VN Velike Britanije 1.-3. srpnja 2022.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ak je takva prognoza, ja bi na mjestu Ferrarija opet promijenio pu... Po kisi im nije garantiran stsrt u prvomredu, a opet mogu u top 5
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Alonso poskakuje kao lud, ali sve dok se Hamilton žali Alonsu je to ok. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1

Bolid pao s dizalice + mehaničar na krivu stranu okrenuo felgu i gleda što neće "sjedne".

-
gosuasus
- Formula 4
- S nama već: 8 god
TV direkcija zaista ne može prestati u kadar stavljati poznata lica.
Jučer su također prekinuli završnicu brzog kruga (mislim Oconovog) da bi u prvi plan stavili Brundlea koji se zafrkavao o imenovanju zavoja. Apsolutno niti malo duhovito.
Po mojoj slobodnoj procjeni, brijem da nismo vidjeli 80% brzih krugova s treninga. Danas ista stvar. Gdje ovo vodi?
Jučer su također prekinuli završnicu brzog kruga (mislim Oconovog) da bi u prvi plan stavili Brundlea koji se zafrkavao o imenovanju zavoja. Apsolutno niti malo duhovito.
Po mojoj slobodnoj procjeni, brijem da nismo vidjeli 80% brzih krugova s treninga. Danas ista stvar. Gdje ovo vodi?
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Maloprije sam gledao Maxov krug. Bolid mi se čini odlično podešen. Miran i bez pod ili preupravljanja.
Čini mi se da je stražnji kraj podešen više nego kod Mercedesa. Dosta struže stražnji kraj srebrnih.
Čini mi se da je stražnji kraj podešen više nego kod Mercedesa. Dosta struže stražnji kraj srebrnih.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mercedes ne skace ni blizu kao Ferrari ili Haas, ja sam iznenadjen da su toliko mirni, jedino je Red Bull doslovno bez skakanja. Sad su nesto kod Hamiltona stimali pa je vise skakao u Copse.
Btw. Stabilnost Red Bulla kroz maggots beckets je ko po sinama

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
I ja sam baš to gledao. Russell kaže nema poskakivanja. Onda kasnije kaže da ima u 6-oj krivini. I Hamilton, nekad ima nekad nema. Ali puno bolje izgledaju nego do sada. Ali kažu da je ovo slična staza Barceloni, a i tu su najmanje poskakivali, ako su ikako...LH44 je napisao/la: 02.07.2022., 13:55 Mercedes ne skace ni blizu kao Ferrari ili Haas, ja sam iznenadjen da su toliko mirni, jedino je Red Bull doslovno bez skakanja. Sad su nesto kod Hamiltona stimali pa je vise skakao u Copse.
A Red Bull, savršeno miran. Ferrari i dalje isto poskakuje. Ne znam kakav je Alpine danas. Jučer su puno poskakivali. I ostali koje sam upratio, svi pomalo poskakuju.
John Wick u Vettelovoj garaži.

- blown diffuser
- Formula 1
Ferrari je nešto gadno poremetio u setupu kad ovako skače.
https://twitter.com/f1liveclip/status/1543206904301854723