Da, izgubio je čovjek malo kompas očito.monkeyseat je napisao/la: 06.03.2022., 12:25Kad smo već kod dotičnog...avetma je napisao/la: 05.03.2022., 12:16 Zato jer će ti Boris_CRO na jednoj temi reći kako vijesti pišemo da bacimo kost i da se čitatelji navuku na komentiranje o politici, a onda će redovito na svakom sličnom članku on prvi ići komentirati o politici.
Umjesto shitshowa koji onda uslijedi jer je komentatora puno više nego moderatora - najbolje zaključati i nastavljamo dalje u istom tonu.
https://f1.pulsmedia.hr/65121/hamilton- ... nego-ikad/
Mislim da je jednostavnije banirat korisnike koji opstruiraju raspravu, nego zaključavat teme.
Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bude, samo ne znam još sudionike svih duela 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stiglo je 15€ donacije od K. kojeg ne mogu pronaći na portalu pod tim imenom, pa molim da se javi tu 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Javio se, to je sluno13. Zahvaljujem! 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nešto mi se danas krivo otvara portal na mobu. Skroz nenormalno bude skalirana stranica. Kao da ne shvaća da sam na mobitelu. Je li to do mene?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Moguće, ako misliš na stranicu gdje je Google anketa, to se zna raširiti jer je eksterni sadržaj. Ostalo bi trebalo raditi ok.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni i dalje, kad uđem u vijest ili forum bude normalno. Ali naslovna je nepregledna skrozRealista je napisao/la: 11.03.2022., 01:13 Meni isto na mobu nije dobro skalirana stranica, kao da vise nije mobile nego web.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Neobično.. Može screenshot molim te?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Resetirao sam cache, ako možete provjeriti radi li sad? Također, ako imate neki drugi browser na mobitelu - probajte vidjeti je li tamo isti problem.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Oke, onda je do lokalnog cachea. Bude se chrome resetirao, samo je pitanje kad, par sati/par dana, tko će znati.
Ili možeš ručno - klik na lokot gore lijevo od adrese stranice, onda je putanja nešto tipa site settings, clear data.