Lewis Hamilton
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Btw. Hamilton je orginalno podrzao ekipu koja je pokusala poginuti u prvom krugu. Neka ih vozaci nose na dusi...
Pa ga je mercedes kasnije ispravio da on nije tako mislio. Tj. da osudjuje taj vid protesta. Vettel je uradio slicno.
Ako ova dvojica stvarno zele respect I da im ja vjerujem moraju se povuci iz formule momentalno. Moraju nesto zrtvovati. Kao Lauda u suzuki.
Pa ga je mercedes kasnije ispravio da on nije tako mislio. Tj. da osudjuje taj vid protesta. Vettel je uradio slicno.
Ako ova dvojica stvarno zele respect I da im ja vjerujem moraju se povuci iz formule momentalno. Moraju nesto zrtvovati. Kao Lauda u suzuki.
No!
- vlado Verified
- Formula 1
O cemu pises? 44 je orginalno podrzao nacin protesta. Mercedes se ogradio od toga. Ogradio se od onih koji sjede na stazi.
Lauda je u ime sebe izgubio titulu jer je znao za sto se zalaze. Ljudi koji zaradjuju desetine miliona po ugovoru, po godini nece nista mjenjati. Nemoj "ti meni pricati sta da radim" za minimalac.
Lauda je u ime sebe izgubio titulu jer je znao za sto se zalaze. Ljudi koji zaradjuju desetine miliona po ugovoru, po godini nece nista mjenjati. Nemoj "ti meni pricati sta da radim" za minimalac.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- vlado Verified
- Formula 1
Nisam bio precizan.LH44 je napisao/la: 05.07.2022., 23:39 Podrzali su pokret, ne i nacin na koji su clanovi tog pokreta htjeli protestovat, kakvo povlacenje iz F1 sta je s tobom![]()
LH je podrzao nacin protesta. Dakle, podrzao je kako je vrjedno poginuti za ideale i one koji ce ih nositi na dusi. Mercedes se brzo ogradio od Lewisa i rekao kako ne podrzavaju ovaj vid bunta. Ali podrzavaju slobodu govora.
Razlog protesta je kopanje nafte po GB.
Lewis je tako cvrst u svome stavu da ja ocekujem da se povuce iz f1. Zaradio je stotine miliona na racun nafte. Ne razumijem o cemu on prica...
No!
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
- vlado Verified
- Formula 1
Ordinary Men: Reserve Police Battalion 1011883 je napisao/la: 10.07.2022., 19:16 Fašizam naš svagdašnji!
https://www.racefans.net/2022/07/10/mer ... strian-gp/
Preporuku iznad za one koji nisu sigurni ili nisu na cisto.
Zlo dolazi iz suprotne strane.
Lewis i Vettel

No!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kaj nije nedavno nesto slicno izjavio za Seba?
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Mislim da je rekao laž.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- vlado Verified
- Formula 1
"Hamilton u lovu na sazaljenje: Skoro sam slomio kraljeznicu"
Nije ovo iznad ok.
Covjek je samo opisao svoje iskustvo. Za koje je nemam sumnje da je bilo jako ozbiljno, srecom nije rezlutiralo ozljedom koju on spominje.
Hajde Ante, skoci na guzicu sa nekih metar na beton pa opisi svoje iskustvo. Ja imam padove sa biciklo koje sam opisivao "skoro sam jebeni vrat slomio".
U ovom slucaju, Lewis je odmah preuzeo odgovornost, jos je i prskao bolid sa protupozarnim aparatom.
Naravno, odbio je bezvezne birokratske mjere jer se osjecao dobro. Sam slucaj je bio takav da je stvarno mogao nesto slomiti. Sve je ok.
Alonso, sa druge strane: kao da ima skriptu u vezi Lewisa pred svaku utrku. Ovo nije bio samo TR vec kompleks. Nije ni pitao kako je Hamilton. Kakva ljudina. I jos on na kraju komentira Ferrarijevu strategiju frisko iz bolida.
U svemu ovome nema izjava od Albona koje je odvezao mozda najbolju utrku karijere. Ili Vettela, mozda Gaslya... Ili malo o Oconu.
Jasno mi je da skuplja klikove i komentare, tako da je ok.
Nije ovo iznad ok.
Covjek je samo opisao svoje iskustvo. Za koje je nemam sumnje da je bilo jako ozbiljno, srecom nije rezlutiralo ozljedom koju on spominje.
Hajde Ante, skoci na guzicu sa nekih metar na beton pa opisi svoje iskustvo. Ja imam padove sa biciklo koje sam opisivao "skoro sam jebeni vrat slomio".
U ovom slucaju, Lewis je odmah preuzeo odgovornost, jos je i prskao bolid sa protupozarnim aparatom.
Naravno, odbio je bezvezne birokratske mjere jer se osjecao dobro. Sam slucaj je bio takav da je stvarno mogao nesto slomiti. Sve je ok.
Alonso, sa druge strane: kao da ima skriptu u vezi Lewisa pred svaku utrku. Ovo nije bio samo TR vec kompleks. Nije ni pitao kako je Hamilton. Kakva ljudina. I jos on na kraju komentira Ferrarijevu strategiju frisko iz bolida.
U svemu ovome nema izjava od Albona koje je odvezao mozda najbolju utrku karijere. Ili Vettela, mozda Gaslya... Ili malo o Oconu.
Jasno mi je da skuplja klikove i komentare, tako da je ok.
No!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
vlado je napisao/la: 29.08.2022., 19:32 Covjek je samo opisao svoje iskustvo. Za koje je nemam sumnje da je bilo jako ozbiljno, srecom nije rezlutiralo ozljedom koju on spominje.
vlado je napisao/la: 29.08.2022., 19:32
Naravno, odbio je bezvezne birokratske mjere jer se osjecao dobro.
Ovo je kontradiktorno.
Na svaku vijest možemo staviti naslov koji bi provukao 5x više klikova. Ali ne stavljamo, nego bude najpoštenije što može biti. Kad je nešto crno napišemo da je crno, a kad je bijelo napišemo da je bijelo. Taj isti članak mogao je imati naslov "Hamilton u Belgiji prekršio još jedno strašno bitno pravilo, ali evo zašto neće biti kažnjen" i umjesto tri tisuće otvorilo bi ga petnaest tisuća ljudi, a zarada od reklama bi bila proporcionalno veća. Ali, ne pišemo tako jer je debilno i ne lovimo klikove na nepošten način. Tako mislim da nije u redu govoriti da to radimo.
O broju članaka ne mogu puno komentirati jer ću ja ove godine pisati manje nego ikad dosad zbog vanjskih okolnosti, a Lovro potegne koliko može. Poziv za novim autorima je postavljen, javila se jedna osoba i odustala na prvom članku.
- vlado Verified
- Formula 1
"Hamilton u Belgiji prekršio još jedno strašno bitno pravilo"
U tom slucaju sto je napisano nije bolja opcija. Zbog 15k. Jer zasto imati 5k za da ne kazem sto kada imas tri puta vise za objektivnije od toga. Sto opet nije dovoljno, jer nista "strasno" Lewis uradio nije. Ali kada vec mozemo birati...
To je problem, ne love se klikovi vec se ponasa neprofesionalno.
Ok, javno se javljam za pisanje, jednom u 7 dana.
Razumijem izazove sa kojima se susreces.
PS.
Nije kontradiktorno.
U tom slucaju sto je napisano nije bolja opcija. Zbog 15k. Jer zasto imati 5k za da ne kazem sto kada imas tri puta vise za objektivnije od toga. Sto opet nije dovoljno, jer nista "strasno" Lewis uradio nije. Ali kada vec mozemo birati...
To je problem, ne love se klikovi vec se ponasa neprofesionalno.
Ok, javno se javljam za pisanje, jednom u 7 dana.
Razumijem izazove sa kojima se susreces.
PS.
Nije kontradiktorno.
No!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Daj ba, pa zar i ti Vlado?
Lik po ko zna koji put pokušava glumit žrtvu. Od '07 kada je došao, uvijek su navodno svi protiv njega, tj. on je sam protiv svih lololol.
Prošle godine profula tjeme krivine za ihaha, izbaci Maxa, slavi k'o najveći jadnik, a sad kao duša mala, mogao se povrijedit. A odbio otići u med. centar. Pa jbg, razumijem ga, mora se skretati pažnja sa činjenica da Đorđe odrađuje dosta bolju sezonu, pa bolje glumiti žrtvu, sve će to britanski lobi pogurati.
Lik po ko zna koji put pokušava glumit žrtvu. Od '07 kada je došao, uvijek su navodno svi protiv njega, tj. on je sam protiv svih lololol.
Prošle godine profula tjeme krivine za ihaha, izbaci Maxa, slavi k'o najveći jadnik, a sad kao duša mala, mogao se povrijedit. A odbio otići u med. centar. Pa jbg, razumijem ga, mora se skretati pažnja sa činjenica da Đorđe odrađuje dosta bolju sezonu, pa bolje glumiti žrtvu, sve će to britanski lobi pogurati.
- vlado Verified
- Formula 1
Grah0 je napisao/la: 29.08.2022., 23:15 Daj ba, pa zar i ti Vlado?
Naravno, ja mu ako ista znaci nikada oprostiti necu prosle godine domacu utrku.
Moguce da je veci manipulator nego sto ja pojmiti mogu.
Ali, slazem se sa njime da je neki dan situacija bila zajebena, sigurno je boljelo i bez sumnje je moglo biti ozbiljnije. Ja sam to zakljucio u prenosu, prije njegovih izjava. Zanimljivo da komentatori na Sky to nisu odmah uhvatili.
To sto je on kakav je mene ne sprjecava da vidim njegove teske momente. Ipak je on samo covjek kao svi mi.
No!
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
@vlado
Kada budeš vozio bolid kao što ga vozi Lewis Hamilton, onda mu možeš vjeovati.
Senna / Nannini, Mansell / Berger ...... Hungaroring 1990.
I još gomila sličnih udesa na F1 stazi...... i nikom ništa.
Ali zato Lewis Hamilton ima kralježnicu Lewisa Hamiltona. Vrlo poseban i drag čovjek.

Kada budeš vozio bolid kao što ga vozi Lewis Hamilton, onda mu možeš vjeovati.
Senna / Nannini, Mansell / Berger ...... Hungaroring 1990.
I još gomila sličnih udesa na F1 stazi...... i nikom ništa.
Ali zato Lewis Hamilton ima kralježnicu Lewisa Hamiltona. Vrlo poseban i drag čovjek.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....