Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Imam jos jednu željicu, već sam je spominjao prije.
Satnica race vikenda bi bilo super da je prikazana u vremenskoj zoni telefona/tableta/pca. Naime ima nas koji povremeno čitamo portal sa druge strane zemaljske kugle pa bi bilo vrlo kul da je satnica korisna i u tom slučaju
Satnica race vikenda bi bilo super da je prikazana u vremenskoj zoni telefona/tableta/pca. Naime ima nas koji povremeno čitamo portal sa druge strane zemaljske kugle pa bi bilo vrlo kul da je satnica korisna i u tom slučaju
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Excisys 15€ i Hey You 10€, zahvaljujem! Ako se ovako nastavi, ugasit ću lagano portal i s lovom si platit pir

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bude to, promaklo mi je opet, stavim podsjetnik!wapi je napisao/la: 14.08.2022., 22:11 Imam jos jednu željicu, već sam je spominjao prije.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tudum donira 10€, zahvaljujem! 

- sisavac Verified
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Prvo, pohvala za trud i (carevo) novo ruho.
Imam problem na mobitelu, ne mogu nagraditi clanak. Probao sam u Firefoxu i Chromu, na iOSu. Otvori mi se pop-up s reakcijama ali pritiskom na “potvrdi” se ne dogadja nista. Imam jos reakcija.
Imam problem na mobitelu, ne mogu nagraditi clanak. Probao sam u Firefoxu i Chromu, na iOSu. Otvori mi se pop-up s reakcijama ali pritiskom na “potvrdi” se ne dogadja nista. Imam jos reakcija.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
E a nema jednokratno donacija na karticu ili ? Samo pretplatu sam naso.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Neobično, vidim po nagradama da drugi šalju bez problema... Isključi adblock ako koristiš, a probaj i preko desktopa pa da vidimo jel do tvog accounta neki problem ili do mobilne verzije.sisavac je napisao/la: 15.08.2022., 09:25 Prvo, pohvala za trud i (carevo) novo ruho.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Molim za provjeru wapi ili netko tko nije u CET vremenskoj zoni. Ja ne mogu testirati, ali moguće da je sad kalendar precizan i ako ste u drugoj vremenskoj zoni.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nece odreagirati na falše promjene timezone. Javi onda kad budeš u prilici.wapi je napisao/la: 15.08.2022., 16:14 Trenutno nisam u Ameriki, ali promijenio sam timezone na ipadu. Na primjer sad kaze da je 8:13 minuta 15.8.2022. ali vremena utrka su ostala ista.
BTW zakaj je stupac novo na forumu prazan?
Za stupac refresh, pošandrca svako stoti refresh i ne ucita library koji radi taj swipe za forum. Istražit ću još to, mrzim probleme koji se jave samo ponekad, bez pravila.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Cestitke na v5!
Svim dontorima/preplatnicima
Imam isti problem kao sisavac. Sinoc sam pokusao nagraditi preko mobilnog v5 clanak, nista. Malo prije preko desktopa opet nista. Samo zamrzne stranica za skrolovanje a mogu birati druge nagrade.
Potvrdi ne radi nista.
Ante, ako mi mozes odgovoriti... zasto su tekucice i dalje bijele? I kako to da nisi isao dark across the board?
Prilicno je lose korisnicko iskustvo otvarati tamnu temu i biti pocascen sa hirosimom.
Zivio, Ante!

Svim dontorima/preplatnicima

Imam isti problem kao sisavac. Sinoc sam pokusao nagraditi preko mobilnog v5 clanak, nista. Malo prije preko desktopa opet nista. Samo zamrzne stranica za skrolovanje a mogu birati druge nagrade.
Potvrdi ne radi nista.
Ante, ako mi mozes odgovoriti... zasto su tekucice i dalje bijele? I kako to da nisi isao dark across the board?
Prilicno je lose korisnicko iskustvo otvarati tamnu temu i biti pocascen sa hirosimom.
Zivio, Ante!
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ajmo napraviti debug zajedno, ili ti vlado ili sisavac, tko god prvi bude imao minutu vremena i bude za desktop uređajem.
Dođite na članak koji želite nagraditi, klik na "nagradi" gumbić, i onda otvorite konzolu (CTRL + SHIFT + J)
U konzoli će biti nekoliko različitih poruka već ispisanih, to je irelevantno. Zanima nas ono što će se iduće dogoditi.
Odaberite nagradu i klik na "Spremi". Nakon toga će u konzoli izići 3-4 nove poruke vezane za nagrađivanje koje molim kopirati pa mi ih tu poslati.
Dođite na članak koji želite nagraditi, klik na "nagradi" gumbić, i onda otvorite konzolu (CTRL + SHIFT + J)
U konzoli će biti nekoliko različitih poruka već ispisanih, to je irelevantno. Zanima nas ono što će se iduće dogoditi.
Odaberite nagradu i klik na "Spremi". Nakon toga će u konzoli izići 3-4 nove poruke vezane za nagrađivanje koje molim kopirati pa mi ih tu poslati.
- vlado Verified
- Formula 1
"Stoga je njihov Motorsport.com portal prije nekoliko dana priupitao Tota Wolffa razmišlja li još uvijek o tome, na što je Wolff odgovorio:"
Zbog ovoga mini donacija.
Ako bude sve ok, usudim se uskoro i napisem sta mislim i znam o prenosenju "vijesti".
Zbog ovoga mini donacija.
Ako bude sve ok, usudim se uskoro i napisem sta mislim i znam o prenosenju "vijesti".

No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vlado sa €5,35, zahvaljujem! 
To za nagradu je još uvijek neobično. Ja imam komentar u objavi o v5 i dodao sam nagradu uredno. Procedura nagrađivanja je ista za sve, ne mogu dokučiti zašto nekome radi, a nekom ne. I dalje stoji upit da prođemo debug zajedno:

To za nagradu je još uvijek neobično. Ja imam komentar u objavi o v5 i dodao sam nagradu uredno. Procedura nagrađivanja je ista za sve, ne mogu dokučiti zašto nekome radi, a nekom ne. I dalje stoji upit da prođemo debug zajedno:
- vlado Verified
- Formula 1
Sve je ok za nagrade. Prerano je za neke akcije.
Ante, tko kontrolise "vijesti" kontrolise sve oko sebe.
Naravno da je za pohvalu u isto vrijeme citiati i biti svjestan izvora.
Ja se ne razbacujem samo cijenim ono sto je po meni najvaznije.
Mozes ti po govnetu pisati granom meni je ok sve dok nema manipulacije. Moje misljenje. Rjetko je sve ovo...
Ante, tko kontrolise "vijesti" kontrolise sve oko sebe.
Naravno da je za pohvalu u isto vrijeme citiati i biti svjestan izvora.
Ja se ne razbacujem samo cijenim ono sto je po meni najvaznije.
Mozes ti po govnetu pisati granom meni je ok sve dok nema manipulacije. Moje misljenje. Rjetko je sve ovo...

No!