F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
nove upute o pretjecanjima, branjenima. pritinsite skip za dalje.
https://www.planetf1.com/news/f1-drivin ... uidelines/
https://www.planetf1.com/news/f1-drivin ... uidelines/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
U teoriji mi se pravila sviđaju, nadam se da će se primjenjivati vrlo egzaktno...
Sisu (fin.)
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa zasto ne.
Ako su se svi digli na noge oko rozog Mercedesa , onda se mogu i oko HAAS-a. Nevidim problem.
Ionako se nista nece "pronaci" kao niti kod Force Indie tako da nema promjena nikakvih.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali Haas nema veze s izgledom Ferrarija. Ja zbilja ne razumijem odakle ova konotacija i OPET ista priča.
Presmiješno. Haas i Ferrari F175 su fundamentalno dosta drugačiji bolidi. Uzeli su prednji i stražnji ovjes, mjenjač, motor i volan. Sve ostalo je Haas dizajnirao uz pomoć Ferrarijevog i Dallarinog aerotunela i svojih inženjera.
Opet se "veliki" blamiraju u obliku Renaulta i McLarena koji naprave ciglu od bolida pa krive male ekipe za svoje probleme. Ajde nazad za stol i nacrtaj bolid koji valja, a ne ovako izmišljati svaki puta.
Sve je ovo zatvoreno već odavno sa bliskim suradnjama.
Presmiješno. Haas i Ferrari F175 su fundamentalno dosta drugačiji bolidi. Uzeli su prednji i stražnji ovjes, mjenjač, motor i volan. Sve ostalo je Haas dizajnirao uz pomoć Ferrarijevog i Dallarinog aerotunela i svojih inženjera.
Opet se "veliki" blamiraju u obliku Renaulta i McLarena koji naprave ciglu od bolida pa krive male ekipe za svoje probleme. Ajde nazad za stol i nacrtaj bolid koji valja, a ne ovako izmišljati svaki puta.
Sve je ovo zatvoreno već odavno sa bliskim suradnjama.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ne bih rekao da su potpuno drugačiji. Vanjski oblik sidepoda je praktički isti. Lako nadograde za par utrka sa onim udubljenjem... Krila su poprilično ista. Nos je malo tuplji kod Haasa, ali i to se može brzo promijeniti...
Ali ja ne vidim nikakav problem. Zašto ljudi nebi smjeli izgledati isto kao neki drugi bolid? I AlphaTauri ima sličnu filozofiju kao Red Bull, iako nisu baš potpuno isti, i nemaju čak ni iste mehaničke dijelove (različit prednji ovjes).
Ali ja ne vidim nikakav problem. Zašto ljudi nebi smjeli izgledati isto kao neki drugi bolid? I AlphaTauri ima sličnu filozofiju kao Red Bull, iako nisu baš potpuno isti, i nemaju čak ni iste mehaničke dijelove (različit prednji ovjes).
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma imaju dosta toga istoga. Daleko od toga da su tako razliciti kako se pise.
Ali nebitno , nemam ni ja nista protiv toga.
Ali nemam nista ni protiv toga da se ekipe bune.
Kako se Mercedes proslih godina bunio na sve kod drugih. Pametnije je to nego imati zatvorena usta na sve.
Nek se ekipe bune , nek se lijepe senzori na sve i svasta. Ako si legalan se nemas sta brinut i to je citava prica.
Ali nebitno , nemam ni ja nista protiv toga.
Ali nemam nista ni protiv toga da se ekipe bune.
Kako se Mercedes proslih godina bunio na sve kod drugih. Pametnije je to nego imati zatvorena usta na sve.
Nek se ekipe bune , nek se lijepe senzori na sve i svasta. Ako si legalan se nemas sta brinut i to je citava prica.

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
https://www.index.hr/sport/clanak/grad- ... t_ostalo_d
Nigdje se ne spominje osim na Indexu, ali nije baš lijepa vijest.
Nigdje se ne spominje osim na Indexu, ali nije baš lijepa vijest.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
https://www.ticketone.it/en/artist/formula-1-imola/ivan485 je napisao/la: 22.03.2022., 19:58 Pozdrav ljudi.
Mozda nije najbolja tema,ali, posto bi isao na VN San Marina, zanima hoce li biti otvorena ista za navijace?
Gledam na sluzbenoj F1 stranici, ali ulaznica u ponudi jos uvijek nema.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- senna66 Verified
- Formula 1
30 je previše. Puno previše. Neće to proći sigurno. Ovo sada postaje čista pohlepa.
Isto tako ovo davanje dugoročnih ugovora stazama koje još nisu imale niti jednu utrku i postoje trenutno samo u mislima mi je isto suludo. Pogotovo kada će jedna zemlja imati čak 3 utrke.
Isto tako ovo davanje dugoročnih ugovora stazama koje još nisu imale niti jednu utrku i postoje trenutno samo u mislima mi je isto suludo. Pogotovo kada će jedna zemlja imati čak 3 utrke.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Usput će smanjit kvotu ICE na 2, ostalo na 1.Sarma je napisao/la: 23.03.2022., 11:25 Ma naravno da neće proći, to je samo interes...
Ali moguće da bude 25, i to je previše.

I 23 je previše.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
r2d2
- Karting
- S nama već: 8 god
Mali izračun: godina ima 52 tjedna, oduzmimanje 12 za zimsku i 4 za ljetnu stanku daje 36. To u dvotjednom ritmu daje 19 (36/2=18 ali uračunavam i nulti ) vikenda. Teoretski u ovom formatu uz dvostruke ekipe mogu ići do 37, svaki vikend iako ne znam kako bi to pravdali s obzirom na filozofiju zelenila i štednje,.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
30 bi bilo idealno malo bolje preslozit utrke da se ne putuje toliko i gas

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ah, uvijek se valjam od smijeha kako ljudi brinu je li F1 ekipi previše utrka, dok oni sami, kao i većina običnog svijeta radi bez prestanka po čitavu godinu.
Neka voze, koliko je god moguće da utrpaju utrka. To je njihov posao, za koji su plaćeni puno bolje nego ovi što brinu je li im previše... Neka je svaki vikend, još bolje.

Neka voze, koliko je god moguće da utrpaju utrka. To je njihov posao, za koji su plaćeni puno bolje nego ovi što brinu je li im previše... Neka je svaki vikend, još bolje.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Nije problem u vozačima, nego u zaposlenicima... Cijeli tjedan u drugoj drzavi i onda se pakuj pa u sljedecu. Nije bas humano...
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna