MotoGP
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kako su male razlike u MotoGP a Jorge nastavlja tamo gdje je stao prosle godine mislim da bas konkurencija i nema neke sanse protiv njega!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Mislim da je Vale bio u brzom krugu, a da je Lorenzo koji je bio ispred njega u sporijem krugu uzeo skroz unutrašnju liniju u zavoju pa ga je zablokirao - to je koliko sam je shvatio, ako sam u krivu neka me netko ispravi.Ferrari je napisao/la:Sto se dogodilo između Vale i Lorenza na 4. Treningu?
Brutalan mi je Marquez nakon kvala bio - "Ne znam što se dogodilo tijekom probnog strata, morati ćemo to provjeriti da se ne bi ponovilo sutra."
-Okrenuo si prednji kotač majstore, eto što je bilo...

Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Jest bile su carke zbog blokiranja, to ce dodatno da rasplamsa njihov odnos, a mozda je to pocetak kraja Lorenza u Yamahi, jer on jos nije odlucio hoce li potpisat novi ugovor sa Yamahom, a kao moguca destinacija bi mu mogla biti Ducati!?
http://www.motorsport.com/motogp/news/y ... ve-680837/
http://www.motorsport.com/motogp/news/y ... ve-680837/
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
biće sutra zanimljivo!
utrka je u 19:00, čitamo se!
utrka je u 19:00, čitamo se!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ima li netko neki stream bolji od Batmanstreama? U zadnji čas sam se uključio za Moto3 pa nisam imao vremena za traženje kvalitetnog streama, a i lijen sam pa vjerojatno i da sam se uključio na vrijeme ne bih tražio streamove 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Meni na rasporedu ima prijenos. Na SK3.Perica9 je napisao/la:Cek jel ima na SK prijenos? Vidio sam da imaju FP1 FP2 i tako a za utrku ne znam
Sisu (fin.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne znam kakav je Batman, ali ova je loš, ali opet boljeg nema, bar ga ja ne mogu naći 
http://www.ibrod.tv/btsports2.html
Srpski SK3 se uključuje od 16:30 u Moto3 i onda prenosi sve do kraja večeras, kao i obično.

http://www.ibrod.tv/btsports2.html
Srpski SK3 se uključuje od 16:30 u Moto3 i onda prenosi sve do kraja večeras, kao i obično.
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ludilo u Moto2, Rins, Zarco, Lowes i Schrotter dobili ride through kazne, Folger koji je poveo u utrci sa 1.5 sekundom je pao...I još netko je naknadno dobio ride through, Nakagami i još netko...Ludnica
Čestitke Niccolu Antonelliju na pobjedi u ludoj Moto3 utrci
Kao i lani, odluka o pobjedniku pala je u foto-finišu.
2016.
[ link do slike ]
2015.

Hvala na linku @Felipe!

Čestitke Niccolu Antonelliju na pobjedi u ludoj Moto3 utrci

2016.
[ link do slike ]
2015.

Hvala na linku @Felipe!

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Sjajna utrka, laganini zagrijavanje za velike dečke!.... dobro kako koga 

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
Tom Luthi pobjednik je kontroverzne utrke u Moto2 klasi, nakon hrpe jump startova i ride through kazni na početku utrke, Franco Morbidelli koji se borio za pobjedu s Luthijem i Sandro Cortese koji se borio s Corsijem za treću poziciju tek su na kraju utrke dobili svoje kazne za jump startove, dodano im je 20 sekundi na njihovo vrijeme. Nisam pratio od samog starta pa sam tek na kraju vidio ponovljenu snimku i nije mi jasno kako Morbidelli odmah nije dobio kaznu kad je sasvim očigledno da je i on imao jump start i to ne stop&go jump start kao npr. Zarco, već pravi jump start, bez ustručavanja
Uglavnom, Luthi je na kraju pobjednik, drugi je Salom, a treći Corsi.

Dvojka i trojka su bile lude, nadajmo se da će i GP nastaviti u tom ritmu
Ako nekome fali streamova, evo još nekoliko:
http://livetv.sx/en/eventinfo/396944_qa ... nd_prix/#_

Dvojka i trojka su bile lude, nadajmo se da će i GP nastaviti u tom ritmu

Ako nekome fali streamova, evo još nekoliko:
http://livetv.sx/en/eventinfo/396944_qa ... nd_prix/#_
- Formula 1
Koja ljepota od takmicenja! Ovaj Moto GP je savrsen, skoro sve momcadi su skoro izjednacene, samo Ducati na ravnici je raketa 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Kakva štetaa, Iannone je trebao uveliko pridonijeti ovoj utrci. Malo ga je i Dovi iznervirao čini se, ipak Andrea ne da ne sebe. 
Raduje sjajan Suzuki od samog početka, bit će ovo dobra sezona. Čekamo sad završnicu sa vidimo kako će se Michelin ponašati, i kako će proći ovi na tvrđim gumama.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Raduje sjajan Suzuki od samog početka, bit će ovo dobra sezona. Čekamo sad završnicu sa vidimo kako će se Michelin ponašati, i kako će proći ovi na tvrđim gumama.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
I Yamahice su pocele koristit "krilca", tacnije samo Lorenzo, dok Rossi to nema!

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakva utrka od prvog do zadnjeg kruga drama!Steta za Iannonea da nije pao bilo bi jos interesantnije.E evo je ono sto fali u F1 borba jbt svi vodeci su unutar 1-2 desetinke kroz cijelu utrku.Ovi vozaci MotoGPa kakvi su to majstori svaka im cast a Jorge odradio utrku u svom stilu 

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- croatic f1
- F1puls suradnik
Solidna utrka za početak sezone, čestitke Lorenzu na pobjedi, bilo je poprilično jasno da će on pobijediti već u ranoj fazi, pogotovo nakon što je pao Iannone. Ducati ima odličan top speed, ali to ipak nije dovoljno za najvišu stepenicu postolja. Svejedno, mogu biti jako zadovoljni i ovim Dovijevim drugim mjestom. Marquez također može biti zadovoljan svojim trećim mjestom. Slažem se s @Ferrarijem, mogla je utrka biti i bolja, ali ipak ne može svaka biti epska pa ćemo oprostiti ovu jednu manje uzbudljivu 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Zanimljiva utrka, Ducati bi mogao još dosta toga pokazati do kraja sezone. Za Valea mi je žao nadam se da će bolje proći sljedeći put. Danas mu je jednostavno falilo to malo pace-a u sredini utrke.
Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ducati je lud na pravcu.
Ne bih se baš složio sa stavom da je bilo jasno da će Lorenzo uzeti trku.
Bez obzira na Iannoneov pad. Morao se on dobro naraditi za pobjedu.
Malo mu je poslije na ruku išla borba iza njegovih leđa.
Opet, zaslužena pobjeda.
Trka, srednja žalost.
Takođe, kao što ima ralike u krilcima kod Yamaha, mislim da je bilo i kod Ducatija.
Iannone je imao 2 para, dok je Dovi imao jedan par (ili su ona donja bila puno manja).
Trka solidna, ništa posebno.
Ne bih se baš složio sa stavom da je bilo jasno da će Lorenzo uzeti trku.
Bez obzira na Iannoneov pad. Morao se on dobro naraditi za pobjedu.
Malo mu je poslije na ruku išla borba iza njegovih leđa.
Opet, zaslužena pobjeda.
Trka, srednja žalost.
Takođe, kao što ima ralike u krilcima kod Yamaha, mislim da je bilo i kod Ducatija.
Iannone je imao 2 para, dok je Dovi imao jedan par (ili su ona donja bila puno manja).
Trka solidna, ništa posebno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zadovoljan sam rezultatom, prvi podij u uvijek neugodnom kataru.
zajeban vikend, i ovu utrku sam prespavao.

zajeban vikend, i ovu utrku sam prespavao.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.