Alpine F1 Team
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
To o propustanju testa je stranica s laznim/izmisljenim tweetovima (za koje ne mogu vjerovati da imaju takvu publiku kojoj je to zanimljivo, ali uredu) tako da oko toga nema straha. Istina ili ne, jos tjedan dana do prvih naznaka sto mozemo ocekivati.
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Alonso kaže da je brz:
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj

Nadam se da je lažnjak.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
također. ova svijela roza sa malo zelenim :psovka:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Ja neznam dal vise izgleda na rumenka ili kontiki hah
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Iz Alpina potvrdili da se radi o lažnjaku.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
Potvrdio je i Laurent Rossi da ove godine idu na prakticki sve ili nista sto se tice pogonske jedinice. Pouzdanost je, cini se, stavljena po strani. Hocemo li gledati Hondu iz 2015. ili ipak nesto slicnije Mclarenu u 2005. vidit cemo mozda vec kroz nekoliko dana
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Ma to ce ti bit jedno veliko sve ili nista, a poznajavuci Francuze i njihove motore, to je nula, bio je clanak nedavno na portalu da se spremaju za titulu tek 24,25, nema od njih koristi, za Hondu se to ne moze rec jer Honda ima dosta dobrih motora i pouzdaniji, i najveći su proizvodac na svijetu motora s unutarnjim izgaranjem, samo sumnjam da ce supak Alonso rec GP 2 Engine za Renault, a indy car radi za etanolom vecim nego sto je F1, sumnjam da je Honda imala problema s prilagodavanjem istom! Zivi bili pa vidili! Spominjem Hondu s Renaultom jer je bilo tu na portalu dosta ljudi koji su s podsmijehom sprdali Hondu (mozda kao i ja Renault) volio bi mi da pokazu suprotno!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!