Pozdrav cijeloj ekipi!
Već dugo vremena pratim stranicu (kroz čitanje vijesti, komentara, anketa itd...). Prvo bih pohvalio sve koji sudjeluju u projektu jer je vrlo pohvalno imati ovakvu stranicu na dohvat ruke. Također, pohvale i svim aktivnim komentatorima na osvrtima, promišljanjima, debatiranjima i općenito na gomili komentara koje svakodnevno čitamo svi mi skupa.
Formulu 1 sam počeo pratiti 1998., 1999. godine, ali aktivnije od 2000. Naravno, kao i svaki klinjo tada, crveni bolid i MSC u njemu je postala opsesija koja se nastavila i do današnjih dana. Dakle, navijam za Ferrari...
Što se tiče samog razumijevanja tehnološkog dijea F1, tu i nisam previše stručan, pogotovo u zadnje vrijeme nekih povećanih obaveza, ali bez obzira na to, niti jedna utrka se ne propušta.
Nadam se povremenom uključivanju u komentare i da će domaćini i dalje ostati na visokoj razini, a mi kometatori i dalje uživati u ovome što svi najviše volimo i pratimo.
Uoči nove sezone, pozdrav svima i sretno još ovo kratko isčekivanje!
Pozdrav svima
-
Raki2204
- Karting
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ahaha.. odgovor na nagradno pitanje: bio na prvoj crti, ali sa druge straneFrantic je napisao/la: 08.03.2022., 14:42 Pozdrav i dobro nam došao!![]()
Nagradno pitanje: Đes` bio `91.?

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @Raki2204, dobrodošao!