem , sa Red Bullom koji se kvario nenormalno. Rijetko tko se mogao nadati 14 pobjeda. A moze to biti i 15-16.
Za neke vrijedi ona da je bolje imat nepouzdan ali brz auto jer ces pouzdanost rjesit..
Ferrariju je svejedno kakav auto imaju, napredak nije vidljiv...
Problemi koji se guraju pod tepih se nece poslozit od sebe...
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Tudum je napisao/la: 30.10.2022., 23:00

Koji dominantiji bolid? Onaj sa rekordnim brojem pobjeda. Pa Perez ima pobjedu i to sve govori koliko je ovaj bolid dobar.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 31.10.2022., 07:21 Koji dominantiji bolid?
Oni is 2014/2015/2016/2019/2020....
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Prva dva bi se složio. Za ostale baš i ne.
slika

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Dani je napisao/la: 31.10.2022., 08:23 Prva dva bi se složio. Za ostale baš i ne.
2019 rekord po broju bodova ikada? Nije dominantan bio. Ok.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡