Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@Ante, pohvale za "ignore" i na komentarima. :thumbs:
Ali imam zamjerku.
"Radi" na vrlo čudan način. :neznam: :misli:
Ako se vijest/kolumna otvori klikom na naslov, tada radi (dakle, ne vidim komentar onoga ko mi je na ignore).
Ako vijest/kolumnu otvorim klikom na nečiji komentar (nebitno da li je u istom ili novom tabu - mislio sam da možda novi tab ima neke veze - nema), onda "ignore" ne radi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 24.08.2022., 18:38 @Ante, pohvale za "ignore" i na komentarima. :thumbs:
Ali imam zamjerku.
"Radi" na vrlo čudan način. :neznam: :misli:
Ako se vijest/kolumna otvori klikom na naslov, tada radi (dakle, ne vidim komentar onoga ko mi je na ignore).
Ako vijest/kolumnu otvorim klikom na nečiji komentar (nebitno da li je u istom ili novom tabu - mislio sam da možda novi tab ima neke veze - nema), onda "ignore" ne radi.
Da popravim.
Ne mislim na nečiji komentar, od nekoga ko mi je na ignore (jer to se ni ne može), već na komentar nekoga drugog, ali se u tom sluačju, vidi komentar koji mi je trebao biti na ignore.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Daj molim te probaj opet, sad bi trebalo biti ok.

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.08.2022., 20:56 Daj molim te probaj opet, sad bi trebalo biti ok.
Radi :thumbs: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Zašto je promijenjen bedž za Laudu? Znam da je to njegov dizajn kacige iz doba MacLarena, ali vozio je Ferrari sa jednostavnom crvenom kacigom samo s imenom.... Crvena šilterica je bila bolja.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Istina :thumbs:

NRteamLH44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Novi izgled portala se meni kao citaocu i dugogodinjem posjetiocu uopste ne svidja. Ne bi da mracim ili da kritikujem neciji rad , niti znam uzork promjene izgleda sajta ali bar ovde u ovom dijelu gdje pise prigovori prijedlozi mogu iznijeti svoje misljenje.

Prava rijec koja bi opisala novi izgled sajta je : Jeftino ... Zasto? Pa recimo dio za komentare vijesti mi sada izgleda kao kada udjem u neke niskobudzetne novine pa procitam vijest , a dole ispod na kraju ima ona sekcija za komentare gdje samo upises neko ime i ostavis komentar koji malo ko i cita , imena posjetioca kao i sekcija za komentare su jako smanjeni vizuelno , sto stvara utisak da to vise nije bitno mjesto na sajtu,a koliko znam mnogo ljudi na ovom sajtu posjecuje isti visestruko u toku dana samo zbog komentara.

Glavni dio sajta tj glavno poglavlje sa vijestima mi se cini kao da je radio neki pocetnik u digitalnom marketingu, sve izgleda kao da je radjeno u najmanju ruku u Power Pointu , znaci slika i preko nje bijela slova po sredini, mislim bez puno pretjerivanja ali to bi i ja tako napravio u PowerPointu da izgleda , stim da je i ostatak vijesti u toku dana vizuelno smanjen i smjesten u recimo 10% ekrana , jos nekad cak i ne vidim dobro sta pise jer sve izgleda kao da je jedna recenica a ne odvojena 3 teksta , zato moram preci misom preko istih da boldujem vijest ne bi li uspio da procitam o cemu se radi.

Ne znam da li je fora da se sajt vise prilagodio korisnicima koji isti posjecuju preko telefona,pa tamo mozda sve to bolje izgleda ,ali nama koji dolazimo preko racunara sajt izgleda duplo gore , i duplo jefitnije nego sto je bio.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Žao mi je uvijek kad se nekom ne sviđa što je napravljeno, ali većih promjena neće biti. Na desktop verziji se uglavnom kritiziraju vijesti koje nisu glavne u tom trenu, odnosno, onaj desni box sa strelicama. Razmislit ću što se da oko tog pitanja, ali ne baš uskoro jer sad ne stignem.

Za komentare mi je neobično da kažeš da su manje bitni na novom dizajnu. Komentari su dodatno izdvojeni, imena i bedž su doslovno veći nego prije, na naslovnici je sad serija novih komentara iznad "folda", a za svakog korisnika imaš arhivu svih njegovih komentara od ranije. To pretpostavljam da treba pričekati malo da vidimo je li stvar navike ili neki drugi problem.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zekohonda šalje 5 eur za povratak AlphaTaurija u bodove :pivo: hvala!

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Otvorio sam ovotjednu križaljku da je probam riješiti, ali već mi je riješena :misli:
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jes, stoji da je JP Renault već riješio. Jesi siguran da nitko ne koristi tvoj account? :) Ti si jedan od troje za koje stoji da su je već riješili.

JP Renault
Karting
Karting
Kontakt:
Koliko znam, nitko osim mene ne koristi ovaj račun.
Ne vjerujem da je nekome toliko zanimljiv da bi išao "provaliti" u njega.

U međuvremenu mi je palo na pamet što može biti uzrok ovome.
Danas oko ponoći sam otvorio križaljku da vidim je li izašla nova, pa da je riješim usput sa dnevnom zagonetkom.
Tad je još uvijek stajala križaljka prošlog tjedna.
Možda je ovo uzrok buga u sustavu.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zanimljivo... Provjerit ću to kad stignem, sad sam ti otvorio križaljku kao da nisi ništa tipkao dosad. :thumbs:

JP Renault
Karting
Karting
Kontakt:
Hvala :thumbs:
Usput bih pohvalio težinu sastavljanja dosadašnjih križaljki, nisu ni preteške ni prelake.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Imamo problem sa hrvatskim slovima "lj" i "nj". To je službeno jedno slovo, pa bi tako trebalo biti u križaljci. Znam da pravi probleme...

BTW, ja ne mogu upisati slovo š u križaljku.

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
I ja nisam mogao upisati 'Š'

Frantic
Formula 1
Formula 1
Same here
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Umjesto Š ide S, a NJ i LJ nema ni na hrvatskoj tipkovnici pa ne može biti jedno slovo u križaljci.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
wapi je napisao/la: 24.08.2022., 10:46
karte_m0lim je napisao/la: 23.08.2022., 14:30
wapi je napisao/la: 23.08.2022., 11:44 Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....
izgleda da si propustio hercegovačku svadbu i "jabuku" :prcnjau:
Propustio sam i vlastitu svadbu, a kamoli ne i tuđe.... :)

:rofl: :rofl:

Hahhahahahhaah........... predobro.........
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Toky13 nas novi donator, salje 5.55€. Zahvaljujem!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡