VN Velike Britanije 1.-3. srpnja 2022.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Sad sam vidio ove ponovljene snimke. Vettel dotakao Albona, koji se izokretao i pokupio Ocona i Tsunodu. Nema tu neke pretjerane krivice. Bilo je naglih kočenja. Vettel je bio izabrao putanju pored Albona, ali onda se sa lijeva ugurali dva bolida pa je morao skrenuti iza Albona. Dok je Albon naglo zakočio zbog jednog Saubera ispred. Bottasa valjda. Splet nesretnih okolnosti. A za ovaj gori incident kriv Gasly.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Strašan sudar, srećom ne koban po Zoea 
Nadam se da je to zadnji danas...

Nadam se da je to zadnji danas...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Skoro bolid odletio u gledalište.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Koliko sam shvatio jer nisu prošli prvi sektor. Popravni za Sainza.smr201 je napisao/la: 03.07.2022., 16:36 Kažu iz race controla da se starta u poretku sa starta ne kak je sad

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- Pastor
- Formula 1
Za šta kaznu? Bilo je tu svakakvih sitnica na koje nije mogao utjecati. Neko se gurao sa lijeve strane. Mislim Ocon i još jedan čini mi se McLaren, što ga je natjeralo da u zadnjem momentu pred krivinu promjeni putanju da ga ovi sa lijeva nebi zakačili. Otišao iza Albona, koji je u tom trenutku naglo zakočio zbog Bottasa, čini mi se.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 03.07.2022., 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Kako tu Gasly može bit kriv? Russell nema nikoga desno i skreće lijevo ne ostavivši mu milimetra i dolazi do kontakta.Pastor je napisao/la: 03.07.2022., 16:35 Sad sam vidio ove ponovljene snimke. Vettel dotakao Albona, koji se izokretao i pokupio Ocona i Tsunodu. Nema tu neke pretjerane krivice. Bilo je naglih kočenja. Vettel je bio izabrao putanju pored Albona, ali onda se sa lijeva ugurali dva bolida pa je morao skrenuti iza Albona. Dok je Albon naglo zakočio zbog jednog Saubera ispred. Bottasa valjda. Splet nesretnih okolnosti. A za ovaj gori incident kriv Gasly.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
Da, Bottas je kočio, i onda Albon i Vettel, ispravljam se, nije ovo za kaznu
- zd1400rt
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Volim sve
Osim lošeg poteza Russela, sve ostalo je racing incidentPastor je napisao/la: 03.07.2022., 16:39Za šta kaznu? Bilo je tu svakakvih sitnica na koje nije mogao utjecati. Neko se gurao sa lijeve strane. Mislim Ocon i još jedan čini mi se McLaren, što ga je natjeralo da u zadnjem momentu pred krivinu promjeni putanju da ga ovi sa lijeva nebi zakačili. Otišoa iza Albona, koji je u tom trenutku naglo zakočio zbog Bottasa, čini mi se.
Oš neš koš ko neš.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Kako nije kad je blokirao kotače ali je bio preblizu. Start je, gužva svi se hoće probiti napred naravno da se dešavaju takve stvrai. Što bi trebali dobiti Gasly ili Rusell koji su izazvali ovaj rusvaj na startu?
#DankeSeb
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Da nisam vidio snimku iz zraka prije, ovako iz njegovog onboarda mi je izgledalo da je krivPastor je napisao/la: 03.07.2022., 16:39Za šta kaznu? Bilo je tu svakakvih sitnica na koje nije mogao utjecati. Neko se gurao sa lijeve strane. Mislim Ocon i još jedan čini mi se McLaren, što ga je natjeralo da u zadnjem momentu pred krivinu promjeni putanju da ga ovi sa lijeva nebi zakačili. Otišoa iza Albona, koji je u tom trenutku naglo zakočio zbog Bottasa, čini mi se.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Pastor
- Formula 1
Po meni, Gasly tu svakako nije imao mjesta. Nepromišljen potez da se tu zabija. Da je bio više naprijed, bila bi Russellova krivica, po meni.MSC je napisao/la: 03.07.2022., 16:39Kako tu Gasly može bit kriv? Russell nema nikoga desno i skreće lijevo ne ostavivši mu milimetra i dolazi do kontakta.Pastor je napisao/la: 03.07.2022., 16:35 Sad sam vidio ove ponovljene snimke. Vettel dotakao Albona, koji se izokretao i pokupio Ocona i Tsunodu. Nema tu neke pretjerane krivice. Bilo je naglih kočenja. Vettel je bio izabrao putanju pored Albona, ali onda se sa lijeva ugurali dva bolida pa je morao skrenuti iza Albona. Dok je Albon naglo zakočio zbog jednog Saubera ispred. Bottasa valjda. Splet nesretnih okolnosti. A za ovaj gori incident kriv Gasly.