Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Charles: "Mistakes like last weekend show that I still got some way to go, but I am getting there and I know what is my worth. Then of course moments like last Sunday, everybody puts you down, this not easy but that‘s fine, it is part of the job."

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Nije mi to dovoljan dokaz.

Jer ne znam gdje su drugi kocili. Vjetar je mozda razlog.
Ferrariju ne vjerujem, jer ni Sainz u istoj utrci nije poludio i otisao na dobar sendvic nakon nenormalno lose taktike. Samo pod strahom mozes precutati kako je Sainz.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 28.07.2022., 17:35
Charles: "Mistakes like last weekend show that I still got some way to go, but I am getting there and I know what is my worth. Then of course moments like last Sunday, everybody puts you down, this not easy but that‘s fine, it is part of the job."
Koliko je bodová Lec izgubio zbog ekipe? Pratili li netko?
No!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Prokockano je možda li-la 100 bodova
2x pouzdanost
2/3x zid/strategija
2x vozačke greške

Svega pomalo i nakupi se...

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Znaci neki 70 % nesto manje van Charlsa.

Evo sta mislim. Njegova izjava da ako bude nekih 30 ili 40 bodova razlike ce znaciti da je on odgovoran za gubitak titule.

Cini mi se da ima nekoga pored sebe tko ga utci odgovornosti da bi napredovao a u isto vrijeme prica ono u sto i on ne vjeruje.

Za sada sve ukazuje da ce glavni i jedini odgovoran biti tim koji njega treba sluziti. Prezimanje odgovornosti koju netko nema je put u pakao.

Cini mi se kao mlada osoba koja je podlozna manipulacijama. Zato vjerujem da Sainz bolje sada prolazi. On ima premaznu staru kuku od oca.
No!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Onaj video je čista njegova reakcija na grešku!
Čista kopija Seba u njemačkoj 2018te godine!

Zna, kao i Seb da se u takvim situacijama gube naslovi!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Seb na kisi?
No!

klikerbgd
Karting
Karting
Navija za: Sebastian
Seb na kisi .. I posle 2-3 god se pojavi snimak kako je falio deo prednjeg krila tada koji je mogao da uzrokuje problem sa aerodinamikom i tu gresku . Ali ne volim teorije zavere -neosnovane ,Carli je pogresio jednostavno je . Ok kad oni citaj tim zajebu ovo je sada on,nisu dorasli kad ih stavis sve na gomilu u Fer zajedno sa vozacima. Jednostavno je . Mozda neke godine nekada hudu ali ,otom potom.....

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
klikerbgd je napisao/la: 28.07.2022., 23:49 Seb na kisi .. I posle 2-3 god se pojavi snimak kako je falio deo prednjeg krila tada koji je mogao da uzrokuje problem sa aerodinamikom i tu gresku . Ali ne volim teorije zavere -neosnovane ,Carli je pogresio jednostavno je . Ok kad oni citaj tim zajebu ovo je sada on,nisu dorasli kad ih stavis sve na gomilu u Fer zajedno sa vozacima. Jednostavno je . Mozda neke godine nekada hudu ali ,otom potom.....
Zato sam se I pitao. Izgleda da je to izljetanje bilo drugacije nego sto se predstavilo. Kao i sada Lec.
No!

klikerbgd
Karting
Karting
Navija za: Sebastian
Teorije zavere ,zelim da verujem da je i to uticalo na Sebocu gresku ali ne menja sustinu ,izleteo je i to je to. Samo sto ja ne mislim da je to bilo prelomno u sezoni 2018 vec Monca i pustanje trkanja sa Kimijem ali cak i sa tim pitanje je da li bi dobio Merc i Hama, bilo bi bas nategnuto preko svih limita. Pogresio Carli ,mozda je nesto i zaskripili imao neki kvar ali stvarno ne verujem i ne mislim da je on to svatio da nema veze sa njim i izasao u medije da stiti tim. Bas ne verujem 0,00001% u to ,nije Carli taj tip ,Seb da ,ali to mu nije vrlina po meni ..

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Mamu vam jebem!
Cijeli strateški odjel treba ODMAH potjerati.
Pun mi vas je kurac više.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Prosto je neverovatno da svi mi kapiramo neke stvari godinama unazad sa možda 10% podstaka od onih koji ovi klovnovi imaju na stazi. Katastrofa.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Ferrari je kao naše političke stranke...dočepaš se dobro plaćene pozicije i onda ne radiš ništa, a dobro zarađuješ.
Kakva sramota! :bang:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zelot
Formula 1
Formula 1
Binoto bi trebao dati ostavku jednostavno. Jos danas.

Previse je tu kikseva od kad je on tu a ovaj je fakat big deal. Sramota kakve nema za cijeli brand, firmu i svakog radnika u firmi.

Ponizenje.

Ako ima muda i postovanja prema sebi i drugima imalo, trebao bi dati ostavku i ispricat se svima

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ako je Binotto tehnicki direktor, timski sef i strateg onda ga treba poslati u tri lijepe materine. Ako je timski sef, a dozvoljava strategima da kasape tim, treba ga poslati u jos 3 lijepe. Kakva bruka I sramota, ovo je bas da ti se zgade.

Max ako nastavi ovako, imati ce vise fanova od Ferrarija, plus RBR kao tim, sto odmah govori da smo u podredjenoj situaciju, te ako se budu gomilale titule RBR I Mrrcedes, bicemo gori, a ne novi Williams. Imamo samo srece sto imaju brdo love, pa se preseravaju, a da im pipa ne radi, bili bi jade teske.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

zelot
Formula 1
Formula 1
Kaze Binotto da je bolid kriv i da nije radio dobro

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
zelot je napisao/la: 31.07.2022., 17:26 Kaze Binotto da je bolid kriv i da nije radio dobro slikaslika
Čudom se čudi :-)
Njegove izjave su mi u rangu onih od zimskih službi kad kažu da ih je iznenadio snijeg pa zato nisu bili spremni.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Slavenowsky je napisao/la: 31.07.2022., 17:17 Ako je Binotto tehnicki direktor, timski sef i strateg onda ga treba poslati u tri lijepe materine. Ako je timski sef, a dozvoljava strategima da kasape tim, treba ga poslati u jos 3 lijepe. Kakva bruka I sramota, ovo je bas da ti se zgade.
Da rezimiramo...svakako ga treba poslati u 3pm.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kakav lik :facepalm:
Konj komunalni nesedlani (što bi reko @wapi)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡