To je jako neobično. Provjera o kojoj se utrci radi se događa server-side, što znači da ne može ovisiti o tome gdje ju ti lokalno gledaš; bilo desktop ili mobilno ili gdje god... Prokopat ću još malo sutra, a neka se javi svakako još netko ako ima isti problem.
Moja poeta je da te zamolim uz ogromno postovanje koje imam ka tebi da malo popustis uzde.
Znam jako dobro da volis standup. CK-a si imao priliku gledati uzivo ili bolje reci bio si sretan. Komentari ispod navedenog clanka su previse ozbiljni.
Sve je nesto pod crtu postalo. Zamisli da se nadjemo u kafani gdje zajedno gledamo prenos i netko opsuje par puta. Izbacili bi ga? Zadnjih 5 krugova tko opsovao nije jos je zelen.
To je jako neobično. Provjera o kojoj se utrci radi se događa server-side, što znači da ne može ovisiti o tome gdje ju ti lokalno gledaš; bilo desktop ili mobilno ili gdje god... Prokopat ću još malo sutra, a neka se javi svakako još netko ako ima isti problem.
Mislim da sam "prokljuvio" uzrok. Dakle, jedan monitor mi je 1440p a drugi 1080p. Kad refresham na 1440p monitoru baca mi Emilia Romagna (i to samo ako je full screen... ako je manji prozor - Australija) - prebacim tab na 1080p monitor, refresham i eto Australije, pa pretpostavljam da bi moglo biti do rezolucije ili veličine ekrana nekako.
Da... definitivno je veličina prozora... ako stavim zoom 110% na 1440p (full screen) prikazuje australiju... na 100% i niže - Emilia Romagna... nije da je neka krucijalna stvar... al eto...
Imam problem sa logiranjem na forum. Već više od tjedan dana se svaki dan moram više puta ponovo logirati. Brisao sam cache i sve spremljeno u vezi Pulsa ali ne pomaže. Događa se i na laptopu i mobitelu, oboje preko Chromea.
To je problem kojeg već godinama ne mogu riješiti. Bilo je jako učestalo negdje 2019. i 2020., a onda sam napravio generalnu čistku i update kôda. Od tada se javlja puno rjeđe, ali kad se nekom javi - nemam alata kako riješiti jer ne mogu replicirati problem. Meni je u tom periodu prije par godina znalo zapeti, ali bi nakon clear cache i clear site data sve proradilo kako treba. Drugu ideju nemam
@Ante, molim odobrenje za komentar u "Vikend playlista", imaju 3 YT linka, pa ako nije problem.
Unaprijed hvala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 27.04.2022., 12:17
Čeka me težak kraj tjedna, pa sam pogurao malo da dođemo do 10 tisuća dotad.
Eto, još samo 3.
Znači, dans/sutra, 10000.
Aferim.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.