Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Znam da je ovo "nebitno" takmičenje, ali nakon prvih 45 minuta Mađarska je na putu da osvoji prvo mjesto kolo prije kraja u grupi u kojoj su još Engleska, Italija i Njemačka.
Naravno, ako ostanu ovi rezultati. :prcnjau: :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Mađari to rutinski rijesavaju. Nevjerojatno ali tako je. I neka je , svaka cast.

A Engleska , kojoj je valjda pola repke desni bekovi , lagano zadnji.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Engleska ispade u Ligu B, a BiH ode u Ligu A :dance: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Pakao losa utakmica u Zenici. Cestitke Bosancima ali generalno daleko je ovo fudbal za elitu. A tek nas.

Sto se tice nas, promasena taktika i startna postava. Bez sredine.

Generalno lijep dan danas. Pozitivan i to je najbitnije. Rezultat kao rezultat. Ne bitno.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jest loša tekma bila. :shush:
A bolji smo od Engleske. :rofl:
I mi i vi, samo što jedna ekipa može ići u A ligu, jbga.
Ajd, barem je bio besplatan parking. :pivo:

PS.
Isto bi se ja šprdao da su Talijani ili Švabe ispale u B Ligu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma mi loše igramo pod ovim trenerom, ali ipak kvaliteta je došla do izražaja. Crnogorci nisu naš nivo...

Meni se sviđa ovo takmičenje. Bolji ranking nego FiFA-ina rang lista. Posebno nakon nekoliko odigranih sezona, kada bolji odu gore, a lošiji dole. Pa i ova D liga je neizvjesna. Igraju sa reprezentacijama svoga ranga, pa i oni mogu napokon nekoga pobijediti. Ima zanimljivih mečeva.

Mi smo tu na diobi A i B lige. Malo ulazimo u A, pa ispadnemo u B. To nam je i realnost trenutno.

A nije baš ni beznačajno takmičenje. Koliko se sjećam, može se i kroz ovo plasirati na Euro.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jesam ja jedini kojem ova liga nacija još nije sjela dan danas? Bezvezna mi je kao i prvi dan kad se počela igrat, s niti malo entuzijazma ne popratim niti naše utakmice a kamoli tuđe. Gledam na njih kao na prijateljske, nitko ih ozbiljno ne shvaća.. Po našim medijima se priča o lovu na 3. najveći uspjeh reprezentacije u povijesti, a nitko za 3 godine neće znati nabrojit osvajače natjecanja. Neusporedivo je ovo sa Eurom ili SP-om...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
Pa normalno da ovo nije Euro ili SP. To nije ni cilj. Ali po meni bolje od standardnih kvalifikacija, gdje uvijek imaš nekoga iz najjačeg šešira kako krči ovog zadnjeg po 8:0... Ovdje svi igraju sa ekipama otprilike iz istog ranga. Tako da tek sada možeš vidjeti da i ovi Farski otoci ili Andora i slični mogu nekoga dobiti. Ali, normalno, ni kroz ovo takmičenje takve ekipe neće doći do nekog većeg takmičenja. Ali neke ekipe mogu tražiti drugu šansu kroz baraž, ako se ne kvalificiraju u regularnim kvalifikacijama.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Nemozemo reci da je skroz nebitno natjecanje , jer ipak pobjednik se plasira na prvenstvo ako se ne varam.
Tako da nagrada i neka motivacija ipak postoji.

S druge strane . mnoge reprezentacije se opce ne fokusiraju previse na natjecanje dok se ne plasiraju u final four , ili barem do zadnjeg 1-2 kola dok ne postane "napeto".

A najveca stvar su same izjave mnogih igraca i izbornika o Ligi nacija. A te izjave nisu nikako dobre.
Tako da , kada bi ugasili ovo natjecanje , mislim da bi se jako tesko nasla osoba koja bi plakala za time.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Poprilicno slabo prabit repke van SP i EP ali mi se ovo natjecanje cini ok..
Na pocetku sam mislio da je promasaj, bzvz...Kasnije vidis bolje birane suparnike, zanimljivije tekme..
I dalje slabije pratim ali je miljama daleko od prijateljskih tekmi....
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Hrabri United...Steta pa im sudac nije poklonio jos jedan penal pa bi pricali o nesretnom porazu...
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
Šta će Haaland učiniti u ovoj ligi do kraja sezone, majko mila... :shock:

Čini mi se da je Henry izjavio kako Haaland ne zna asistirat, ili tako nešto. I kako je Mbape bolji. Očito nije gledao Haalanda u Dortmundu, a evo i u Cityju počinje da osim trpanja i asistira. Ali dobro, hvali svog zemljaka. Ali tu je Haaland za klasu bolji, kao i u trpanju golova. Da Mbape nema brzinu, nebi imao ništa...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma Haaland je za klasu bolji od Mbappea koji je meni prenapuhan otkako je se pojavio u PSG

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Henry prica samo da ne suti... Mbappe je katastrofa lik.. 💩
Jedino bi mama od Mbappea birala sina u ekipu da su izbor on ili Haaland...
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mbappe je totalno nebitan lik postao.
Svoje je pravo lice pokazao onom sagom sa Realom, a ovo što Haaland radi je strašno :klanjam:
slika

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Ma dobro, pretjerujete sad. Kombinacija eksplozivnosti, brzine, fizičke snage i tehnike koju Mbappe ima dosad nije viđena u nogometu. Jedino što je lik primadona i ponaša se kao balavac.

Kad vidim PSG kako ova trojica ne igraju obranu muka mi dođe. Messija još i mogu razumjeti, ima 35 godina i da se toliko fizički troši ne bi ukupno igrao tri mjeseca u sezoni. Neymar se još donekle i vrati ali Mbappe komotno šetucka na centru sa 22 godine. Protiv manjih momčadi se možeš braniti sa sedam igrača ali iole ozbiljnija ekipa će te eksploatirati i utrpati četiri do pet komada.

LH44
Formula 1
Formula 1
To sve što si nabrojao za Mbappea ima i Haaland koji je jači od njega plus nije sebičan pa je voljan i da asistira, a zna loptu podvalit, a to je nešto što Mbappe baš i ne zna i na to sve Mbappe je antipatičan dok je Haaland baš gotivan lik

slikaslika

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Ma ne kažem da Haaland nije zvijer, je, ali je isto tako Haaland posljedica sustava ove sezone. Znalo se da kad dođe u momčad poput Citya da će lik eksplodirati, jer kad ti momčad igra kao City možeš komotno računati na barem dvije, tri velike šanse u utakmici. Na to nadodaj njegov killer instinkt i golovi su zagarantirani. Jednostavno cheat code. I bit će još strašnije što se više uigraju.

To su jednostavno dva različita tipa igrača. I obojica su zvijeri. Ne ulazim u to tko je simpatičniji.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 02.10.2022., 20:14 Ma Haaland je za klasu bolji od Mbappea koji je meni prenapuhan otkako je se pojavio u PSG

Za klasu bolji Haaland? Svašta.
Komentar za zatvor.
Vidim i da ne zna ni asistirati i podvaliti loptu, samo prošle sezone 17 asista...
Ne moraš ga voljeti, nije ni meni nešto drag, ali budi barem malo realan.

LH44
Formula 1
Formula 1
Dobro možda malo hype vlada u vezi Haalanda, ali i bez toga je on meni bolji igrač od Mbappea. Što se tiče ekipa, obojica igraju u nenormalno dobrim i skroz uigranim ekipama tako da tu i jedan i drugi jednako profitiraju, mislim Mbappe igra sa Messijem i Neymarom...

Haaland mi je draži i jer je gotivniji lik i igrom malo na Ibrahimovića podsjeća.

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡