VN Meksika 28.-30. listopada 2022.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Uz to, zašto po F1 svijetu moramo navijat za Serđa i Luju u ovoj utrci??
Ne pratim...
Ne pratim...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Al je dobro presjekao vrh zavoja :-)Frantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:17 Express track limits poništenje za Micka
A sastavio krug bolji od Checa
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ma jes ga sasjekao.monkeyseat je napisao/la: 29.10.2022., 22:21Al je dobro presjekao vrh zavoja :-)Frantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:17 Express track limits poništenje za Micka
A sastavio krug bolji od Checa
Ali ne donosi to 0,8sec (razlika između tog kruga i onog koji mu je na kraju izmjeren i priznat, sa kojim je ispao).
A više sam poentirao na hitrost sudaca oko track limitsa.
Što je za pohvalu da se razumijemo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Dug je vikend. Imaš još vremena za razoćarat se u suceFrantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:29 A više sam poentirao na hitrost sudaca oko track limitsa.
Što je za pohvalu da se razumijemo.

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sreca Alonsova sto je Ricciardo u drugom Mclarenu
Inace mislim da je to to od njegovog “one lap” pacea. Slabiji malo vikend, ali kakvi zaostatci na samom vrhu, jako napeto. Bottas na steroidima ovaj vikend

- Frantic
- Formula 1
Evo i Hamdi izbrisaše vrijememonkeyseat je napisao/la: 29.10.2022., 22:35Dug je vikend. Imaš još vremena za razoćarat se u suceFrantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:29 A više sam poentirao na hitrost sudaca oko track limitsa.
Što je za pohvalu da se razumijemo.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Skyjevci skoro svršili na drugi sektor.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Sramite se talijani šugavi!!
Ja sam fan, vas nesposobnih morona!
Sramim se!
Ja sam fan, vas nesposobnih morona!
Sramim se!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Verstappena, ostaje maksimalno fokusiran i dalje
Mercedesi su danas vjerojatno imali najbrži paket, ali greške jednog i drugog vozača su ih pozicionirali iza Maxa.
Ferrari katastrofa, Leclerc pogotovo...

Mercedesi su danas vjerojatno imali najbrži paket, ali greške jednog i drugog vozača su ih pozicionirali iza Maxa.
- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
Možemo komotno reći da je sada Mercedes brži nego Ferrari. Ferrari je opet 3. najbrži bolid sada. Vidim Mercedes u borbi s Bikovima nagodinu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.10.2022., 23:03 Bravo za Verstappena, ostaje maksimalno fokusiran i dalje![]()
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ne, nakon onakvog početka sezone, da se ovo događa Ferrariju.... Koji kurac Matija!!!!????
Ono, svi smo znali da su valjda retardirani i nemogu pratiti razvoj bolida kao i druge ekipe, ali ovo!
Matija, goni se u tri pičke materine iz ove momčadi
Ono, svi smo znali da su valjda retardirani i nemogu pratiti razvoj bolida kao i druge ekipe, ali ovo!
Matija, goni se u tri pičke materine iz ove momčadi