Testiranja 2022.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kao šta je rečeno, i Williams ima jako sličan dizajn no ne tako radikalan!

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ferrari je zaljepljen za pod naspram Mercedesa...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pa eto, sad je baš prikazano kako i on podskakuje poprilično...pero iz bukurešta je napisao/la: 10.03.2022., 11:28 Ferrari je zaljepljen za pod naspram Mercedesa...
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
To su čelična mudapero iz bukurešta je napisao/la: 10.03.2022., 11:06 Kako skače Mercedes...
Mora da im je zabavno za volanom

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Pogledo krug sa Hamiltonom i Leclerca, dan, noć mi se činio razlika!Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2022., 11:30Pa eto, sad je baš prikazano kako i on podskakuje poprilično...pero iz bukurešta je napisao/la: 10.03.2022., 11:28 Ferrari je zaljepljen za pod naspram Mercedesa...
Nisam rekao da ne poskakuje, nego da je naspram Mercedesa dosta stabilniji
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.03.2022., 11:30Pa eto, sad je baš prikazano kako i on podskakuje poprilično...pero iz bukurešta je napisao/la: 10.03.2022., 11:28 Ferrari je zaljepljen za pod naspram Mercedesa...
svi poskakuju, a Merc skače!

ove podnice su previse blizu asfaltu!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Boli ga briga ima svoj džir.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Kako je ružan Mercedes! Ajme, strašno
Ali ako je avion, to je najmanje bitna stavka
Iako sa tim skakanjem i blokiranjem nisu nešto pokazali. No rano je još...
Ali ako je avion, to je najmanje bitna stavka

Iako sa tim skakanjem i blokiranjem nisu nešto pokazali. No rano je još...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Stanje nakon prvog poluvremena danas:

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Istina, kod Mercedesa je to dosta ekstremnije.pero iz bukurešta je napisao/la: 10.03.2022., 11:35 Pogledo krug sa Hamiltonom i Leclerca, dan, noć mi se činio razlika!
Nisam rekao da ne poskakuje, nego da je naspram Mercedesa dosta stabilniji
Ali nije da je i Ferrariju njihovo poskakivanje poželjno i vjerojatno će to još dodatno morati sređivati...
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nevjerojatno koliko ove godine ima različitih interpretacija pravila. Fenomenalno!
Novi Mercedes mi je wow. Kad sam ga vidio u prijenosu nisam mogao vjerovati svojim očima. Jedan od najradikalnijih bolida u mojih 20 godina praćenja F1. Naravno, to ne znači automatski da je bolid brz. Ali takvi dizajni su čar F1.
Nadam se samo da Brawn neće vući neke očajničke poteze kako bi učinio sezonu "zanimljivijom". Svaka interpretacija koja zadovolja pravilnik treba biti dopuštena bez obzira na potencijalnu dominaciju jednog ili dva tima.
Uz ovoliko različitih interpretacija će biti čudo ako cijeli grid bude zgusnut.
Novi Mercedes mi je wow. Kad sam ga vidio u prijenosu nisam mogao vjerovati svojim očima. Jedan od najradikalnijih bolida u mojih 20 godina praćenja F1. Naravno, to ne znači automatski da je bolid brz. Ali takvi dizajni su čar F1.
Nadam se samo da Brawn neće vući neke očajničke poteze kako bi učinio sezonu "zanimljivijom". Svaka interpretacija koja zadovolja pravilnik treba biti dopuštena bez obzira na potencijalnu dominaciju jednog ili dva tima.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Koliko ja vidim, koncept ne radi. Sumnjam da su inžinjeri zamislili da im bolid ovoliko struže i lupa po podu, a voze cca 5 sec sporije od prošlogodišnjih krugova.DaveGilmour je napisao/la: 10.03.2022., 12:28 Nevjerojatno koliko ove godine ima različitih interpretacija pravila. Fenomenalno!
U Mercedesu su neobično tihi, to je također neki znak. ... Ali s obzirom na pažnju svih ostalih, više sam sklon mišljenju da su uboli sa bolidom, nego da su promašili koncepciju.
Ovo poskakivanje se mora riješiti prije utrke ... ko ga riješi bez (ili sa minimalnim) podizanjem, taj će biti u velikoj prednosti nad ostalim. Kad se poskakivanje riješi, onda ćemo tek vidjeti koji je koncept najbolji.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Treba to poskakivanje vidjeti kako ide kada se prati bolid.....mišljenja sam da nije sigurno.
Ne znam kako su previdili s pravilima to poskakivanje.
Ne znam kako su previdili s pravilima to poskakivanje.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Sainzu i Russelu su bolidi dosta razmontirani u garaži, tako da od njih nije očekivati istu učinkovitost kao kod njihovih kolega u jutarnjem dijelu testiranja. Perez bi mogao danas za RB dosta više krugova odvoziti...
Ne upratih jutros, šta je bio razlog relativno malog broja odvoženih krugova McLarena?
Ne upratih jutros, šta je bio razlog relativno malog broja odvoženih krugova McLarena?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Na Strollovom bolidu se odvalio aero rake:

Zbog čega je trenutno

Zbog čega je trenutno

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 10.03.2022., 13:49, ukupno mijenjano 2 puta.