Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
McGregor kao Obi Wan je uvijek plus.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Znaci ispod trailera za LOTR seriju , na tisuce istog komentara.
“Evil is not able to create anything new, it can only distort and destroy what has been invented or made by the forces of good” - J.R.R. Tolkien
“Evil is not able to create anything new, it can only distort and destroy what has been invented or made by the forces of good” - J.R.R. Tolkien

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kad smo već kod zla i LOTR-a. Jedan fun fact.
Na samom početku ideje o snimanju LOTR filma, Peter Jackson je muku mučio sa Harvey Weinsteinom(suosnivač Miramaxa) koji je zahtjevao da se snimi samo jedan film umjesto dva filma kao što je Jackson tražio. Prijetio mu je da će ga zamijeniti sa Tarantinom ako ne uspije sažeti sve u jedan film u trajanju od dva i pol sata.
Na kraju je Jackson zamijenio kompaniju Miramax sa New Line Cinema koja mu je predložila da snimi tri filma a Weinsten je poslužio kao inspiracija za jednog Orka.
Na samom početku ideje o snimanju LOTR filma, Peter Jackson je muku mučio sa Harvey Weinsteinom(suosnivač Miramaxa) koji je zahtjevao da se snimi samo jedan film umjesto dva filma kao što je Jackson tražio. Prijetio mu je da će ga zamijeniti sa Tarantinom ako ne uspije sažeti sve u jedan film u trajanju od dva i pol sata.
Na kraju je Jackson zamijenio kompaniju Miramax sa New Line Cinema koja mu je predložila da snimi tri filma a Weinsten je poslužio kao inspiracija za jednog Orka.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
I ispalo je sveukupno 9h i 20min
Još su bile priče da su, navodno, prve verzije Družine i Kula bile po 4h 30min a Kralj je bio preko 5h.
Ok, to je Jackson morao skratiti.
I neka je.

Još su bile priče da su, navodno, prve verzije Družine i Kula bile po 4h 30min a Kralj je bio preko 5h.
Ok, to je Jackson morao skratiti.
I neka je.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Kad smo kod fun factova, ova scena i ona kod crnih vrata su snimane na vojnom poligonu. Glumci su viđali neaktivirane bombe i mine za vrijeme snimanja, a Viggo Mortensen je znao svjesno izaći iz "sigurne zone" zbog improvizacije
Inače meni najdraža scena u povijesti filmova.
Inače meni najdraža scena u povijesti filmova.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Meni je bezveze to sa crnim elfovima i patuljcima. Opet propagiraju "poruku" preko filmova i serija . A to znači samo jedno. Propast projekta i ogroman gubitak za firmu.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Isti taj Peter Jackson je nepotrebno Hobbita razvukao na 3 filma a materijala nije imao ni za 2 filma, cgi u filmovima mu je bio kao neki niskobudžetni filmovi s ex-yu područja.Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.02.2022., 18:16 Kad smo već kod zla i LOTR-a. Jedan fun fact.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
Bilo je materijala za 9h i 20min.

Tolkien je napisao 3 knjige, pa su bila i 3 filma.
Da li su trebali trajati toliko koliko su trajali?
Po meni taman.
Prve, uncut, verzije (o kojima sam pisao iznad) su predugačke, naravno, ali napraviti 3 filma po 90min (ili jedan film od 180-200min) je premalo za ovakvu trilogiju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iz filmske LOTR trilogije su izbačeni neki likovi iz knjiga, kao Tom Bombadil. Koji bi produžio trajanje extended verzija barem još 20-30min. Meni je uvijek falio u filmu zbog čega su mi knjige još draže i značajnije djelo.
Što se tiče ove Amazonove serije, ne gajim prevelike nade da će mi se svidjeti, ali svakako ću joj dati šansu. Ponajviše sam skeptičan zbog doba u kojem je radnja smještena, tj. koliko će serija biti adaptacija knjiga (prije svega Sillmariliona) i koliko dugo će se držati toga. Ako trajala više sezona bojim se da ne skrvnari Tolkienovo Međuzemlje.
Što se tiče ove Amazonove serije, ne gajim prevelike nade da će mi se svidjeti, ali svakako ću joj dati šansu. Ponajviše sam skeptičan zbog doba u kojem je radnja smještena, tj. koliko će serija biti adaptacija knjiga (prije svega Sillmariliona) i koliko dugo će se držati toga. Ako trajala više sezona bojim se da ne skrvnari Tolkienovo Međuzemlje.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Alky
Ovo je malo bila ironija, gledo sam naravno, jedan od drazih filmova. Malo da se razbije ova tema o LotR triologiji.
Zadnji "OK" film koji donekle drzi paznju i mogao bih ga preporučiti je ovaj novi The Tinder Swindler - ništa spektakularno, nije neka umjetnost ali je dobar za ubiti večer.
Ovo je malo bila ironija, gledo sam naravno, jedan od drazih filmova. Malo da se razbije ova tema o LotR triologiji.
Zadnji "OK" film koji donekle drzi paznju i mogao bih ga preporučiti je ovaj novi The Tinder Swindler - ništa spektakularno, nije neka umjetnost ali je dobar za ubiti večer.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Hahahah.AMG je napisao/la: 17.02.2022., 00:04 Alky
Al moras mi dat priznanje jer sam htio pomoc

- Frantic
- Formula 1
Obično sačekam da prođu sve epizode, pa to onda pregledam u cugu u roku par dana.
Završih maloprije Peacemakera.
I oplakah na svakoj epizodi po nekoliko puta.
Ima urnebesnih dijaloga.
Kakva kretenska (a extra dobra) serija.
Odmah na početku prve epizode
Prošli vikend završio Boba Fetta.
Solidno.
Nije baš kao Mandalorian, ali vrlo dobra.
Završih maloprije Peacemakera.
I oplakah na svakoj epizodi po nekoliko puta.

Ima urnebesnih dijaloga.
Kakva kretenska (a extra dobra) serija.

Odmah na početku prve epizode
Neću više spoilat...“Can you maybe up the contrast on the X-ray a little more to show the definition in my muscles?”
Prošli vikend završio Boba Fetta.
Solidno.
Nije baš kao Mandalorian, ali vrlo dobra.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://www.imdb.com/title/tt9813792/

https://www.imdb.com/title/tt13365348/

From nakon 4 epizode za sada odlična, Archive 81 krene dobro prvih 4-5 epizoda onda pred kraj malo glupavo razvodni se radnja.

https://www.imdb.com/title/tt13365348/

From nakon 4 epizode za sada odlična, Archive 81 krene dobro prvih 4-5 epizoda onda pred kraj malo glupavo razvodni se radnja.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Je li netko gleda Raised by Wolves ( druga sezona )?
Neobična serija.
Između ostalih, meni nepoznatih prezimena, potpis ostavlja i Ridley Scott.
Neobična serija.
Između ostalih, meni nepoznatih prezimena, potpis ostavlja i Ridley Scott.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakvi su utisci za sezonu 4. Drive to Survive-a?
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ako si Mercedes fan onda su dobre zadnje dvije epizode jer naginju na njihovu stranu.Haas epizoda je odlicna mozda i najbolja di se vidi kako tata mazepin prijeti sa parama.Yuki epizoda je dobra ali malo su usrali sa svom tom borbom za 13 mjesto na vn francuske.Rikardo epizoda tak,tak Mclaren vs Ferrari isto tak,tak a najvece sranje je izmisljenja epizoda di se Bottas i Russell bore za mercedes mjesto cak se epizoda zove "ples sa vukom"
Sve su svemu najlosija sezona od svih do sada pogotovo to nasilno preskakanje pa vracanje sa utrke na utrku nije da su bili prije kronološki ali ja mislim da se u monako vracamo 3 puta u 3 razlicite epizode to su mogli malo bolje presloziti.