Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
vlado šalje 5,43 eur, zahvaljujem!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dejan_s šalje 10€ za transkript team radija. Zahvaljujem!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Neki bug

Bio sam prijavljen kao @MakyXD i imao 128 nepročitanih komentara.
Nisam mogao ništa uraditi sa padajućim menijem pored imena korisnika (u namjeri da se odjavim, jel).
Klikom na neki drugi sadržaj (koji traži prijavu - forum, npr.) tražilo mi je prijavu i uredno sam se prijavio.

Bio sam prijavljen kao @MakyXD i imao 128 nepročitanih komentara.

Nisam mogao ništa uraditi sa padajućim menijem pored imena korisnika (u namjeri da se odjavim, jel).
Klikom na neki drugi sadržaj (koji traži prijavu - forum, npr.) tražilo mi je prijavu i uredno sam se prijavio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Cache, riješi se samo od sebe, nema štete... Tnx 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
treći red vodoravnoavetma je napisao/la: 29.08.2022., 17:16 Umjesto Š ide S, a NJ i LJ nema ni na hrvatskoj tipkovnici pa ne može biti jedno slovo u križaljci.
https://www.24sata.hr/zabava/krizaljke/2022-09-03
Vidiš da se može

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Njeh, to je bug kod njih, upisuješ mu dva slova, a on ga unosi kao jedno. 
Zapravo, postoji slovo Nj, koje nije isto kao Nj (selektiraj pa će biti jasna razlika). Kad se bude Nj moglo unositi na standardnoj qwertz tipkovnici - onda ga sredim u križaljci, a dotad nije baš vrijedno zajebancije...

Zapravo, postoji slovo Nj, koje nije isto kao Nj (selektiraj pa će biti jasna razlika). Kad se bude Nj moglo unositi na standardnoj qwertz tipkovnici - onda ga sredim u križaljci, a dotad nije baš vrijedno zajebancije...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 03.09.2022., 11:34 Njeh, to je bug kod njih, upisuješ mu dva slova, a on ga unosi kao jedno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
avetma je napisao/la: 03.09.2022., 11:34 Njeh, to je bug kod njih, upisuješ mu dva slova, a on ga unosi kao jedno.
Ccc pismenost nije vrijedna zajebancije? Valjda nije. Ionako više nitko ne zna napisati ime ulice ili firme, svi se prave Englezi.
Slažem se da nije vrijedno zajebancije jer sam ja jedini kojeg smeta, a meni se ne da rješavat takve križaljke….
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Toky13 šalje 5,55 €. Zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jedno crno polje krivo smješteno = kupus. Ispravit će se, kasnit će malo krizaljka ovaj tjedan.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Šalje zekohonda 5€ za četiri Maxove u nizu. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
FernandoMcLaren šalje 20€ na Revolut "za najbolji F1 portal", zahvaljujem! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
čestitke fernandu!avetma je napisao/la: 07.09.2022., 09:57 FernandoMcLaren šalje 20€ na Revolut "za najbolji F1 portal", zahvaljujem!![]()
ja nisam uspio poslati novce sa revoluta, kad bi klinkuo na tvoje ime. ne bi mi dalo. hm.
nego, ideš li u monzu?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne znam zašto te zeza Revolut, provjerio sam link https://www.revolut.me/ante20fx/ i čini mi se uredno radi... 
Što se tiče Monze:

Imali smo turbulentan tjedan s pravilima korištenja, uvjetima, potvrdama i raznoraznim formularima, ali sad je sve ok.

Što se tiče Monze:

Imali smo turbulentan tjedan s pravilima korištenja, uvjetima, potvrdama i raznoraznim formularima, ali sad je sve ok.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stigla je depeša što se smije raditi, a što ne smije. Uglavnom, nisam siguran da ću smjeti na wc. 

- karte_m0lim
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: MSC
- Kontakt:
nosiš li dimne ?
what a little star ...